Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    19. Lipanj 2019. 11:05

Pisite da , i ja moram pretpostavljam da je za bebaca 

srećica
    19. Lipanj 2019. 11:14

Iz ljekarne imam mrežaste gaće, Octenisept i Tyrosur i gazice za pupak, kremu za guzu i mislim da je to to. 

srećica
    19. Lipanj 2019. 11:16

Razmišljam o aspiratoru za nosić, onaj za usisavač bio gaia d3 kapima, ali to ću kad rodim poslat muža.

19. Lipanj 2019. 11:24

Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze... U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)... Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj... Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom... Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu... 

19. Lipanj 2019. 11:27

D3 kapi kod nas idu na recept, pedijatar propiše kad se dijete rodi.

srećica
    19. Lipanj 2019. 11:52

Bio gaia d3 su kapi za grčeve s dodatkom d3 vitamina, nije čisti d3, kupuju se, nejdu na recept.

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 11:54

mmamma

Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze… U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)… Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj… Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom… Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu…

Jeste ovaj tyrosur uzimli u prahu, gelu? Sad sam mal gledala pa vidim da ima gel, a ima i prasak?! 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

19. Lipanj 2019. 11:55

Nikolina95

mmamma

Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze… U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)… Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj… Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom… Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu…

Jeste ovaj tyrosur uzimli u prahu, gelu? Sad sam mal gledala pa vidim da ima gel, a ima i prasak?!

Ja sam uzela u prahu... 

TonkicaPrrr
    19. Lipanj 2019. 11:59

Cure, kako stojite s naoticanjem? Kak se borite s tim 🙄🙄😁😁

srećica
    19. Lipanj 2019. 12:01

mmamma

Nikolina95

mmamma

Ja sam uzela u prahu…

Isto prašak, on ide za pupak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.