Jutroooooo evo mene neka panika krenula hvatat , moram ovih dana krenut robicu prat i peglat manje vise sam kupila doata toga al fali jos kojesta i sad me krene panila hvatat i onda na kraju samo sjednem ili legnem jer sam premoren i opet nista 😂 jooooj moram se pokrenut al kako se natjerat ? Jeste vi spremne vec ?
Jutroooooo evo mene neka panika krenula hvatat , moram ovih dana krenut robicu prat i peglat manje vise sam kupila doata toga al fali jos kojesta i sad me krene panila hvatat i onda na kraju samo sjednem ili legnem jer sam premoren i opet nista 😂 jooooj moram se pokrenut al kako se natjerat ? Jeste vi spremne vec ?
Jutro 🤗🤗 ja sam sve jucer dovrsila, oprala i opeglala. I mene je tako uhvatila panika pa sam pozurila, a sad mislim mozda sam pretjerala i prerano sve napravila... u svakom slucaju, stignete, malo pomalo. Kako se natjerati? Iskreno, kad operete i sredite prvu turu toliko ce vam biti to slatko, da cete odmah i drugu, trecu... 😍😍😍
Ja sam isto dosta rano (i prerano) sve riješila. Ali sad mi je drago da jesam jer me nakon savršene trudnoće sad ovaj 9.mj tako ošamario preko noći da je ludilo! Sad već i usisavam na rate, stalno nešto zaboli, presječe pa sjedni odmori, trbuh raste warp brzinom na očigled i otežava.... Tako da nek stvari stoje, neće im proći rok. Da sam sve sad morala jao meni!
Jučer sam baš robicu oprala i ispeglala, imam još samo torbu za rodiliste pripremiti (odnosno samo robu opeglati, jučer je i to oprano, ali mi se nije dalo peglati ) i ja sam spremna
I toplo vam preporučam svima becutan deterzent, ja sam uzela 2u1. Robica od njega takooo fino mirisi i takoo je nježna da sam ostala baš iznenađena. Malo je skuplji, ali se isplati.
Ma nisam jos ni smislila koji bi detrdzent i dali bi jos uz to omeksivac ili ne.... Joj ja sam toliko neodlucna i nemoguca 😒😳
Haha kzeli nisi jedina 🙈 ja sam mjesec dana kupovala deterdžent 😄 i htjela Becutan ali ga nisam našla pa na kraju uzela Violeta double care tekući. Idući put ću potražiti Becutan, možda nađem, dosta ga hvale.
Ja sam uzela ariel baby i uz to omeksivac becutan i stvarno je blago i jedan i drugi
Jeste razmisljale kako zastitit bebice od komaraca,vidjela sam da imaju u dm-u one chico aparate za struju i nesto za kolica sta se stavi kad se ide u setnju,ne da mi se bas one mreze i baldahine kupovat
Da ja skoro doslovno mjesec dana kupujem detrdzent i omeksivac 😂 vec mi mama rekla pa hoces krenit prat jel trebas pomoc a ja u nelom svom svijetu kao pa ima vremena sad sam skontala da treba na par puta prat reko bilo bi vrijeme treba to i opeglat 😂
Ja sam sve jučer završila i ispeglala. Isto sam uzela Becutan detrdžent, obožavam miris njihovih proizvoda tako da sam ga morala imati 😁 čak sam i kofer za bolnicu spremila, ostalo još ubaciti par stvari na samom polasku. Joooj ja sam takva, uvijek moram završiti sve prije vremena i imati spremno, o čemu god da se radi. Inače ne bi imala mira niti sekunde 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji