Ako sam dobro čula, taj broj kod veličine odjeće označava dužinu djeteta?
Ja sam do sad uzela nesto 56 , najvise 62 i nesto 68 jer planiram siroko povijat. Tj nisam planirala al mm je digo frku oko toga i kuma mi je dr ortopedije i odmah su me spopali da nisam normalana sto nemam u planu i sad mi se cini da ce mi se mali kuhat preko ljeta jos u tome jer ajd sta da radim 😳😰 pa sinmislim da ce onda najvise nosit 62 jer treba strpat to jos. Kakav vam je stav o tome ?
Pa sto se tice dugo/kratko meni su savjetovali kratko na tecaju,primalja i fiziterapeut koji se bavi baby handlingom,stavim mu jos carapice i pokrijem tetricom radi sunca do doma
Dvoumim se i ja jos radi broja al cu vjerojatno pripremit i veci iako bi htjela da mi izade u ovome posto ce se zvati Leon i termin mu je oko 25.07.pa makar ga obukao taj jedini put a poslije sacuvam za uspomenu
Ja sam do sad uzela nesto 56 , najvise 62 i nesto 68 jer planiram siroko povijat. Tj nisam planirala al mm je digo frku oko toga i kuma mi je dr ortopedije i odmah su me spopali da nisam normalana sto nemam u planu i sad mi se cini da ce mi se mali kuhat preko ljeta jos u tome jer ajd sta da radim 😳😰 pa sinmislim da ce onda najvise nosit 62 jer treba strpat to jos. Kakav vam je stav o tome ?
Pa ja sam cula da su bodici idu bez problema preko sirokog povijanja pogotovo oni rastezljivi,kod nas je obavezno to povijanje iako nam je fizoterapeut rekao da ga ne drzimo po cijeli dan u tome radi vrucina
Ja nisam planirala, osim ako mi iz nekog razloga kažu da bi trebala.
Nisam široko povijala ni sina, neću ni nju osim ako ortopeda iz nekog razloga kaže da trebam. To se više ne radi tj nema potrebe ako je sve ok.
Pa sto se tice dugo/kratko meni su savjetovali kratko na tecaju,primalja i fiziterapeut koji se bavi baby handlingom,stavim mu jos carapice i pokrijem tetricom radi sunca do doma
Dvoumim se i ja jos radi broja al cu vjerojatno pripremit i veci iako bi htjela da mi izade u ovome posto ce se zvati Leon i termin mu je oko 25.07.pa makar ga obukao taj jedini put a poslije sacuvam za uspomenu
I moj frajer bi trebao oko 25.7 stici 😁😁😁😁😍😍😍😍😍
Ma da al ajd ne znam sta cu vidjet cu sta ce rec u bolnici ... Struka kaze jedno iskustva kazu drugo 😒 nisam ni ja za al ajd nisam strucna ne znam necu razbijat glavu s time kupit cu te glupe svedske pelene 2 komada i dobro jos razmislit o tome pa nek mi broje koliko god zele
I moj frajer bi trebao oko 25.7 stici 😁😁😁😁😍😍😍😍😍
Ma da al ajd ne znam sta cu vidjet cu sta ce rec u bolnici … Struka kaze jedno iskustva kazu drugo 😒 nisam ni ja za al ajd nisam strucna ne znam necu razbijat glavu s time kupit cu te glupe svedske pelene 2 komada i dobro jos razmislit o tome pa nek mi broje koliko god zele
Di uzimas svedske pelene? Da znam ako budem kojim slucajem morala uzimati da znam di 😁
Joj mukica mi to za oblačenje. Na većini mjesta piše da tako male tek rođene bebe trebaju sloj više od nas čak i ljeti, tj obavezno da su dugi rukavići i nogavice. Kupili smo svašta i mislim da ću pripremit duge hlačice i ćarapice i bodi dugi i kratki pa nek mu sestre obuke šta hoće. I nešto lagano za pokriti u autu zbog klime.
Evo ja cu uzeti ovo za izlazak... A sad koja ce kombinacija biti, vidjet cemo... Bodi i carapice ili kombinezon + dugi/kratki bodi... 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji