Iz ljekarne imam mrežaste gaće, Octenisept i Tyrosur i gazice za pupak, kremu za guzu i mislim da je to to.
Razmišljam o aspiratoru za nosić, onaj za usisavač bio gaia d3 kapima, ali to ću kad rodim poslat muža.
Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze... U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)... Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj... Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom... Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu...
D3 kapi kod nas idu na recept, pedijatar propiše kad se dijete rodi.
Bio gaia d3 su kapi za grčeve s dodatkom d3 vitamina, nije čisti d3, kupuju se, nejdu na recept.
Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze… U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)… Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj… Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom… Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu…
Jeste ovaj tyrosur uzimli u prahu, gelu? Sad sam mal gledala pa vidim da ima gel, a ima i prasak?!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Fiziološka, octenisept, tyrosur, ster. gaze… U bipi sam uzela jos skarice za nokte, termometar za vodu i pavlovicevu mast jer je bila na akciji (sad imamo 3 vrste kremica, pa cemo vidjet koja bude najbolja 😝)… Nisam kupila nista za snizavanje temp, ako ce doci do toga, s tako malom bebom je najpametnije na hitnu, a kad malo poraste onda cemo uzet neke cepice da budu u rezervi za svaki slucaj… Isto tako nisam kupovala one neke kapi d3, to cu kupiti naknadno u dogovoru s pedijatrom… Ako ce nesto trebat dodatno, lako se ode u ljekarnu…
Jeste ovaj tyrosur uzimli u prahu, gelu? Sad sam mal gledala pa vidim da ima gel, a ima i prasak?!
Ja sam uzela u prahu...
Ja sam uzela u prahu…
Isto prašak, on ide za pupak.
Sortiraj odgovore
Najstariji