Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    19. Lipanj 2019. 12:03

TonkicaPrrr

Cure, kako stojite s naoticanjem? Kak se borite s tim 🙄🙄😁😁

Noge u hladnoj vodi, na povišeno iznad razine srca. Malo pomogne ali i dalje su noge ko u slona, koža bolna i peče. Ja sam baš jako otekla a tlak mi je ok

srećica
    19. Lipanj 2019. 12:05

TonkicaPrrr

Gledam da ne jedem jako slano, pijem dosta vode i nikako nesmijem sjediti dugo da noge vise. I bez previše mirovanja, kretanje potiče cirkulaciju pa je lakše. A kad već oteknem onda legnem i noge na lagano povišeno. I hladna voda mi jaaaako paše, i za ruke i za stopala! Najradije bi se u more bacila al daaaaaleko mi!

kzeli
    19. Lipanj 2019. 12:21

Ja se strasno znojim ono doslovno curi s mene , ne naticem uopce jos i burmu i zarucnicki nosim nogice i gleznjevi ko i prije al pretpostavljam da ce kako se budem blizila kraju ic k tome... Tlak mi je skolski 120/80 i pijem dosta vode al kazem bas se jako znojim
    Cula sam za te gaia kapi sa d3 da su odlicne pa ih i ja mislim uzet , octanisept , prasak za pupak i to je to iz ljekarne eventualno jos i kremicu za guzu koju ljekarna pravi jer kao kontam ima manje konzervansa od ove pavloviceve a za bolnicu sam uzela pavlovicevu.
    Cepice , aspirator za nos to cu kad dodemo iz bolnice.
    Citala sam da je onaj toplomjer za celo genijalan ali tek kod beba od 3 mj pa na dalje i da za male bebe bolji onaj za guzu pa planiram uzet u mulleru taj za pocetak mjeri za nekih 10 sekundi.
    Jesam nesto zaboravila?

srećica
    19. Lipanj 2019. 12:37

E da, toplomjer imam Termovalov digitalni, onaj s gibljivim vrhom, isto mjeri za apr sekundi tako da ne planiram drugi kupovati.
    Jedino bi još fiziološku mogla uzeti ...
    Za spuštanje temp ću kasnije nešto, oni Fresco pad ili tako nekako flasteri mi se čine super samo neznam od koje starosti idu. Čepiće klasika. I možda Fenistil gel zbog komaraca

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 12:37

Jos jedno pitanje heheh oprostite ako sam dosadna 😥 jeste uzele i onu kao spricu za fiziolosku? Za nosic da se moze spricnit?! 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

TonkicaPrrr
    19. Lipanj 2019. 12:44

Ivonne

TonkicaPrrr

Noge u hladnoj vodi, na povišeno iznad razine srca. Malo pomogne ali i dalje su noge ko u slona, koža bolna i peče. Ja sam baš jako otekla a tlak mi je ok

Uh, da.. tako mi i samoj.. iako mi je gore s rukama, nego nogama.. ujutro kad se probudim užasno mi budu naotečeni prsti na rukama 🙄 treba mi neko vrijeme i puno vode da dođem k sebi..  

• Ivonne
    19. Lipanj 2019. 12:45

Nikolina95

Jos jedno pitanje heheh oprostite ako sam dosadna 😥 jeste uzele i onu kao spricu za fiziolosku? Za nosic da se moze spricnit?!

Fiziološku šprice i igle

srećica
    19. Lipanj 2019. 12:46

Krino javi se! 😃

srećica
    19. Lipanj 2019. 12:47

Joj to baratanje s fiziološkom oko bebe ću morati malo proučiti, nisam baš puno upućena.

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 12:53

Ivonne

Nikolina95

Fiziološku šprice i igle

E to to hehhe

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.