Htjedoh reći, jedino mi bitno da nebudem gladna, dlaka su se oni nagledali pa ako me i zateknu - no one cares 🤷 ali gladna gurati trudove i porod, e to nebi htjela. Bdw, šta ako se porod odulji kao kod Krino recimo? Jel daju između nešto pojesti ili samo spoje glukozu?
A ja planirala tuširanje, depiliranje, pranje kose, čupanje obrva, gablec itd itd kad krenu trudovi, da sam mirna u bolnici… 🤪 Znaci, moze bit da nista ne stignem? 😱
Ja sam ti taj dan išla na pregled i kao budem svezala rep pa kad se vratim budem oprala. Cijelu noć sam imala probadanja i nisam spavala a mislila sam sutra idem na pregled pa će oni skužiti jesu to lažnjaci ili ne. Čekala u trudničkoj 5 sati da bi me poslali doma jer je sve ok, ctg nije očitavao trudove. Vratila se doma busom s tim da sam umirala od bolova u busu (ljudi su se razbježali od mene 😂). Došla doma nazvala muža, ispovracala se par puta, par puta na wc, kad je on stigao meni je pukao vodenjak i jedva sam se otuširala mislila sam da ću iscupat onaj tuš. Tak da ja nisam ništa stigla, vjerovala sam ctg i dr misleci da su to sve lažnjaci😂😂
Ali da ti sad krene negdje u noći pa da se polako razvijaju stigla bi sve.
Htjedoh reći, jedino mi bitno da nebudem gladna, dlaka su se oni nagledali pa ako me i zateknu - no one cares 🤷 ali gladna gurati trudove i porod, e to nebi htjela. Bdw, šta ako se porod odulji kao kod Krino recimo? Jel daju između nešto pojesti ili samo spoje glukozu?
Ja došla doma, jela jer treba mi snage za sve što stiže pa sam.sve to od bolova ispovraćala. Kad sam došla u bolnicu prikopčali su mi infuziju.
Mislim da ide samo infuzija jer kao u slučaju carskog, bar ove moje koje su dugo rađale nisu jele a vode po gutljaj dva i u razmacima.
Znaci, u boks sam stigla ponijeti vodu i labelo. Zaboravite sve ostalo. Klistir kad vam naprave, ako cete biti u zestokim trudovima kao ja, zaboravite tus. Nema tamo srama ni nicega sto oni nisu gledali. Ionak samo.vodu pokakite pa ide to dolje s obicnim wc papirom. P.s. ja sam ponijela 2 velike vode i dobro da jesam. U torbu za bolnicu jedan rucnik, nikakvo pranje kose (ja sam tu tjedan dana i nisam ju oprala), kaladont i kefa za zube, gel za rus. Bazicno. Hrpa ulozaka i mrezastih gaca. Pidzame daju oni, ne treba ni to. Ja imam samo japanke i njih cu bacit po izlasku. U njima setam, idem pod tus i sve. Wc papira vam treba, mazalice za bradavice, pelene, mast z guzu i vlazne. Ja ponijela.i dvije tetre, ne treba jer ima tamo. Cim manje tim bolje.
Za boks tj predrađaonu imam spremnu malu kao poštarsku torbicu, u njoj WC papir, sprešana rola(jer zna zafalit), vlažne maramice, labelo, voda, mob. I to će ići samnom svakako a nemoram po rukama nositi. Kod nas daju ručnik njihov za tuš poslije klistira.
Ne mogu na noge, ali danas me muz otusirao. Jedva sam cekala. Pitaj sutra jel ide na bolje. Sad mi je tek 24h proslo i imam osjecaj da cu utrobu rasut po podu 😁 Ali bebice...to vec sad volis najvise na svijetu. Mozemo kad sve rodite izmijeniti iskustva i price. Al ne prije. Ivonne, sretno. Ti si slijedeca 😚😚
Možemo. Ali opet će to čitati neke žene koje to tek čeka. Ja sam štreber pa volim sve unaprijed znati, lakše mi je kad znam šta me može zadesiti. Dobro pa imam frendica i šogorica koje su rađale i sve mi dočarale bez imalo uljepšavanja, kao i Ivonne neki dan. Meni to super, nevolim da mi netko kaki o cvjetićima i jednorozima ako se zna da je nešto ugl teško stanje i nimalo lako. No recimo bila sam u predrađaoni i vidjela i kako i rađaona izgleda i malo mi je lakše, ipak mi nije sve nepoznato. Nije mi isto snaći se i opustiti kad nešto vidiš prvi put ili kad sam već vidjela.
Ne mogu na noge, ali danas me muz otusirao. Jedva sam cekala. Pitaj sutra jel ide na bolje. Sad mi je tek 24h proslo i imam osjecaj da cu utrobu rasut po podu 😁 Ali bebice…to vec sad volis najvise na svijetu. Mozemo kad sve rodite izmijeniti iskustva i price. Al ne prije. Ivonne, sretno. Ti si slijedeca 😚😚
Uff evo sam se sva naježila, sjetila sam se tih prvih dana. To je sad taj period dan po danu i svakom danom se bolje osjećaš.
Hvala 😘😘 mislila sam ti pravit društvo u bolnici ali ne mogu prije srijede imam dogovor s frizerom🤣🤣
A ti pomalo, bez puno forsiranje da se šavovi ne odvežu😖
Pozdrav cure, citam vas stalno......ja sam se bas ponadala citati vasa iskustva jer kroz dva i po mjeseca i mene ceka isto pa ako vam nije problem napisati kako i budete radale. Svima je jasno da porod nije med i mlijeko, tako da je normalno da ce netko imati i losija iskustva.
Sretno svima koje idu radati i cestitam mamicama
Sortiraj odgovore
Najstariji