Da li se neka razume u sledeće?
40+2 sam.. BPD 98, FL 72, AC 33, 3200g, AFI 7-8 ... gledajući po onim tabelama nema mi smisla, da li je moguće da se pogreši u proceni prilikom snimanja?
Nisam bas informirana o tome i ciscenju nosica sa fizioloskom i ne znam kak bi i sta 😒 ne vrijedi uzet neke kapi za bebice ?
40+2 sam.. BPD 98, FL 72, AC 33, 3200g, AFI 7-8 … gledajući po onim tabelama nema mi smisla, da li je moguće da se pogreši u proceni prilikom snimanja?
Gledam sad svoje mjere sa zadnje kontrole i rekla bi da je samo stvar da su ti mjere pisane u mm a ne u cm.
Nisam bas informirana o tome i ciscenju nosica sa fizioloskom i ne znam kak bi i sta 😒 ne vrijedi uzet neke kapi za bebice ?
Imaš silimarin kapi, imaš ampulice fiziološke tipa od nivee ali ovo si uzmeš pol litre fiziloške i spricu i cistiš
Krino javi se! 😃
Nis. Lezim u bolnici i na promatranju sam. Nemam trudova, sve po starom podrapanom. Tako sam si jadna da moram zadnje dane tu provodit. Nema novosti, jos smo 2u1...
Imaš silimarin kapi, imaš ampulice fiziološke tipa od nivee ali ovo si uzmeš pol litre fiziloške i spricu i cistiš
Ja imam od nivee 3 ampule sto sam dobila uzorke, a svakako cu uzet i tu fiziolosku pa cemo vidit 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
40+2 sam.. BPD 98, FL 72, AC 33, 3200g, AFI 7-8 … gledajući po onim tabelama nema mi smisla, da li je moguće da se pogreši u proceni prilikom snimanja?
Gledam sad svoje mjere sa zadnje kontrole i rekla bi da je samo stvar da su ti mjere pisane u mm a ne u cm.
Da, jesu u mm, ali gledajući tabele ove http://www.poliklinika-harni.hr/BPD.aspx , ispada da prva mera pripada 41 nedelji, druga 37, a treca ni 10, a ovo za p. vodu... u to se ne razumem, valjda neka donja granica..
Evo naših mjera s 37+1
BPD 95
FL 73
AC 35.9
FW 3700g
Za plodnu vodu samo piše da je prosječna.
Znači mjere slične tvojima, samo što mi je otpočetka rečeno da nosim veliku bebu. Tako da tvoja po tome ispada sasvim ok.
I netreba se toga striktno držati, lakomo pogrješe u mjerama (i često). Da nešto nije ok dr bi ti rekao. A ta treća mjera AC je opseg trbuha tako da to stvarno može varirati od bebe do bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji