Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    14. Lipanj 2019. 14:38

DijMar

Norules

srećica

Široko previjanje ovdje ne rade pod obavezno već nakon snimanja kukića vise dali treba.

Da ali kukovi se snimaju tek sa 2 mj pa ovdje vise guraju kao pod preventivno dok se ne slikaju,i sami kazu da je to samo u nasoj bolnici ostalo pod obavezno

Norules koja bolnica? Ja sam jesenska, ali čitam sve po malo pa vidim da pišete o širokom, a priča rođakinja koja je rodila nedavno da to isto "samo kod nas" rade hehe

Pula

PatyDi
    14. Lipanj 2019. 15:34

Norules

DijMar

Norules

srećica

Široko previjanje ovdje ne rade pod obavezno već nakon snimanja kukića vise dali treba.

Da ali kukovi se snimaju tek sa 2 mj pa ovdje vise guraju kao pod preventivno dok se ne slikaju,i sami kazu da je to samo u nasoj bolnici ostalo pod obavezno

Norules koja bolnica? Ja sam jesenska, ali čitam sve po malo pa vidim da pišete o širokom, a priča rođakinja koja je rodila nedavno da to isto "samo kod nas" rade hehe

Pula

Čakovec isto, tako da očito ima više bolnica koje to rade...samo mi nije jasno zašto to nije definirano za sve jednako...

srećica
    14. Lipanj 2019. 17:37

Mislim da sve ovisi o pojedinom liječniku. Prolaze razne seminare i onda neki prihvate nove nauke dok neki ostaju kod starih. Zato i ima toliko oprečnih mišljenja na većinu tema.
    Npr, što se tiče dojenja - stara patronažna kaže zadnji mj prije poroda poslije tuširanja trljati bradavice frotirnim ručnikom. Noviji članci kažu da to može samo odmoći i da je to sve prirodan proces i da se netreba uplitati prije vremena. 
    Ista stvar oko izdajalice. I tako, na kraju u većini slučajeva ostaje na nama da same odlučimo većinu toga i radimo kako mislimo da je najbolje.

Nikolina95
    14. Lipanj 2019. 21:46

Jel netko uzeo ili planira uzet baldahin za kinderbet??
    Danas sam gledala u lesnini na webu na akciji je oko 170kn,neznam jel se dobije i sipka(nepise da je ukljucena) jer ima i ona za kupit posebno ali je oko 250kn 🤔🤔

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    14. Lipanj 2019. 22:23

Poslala bas mamu danaa u pepco da mi uzme koju tetra pelenu bijelu i iznenadena sam koliko su kvalitetne tako da ako niste uzele uzmite jer kosta ni 10 kuna 3 komada a zbilja su dobre. Ja sam kupila u magic baby 10 kuna je bio komad a ono razlike nema cak mi se ove cine bolje porubljene jedino su manje magic baby 80×80 a ove 60×60 al ono za kupanje i kojesta ce bit odlicne

srećica
    14. Lipanj 2019. 22:26

Nisam kod njih gledala, ali na m&a desire web shopu imate baldahine po redovnoj cijeni od 165 kn. Poslala sam upit dali dolaze sa šipkom u paketu (nisam još dobila odgovor), ali mislim da bi trebali. 

srećica
    14. Lipanj 2019. 22:35

Evo kažu da nosače prodaju posebno po cijeni od 80 kn.

Nikolina95
    14. Lipanj 2019. 22:51

Morat cu to malo istražit, a u lesnini ima 15% na baby asortiman 😀
    U pepcu sam ja kupila tetra pelene, prvo sam uzela 1 paket bjelih i 1 sa motivima da isprobam i oke se izgledaju, morat cu uzet jos 😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    14. Lipanj 2019. 22:57

srećica

Nisam kod njih gledala, ali na m&a desire web shopu imate baldahine po redovnoj cijeni od 165 kn. Poslala sam upit dali dolaze sa šipkom u paketu (nisam još dobila odgovor), ali mislim da bi trebali.

Sad sam gledala tu stranicu. Ima jaako ljepih 🤗🤗 mozda tamo narucim 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    14. Lipanj 2019. 23:18

Ja imam 10 bijelih iz Pepca i 4 one mekane flanel s uzorkom.
    Da, meni je to od svih stranica valjda najbolja za sad, najpovoljniji su a imaju baš lijepih stvari.  😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.