Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    13. Lipanj 2019. 14:58

Normalno je da posteljica stari zato i vise prate prenesenu trudnocu jer posteljica gubi na funkciji, da kontrolirali su je, tocnije protoke kisika i hranjivih tvari kroz nju, rodila spontano 3 dana prije termina

• ReginaP
    13. Lipanj 2019. 23:26

Ja sam uzela trimer za bikini zonu i zaposlila muza da se bavi brijanjem jer apsolutno nista vise ne vidim

• ReginaP
    13. Lipanj 2019. 23:27

ReginaP

Ja sam uzela trimer za bikini zonu i zaposlila muza da se bavi brijanjem jer apsolutno nista vise ne vidim

Hahah joj oprostite cure, ja vam povremeno citam jer pripadam vama, ali sam sa jesenjskim bebama i htjela sam njima napisati, a ne znam obirsati post haha

srećica
    14. Lipanj 2019. 06:32

ReginaP

ReginaP

Hahah joj oprostite cure, ja vam povremeno citam jer pripadam vama, ali sam sa jesenjskim bebama i htjela sam njima napisati, a ne znam obirsati post haha

Ne sekiraj, prije par dana nam je to bila tema 😁

srećica
    14. Lipanj 2019. 06:35

Nego žene,tema za uz kavu 😜 Radite li Kegelove vježbe? Aplikacija za trudnoću mi izbacila kao savjet dana pa me zanima. Nije da ih baš smatram bezveze, ali realno nisam čula nikakva iskustva pa neznam što da mislim, ima li koristi...

kzeli
    14. Lipanj 2019. 07:19

Jutrooooooo ☺ Ja sam ih radila prije trudnoce redovno , cak i na pocetku trudnoce sad moram priznat da sam se malo uljenila al znam da bi trebala dobro si me podsjetila da krenem pomalo opet 😌 bas su nam na tecaju spominjali njih i bila sam sokirana kad sam skuzila i cula da ih neke zene nikad nisu radile.... 

14. Lipanj 2019. 07:21
    ??????
    ??????
    Norules
    14. Lipanj 2019. 08:24
    Jutro!Evo nas kompletic za izlazak iz rodilista,broj 50 iz hm-a jel mislite da bi pasalo?sta ste vi pripremile?
    Jutro!Evo nas kompletic za izlazak iz rodilista,broj 50 iz hm-a jel mislite da bi pasalo?sta ste vi pripremile?
    14. Lipanj 2019. 08:32

Norules, super, baš je sladak kompletić 🥰🥰
    Ja nisam još ništa točno pripremila za izlazak iz bolnice, morat ću se još s nekim posavjetovat, totalno sam zbunjena oko toga dugo/kratko. Ja nisam ništa kupovala u broju 50, nemam pojma zašto, očito mislim da će biti velika beba 🙈🙈

kzeli
    14. Lipanj 2019. 08:33

Predivno i ja mislim taj uzet za svog lavica 😁 odlican je samo sam u dilemi 50 ili 56 jer navodno nece bit preko 3600 al kaze dr da ce bit dugacak pa sam u dilemi.... Al taj lavic mi je divan 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.