Čudni su ti obiteljski odnosi 😒 i ja nekad imam osjecaj da neki ljudi misle da sam loptu progutala a ne da je tu beba al dobro ... Ja sam se puno davala i trudila oko svih kad su bili trudni a neki pojedinici sad ni ne pitaju kako sam al realno nije me briga za njih a jos manje ce me i bit s vremenom...
Svima danas neki laganini danmi danas isto dulje oddrijemali, pa rucak, pa odmaranje i tako. Mi sutra punimo 34 tjedana.. Di je to jos do kraja.. i ja polako osjecam da mi je sve teze, htjela bi svasta a ne mogu, a moj muz je totalno flegma. Sve stignemo, sve ce se rijesit a nekako ni o cem ne razmislja i ne vodi racuna i nista nebi obavili da ja nemam svoje popise sto sve trebamo i ne potjeram ga povremeno
.
mmammamislim da nije to do toga da ih ne zanima. Sad kad razmisljam, nisam ni ja svoju sestru ispitivala puno za trudnocu jer nisam bila nikad u toj situaciji pa nisam znala sto pitat, nit sto je spremna podijelit, sto joj je mozda neugodno rec pa sam cekala da sama kaze sto zeli rec, a sto nije rekla sam mislila da i ne zeli podijelit. A i ljudi su razliciti i na razlicite nacine iskazuju ljubav i interes prema nekome.
Ja imam samo brata i uvijek sam mislila kako su si sestre bliskije ono ko žena ženi.
A moj brat bi me ako ništa drugo bar pitao kako sam i jel na pregledu sve bilo ok.
Od nikog nisam očekivala neki entuzijazam jer sve što se događa se ipak događa samo meni i mužu, ali vjerujem da te razočara kad ti ne postave ni ona elementarna pitanja.
Svakako treba odvaditi malo i na hormone i na to što smo mi toliko oduševljeni pa možda imamo velika očekivanja
Drage cure, ne javljam se ali da znate da vas svih čitam i pratim i veselim skupa s vama… Kada se sve lijepo porodite družimo se na "bebama", umjesto na "trudnoci"….. moramo smisliti kako će se zvati tema pošto ljetne bebe 2019 vec postoje, pa ne da otvoriti pod tim imenom. Kad dođe vrijeme, tu ćemo se dogovoriti… 😘😘 Sretno svima! ❤
Nena lijepo te čuti 😍
Jeste se već snašli?
Jesmo, dojimo se po cijele dane, nemamo većih problema, uspijemo odspavati po 3 sata u komadu po noći i tako, nismo previše iscrpljeni... sve je lakše nego prvi put definitivno, na neke stvari prvi put ne možeš biti spreman, ne znaš šta te čeka, sad sve znaš pa je utoliko puno, puno lakše, makar psihički 😂👌
Drage cure, ne javljam se ali da znate da vas svih čitam i pratim i veselim skupa s vama… Kada se sve lijepo porodite družimo se na "bebama", umjesto na "trudnoci"….. moramo smisliti kako će se zvati tema pošto ljetne bebe 2019 vec postoje, pa ne da otvoriti pod tim imenom. Kad dođe vrijeme, tu ćemo se dogovoriti… 😘😘 Sretno svima! ❤
Nena lijepo te čuti 😍
Jeste se već snašli?
Jesmo, dojimo se po cijele dane, nemamo većih problema, uspijemo odspavati po 3 sata u komadu po noći i tako, nismo previše iscrpljeni… sve je lakše nego prvi put definitivno, na neke stvari prvi put ne možeš biti spreman, ne znaš šta te čeka, sad sve znaš pa je utoliko puno, puno lakše, makar psihički 😂👌
E to sam htjela čuti 😘😘
Tak se i ja nadam da sam spremnija, prvi put je ko šamar 😂😂😂
Svima danas neki laganini danmi danas isto dulje oddrijemali, pa rucak, pa odmaranje i tako. Mi sutra punimo 34 tjedana.. Di je to jos do kraja.. i ja polako osjecam da mi je sve teze, htjela bi svasta a ne mogu, a moj muz je totalno flegma. Sve stignemo, sve ce se rijesit a nekako ni o cem ne razmislja i ne vodi racuna i nista nebi obavili da ja nemam svoje popise sto sve trebamo i ne potjeram ga povremeno
.
mmammamislim da nije to do toga da ih ne zanima. Sad kad razmisljam, nisam ni ja svoju sestru ispitivala puno za trudnocu jer nisam bila nikad u toj situaciji pa nisam znala sto pitat, nit sto je spremna podijelit, sto joj je mozda neugodno rec pa sam cekala da sama kaze sto zeli rec, a sto nije rekla sam mislila da i ne zeli podijelit. A i ljudi su razliciti i na razlicite nacine iskazuju ljubav i interes prema nekome.
Ja imam samo brata i uvijek sam mislila kako su si sestre bliskije ono ko žena ženi.
A moj brat bi me ako ništa drugo bar pitao kako sam i jel na pregledu sve bilo ok.
Od nikog nisam očekivala neki entuzijazam jer sve što se događa se ipak događa samo meni i mužu, ali vjerujem da te razočara kad ti ne postave ni ona elementarna pitanja.
Svakako treba odvaditi malo i na hormone i na to što smo mi toliko oduševljeni pa možda imamo velika očekivanja
mislim da to jako ovisi o situaciji. ja sam tad bila balavica (bilo je to prije vise od 10 godina) zaokupljena svojim tinejdzerskim glupostima.. neki ljudi nakon svojih tinejdzerskih egotripova odrastu i shvate da postoje i ljudi oko njih i da su im ti ljudi bitni (zato je i situacija u njenoj drugoj trudnoci bila totalno drukcija), al vidim da postoji i puno njih koji nikad ne odrastu i nikad se ne otarase svog ega i toga da sami sebi budu najbitniji. svakako mislim da nema puno smisla trcat za ljudima koji ne pokazuju interes ili samo povrsno budu zainteresirani (da drugi vide). ipak se odnos ne odrzava samo jednostrano..
Epiduralna da ili ne ??
Isto ovisi. Da moram na indukciju ništa bez epi, da se sporo otvaram isto ništa bez epi.
Došla sam u bolnicu 7 cm otvorena i kak sam se brzo otvarala nisu mi dali uz ono šteta epiduralne kad se tak brzo otvarate. Boli u 3pm, pogotovo kad te polegnu na krevet. Stojecki sam ih bolje podnosila doma a u bolnici mi nisu dali stajati.
Ja ću sada procijeniti situaciju- ako ide brzo neću je uzeti, ako pukne vodenjak i malo sam otvorena tražit ću
Veli mi legica na orvom pregledu u bolnici dobijes upitnik da popunis vezano za to pa sad ne znam jel ima neke veze to ili im je to za statistiku samo , prvorodkinja koja nema pojma o epi i ne zna jel bi il ne bi sad jaaaaa 😂
Epiduralna da ili ne ??
Točno tako kako Ivonne kaže... meni je sada toliko išlo brzo da epiduralna nije imala smisla. Trazila sam je doduše 😂 , ali me jedan predragi doktor uhvatio za ruku, rekao mi da imam predobre vlastite trudove uz koje sam se tako lijepo otvorila, da nam slijedi divan prirodni porod i da bi bila prava šteta da ga zakamufliramo dripom i epiduralnom. Doduše ako naš inzistiram, dat će mi, međutim poslušala sam ga... I bilo je točno tako kako je rekao.
U slučaju produženog otvaranja i slično, svakako preporučam.
Veli mi legica na orvom pregledu u bolnici dobijes upitnik da popunis vezano za to pa sad ne znam jel ima neke veze to ili im je to za statistiku samo , prvorodkinja koja nema pojma o epi i ne zna jel bi il ne bi sad jaaaaa 😂
U jednom času ćeš htjeti, to ti garantiram.... 🤗😂
Sortiraj odgovore
Najstariji