Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    16. Lipanj 2019. 16:46

srećica

Kako se vi osjećate koje ste 3-4-5 tjedana do termina?
    Znači, umorna i ništa mi se neda.
    Probudim se jutros gladna, jedem, opet mi se spava, zaspim, spavam dva sata, probudim se glaaadna, opet jedem, žedna. Probava ubrzana ko nikad. Vrućina me probija samo tako.

Pa ja sam 34 + 3 i najgore od svega mi je zega jer nemogu spavat jer mi je vruce i budim se uznojena skroz i stalno nekog posla a od pon - utorka moram krenut prat plahte , robicu , pelene da mogu to sve popeglat i pospremat pa kad bude vrijeme bude da sam spremna mislila sam prvo zicat mamu za pomoc al sekiralo bi me jer ne bi to napravila onak kak sam si zamislila pa sam njoj dala ogradicu i tako neke stvari da opere a ove sitnarije cu ja sigurnija sam a kad ne budem mogla onda ce ona i gotovo ☺
    Al umorna sam i tesko mi je sad vec puno toga al ne dam se pa cemo vidjet do kad ce ic i koliko cu moc 😁 
    Ako se opustim bit ce mi jos teze i kad rodim i sve pa se presvucem 2-3 puta dnevno i gace jer mi budu znoj ne i tako rintam kojesta po malo svaki dan .
    I nemam bas teka 😌

srećica
    16. Lipanj 2019. 16:50

Ja sam do 36.tjedna bila 100 na sat i onda cap! Kao da me nešto oduzelo. I isto par tjedana nisam imala apetita, čak pala na vagi dosta ali unazad 2-3 dana samo jedem! Apetit ko šuplja kanta, stalno nešto žvačem i stalno sam gladna!

16. Lipanj 2019. 18:23

Evo mene padobranca s pitanjem, maloprije sam primjetila zuckasti iscjedak bez mirisa je dali je to normalno? 

• Ivonne
    16. Lipanj 2019. 20:39

krino

Ivonne

Krinokućo stara jesi u komadu🤣🤣
    To ti sad sigurno svi pišu i pitaju te.
    Kak si, jesi bila na Merkuru?
    Zacementirana ili ima pomaka?

Katastrofa. Ni milimetar pomaka. Opet. Ali sam zato dobila na rebrima herpes zoster. Jupiiii, ha? Ne spavam danima. Dao mi je dr roki neku kremu da malo ublazi, ali kaze da ce proc kad rodim. Sad u utorak opet na kontrolu. Za krepat. Nece napolje i mogu se slikat!

Ohaj bome veselo, nadam se da si prije utorka u rađaoni 

Bebamala
    16. Lipanj 2019. 20:39

srećica

Probudim se jutros gladna, jedem, opet mi se spava, zaspim, spavam dva sata, probudim se glaaadna, opet jedem, žedna. Probava ubrzana ko nikad. Vrućina me probija samo tako.

Hej, ja sam danas 34+5, nisam umorna i osjecam se super, ali isto me tako zna presjeci dolje narocito ako legnem na desni bok, tocno kao menstrualni bolovi i prode... to sto je ubrzana probava, cula sam da tako bude tik pred porod, da ti se tijelo samo priprema 🤗🤨

srećica
    16. Lipanj 2019. 20:44

Bebamala

srećica

Hej, ja sam danas 34+5, nisam umorna i osjecam se super, ali isto me tako zna presjeci dolje narocito ako legnem na desni bok, tocno kao menstrualni bolovi i prode… to sto je ubrzana probava, cula sam da tako bude tik pred porod, da ti se tijelo samo priprema 🤗🤨

Uf, 37 tjedana sam, nije mi prerano za porod ali ta probava je već tjedan dana takva. A sad kako me sve pokosilo a malac dva tjedna cijelo vrijeme napredniji, točno se nadam da će izaći tjedan-dva prije termina.

16. Lipanj 2019. 20:46

I ja imam ponekad kao mentsrualne bolove, i pocela sam ovavezno svaki dan na wc nadam se da necu prije roditi

• Ivonne
    16. Lipanj 2019. 20:46

ayla

Evo mene padobranca s pitanjem, maloprije sam primjetila zuckasti iscjedak bez mirisa je dali je to normalno?

Normalno, čudno da se nije I ranije pojavilo. Nuspojava trudnoće.
    Da je gušći s mirisom bile bi gljivice, isto često u trudnoći. Dobiješ vaginalete od ginića. U prvoj trudnoći sam se s tim mučila

16. Lipanj 2019. 20:48

Ivonne

ayla

Da je gušći s mirisom bile bi gljivice, isto često u trudnoći. Dobiješ vaginalete od ginića. U prvoj trudnoći sam se s tim mučila

Nekidan sam imala bijeli i koristila sam polygynax i prestalo i dns ovo primjetim idem u sri na kontrolu a nikako docekat, sva sam u panici jer mi cerviks skracen za pola

• Ivonne
    16. Lipanj 2019. 20:53

ayla

Ivonne

ayla

Nekidan sam imala bijeli i koristila sam polygynax i prestalo i dns ovo primjetim idem u sri na kontrolu a nikako docekat, sva sam u panici jer mi cerviks skracen za pola

Ja ti cijelu ovu trudnoću imam pojačani iscjedak ali su rekli da je to normalno i da ovo nisu gljivice.
    Možda je i tebi tak, uglavnom spomeni ginicu iako i oni to vide kod pregleda.
    Nemoj se bojati zbog skracenog cerviksa samo nemoj pretjerivati s poslom i puno se kretati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.