Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    15. Lipanj 2019. 15:46

srećica

E pa za takvu bezosjećajnost prema bebi i tvom stanju bi mu napravila fajt samo takav! Nije ok, nikako nije ok.
    Za primjer, jučer me cijelo popodne i noć bolilo nešto ispod trbuha. Cijelu noć nisam spavala. S posla mi je slao poruku jel me prestalo boliti, jel šta bolje. Opet pitao kad je došao doma. Jesi uspjela makar malo poslije odspavati? Nikad nije rekao da kukam bezveze nego često i sam ide guglat šta bi moglo bit. Obavezno pusa meni i pomazi trbuh kad odlazi ili dolazi s posla. Kad je vidio da mi je Čokolino pri kraju, kupio mi je drugi, usput, kad je išao sebi po cigare. Upisao godišnji od termina tako da bude doma s nama barem ta dva tjedna da mi pomogne. Itd itd, tako bi se trebao ponašati jedan zainteresirani budući tata. Tako da nemoj se osjećati ni kao da zahtjevaš previše niti kao da nisi zaslužila ili kao da ga gušiš. Brak je prvo vas dvoje pa onda svi ostali, društvo, nogomet i sl.

Apsolutno. Moj nikad samnom nije isao na pregled, ali to ne znaci da ga nije briga. Kad god se po noci dizem na wc on se probudi ko neki pas cuvar. Pusa meni i trbuhu ujutro i kad se vrati. Ne idem vise bez njega u ducan da ne nosim sama. Sve mi napravi, angaziran je koliko je moguce. Nasao je tecaj, isao je samnom svaki dan. Jedan dan nije mogao jer je bio na putu pa je dosao po mene na tecaj s drugog kraja grada da ne idem sama doma. Tako to treba biti. On ne moze imati to iskustvo trudnoce, ali moze bar istrpit taj period. Tebi je ionako puno teze nego njemu. Dobro srecica kaze.

15. Lipanj 2019. 16:43

Drago mi je da su vasi muzevi tako brizni i pazljivi... Lijepo je to cuti... Mozda ja sad malo pretjerujem, ali svima od nas dodje faza kad puknu... Smirit cu se ja vec i probat rijesit kolko se moze (i zeli!)... Ali ljudi se rijetko mijenjaju, takvi su kakvi su... Pokazu dobru volju i onda opet po starom... Ja se nekako nadam da kad bebica dodje da ce se vise angazirati... Ovo trenutno mi je borba s vjetrenjacama, em se borim sa svojim drugim stanjem, em s muzem koji nema razumijevanja... Hvala jos jednom na pomoci 😙

krino
    15. Lipanj 2019. 17:37

mmamma

Drago mi je da su vasi muzevi tako brizni i pazljivi… Lijepo je to cuti… Mozda ja sad malo pretjerujem, ali svima od nas dodje faza kad puknu… Smirit cu se ja vec i probat rijesit kolko se moze (i zeli!)… Ali ljudi se rijetko mijenjaju, takvi su kakvi su… Pokazu dobru volju i onda opet po starom… Ja se nekako nadam da kad bebica dodje da ce se vise angazirati… Ovo trenutno mi je borba s vjetrenjacama, em se borim sa svojim drugim stanjem, em s muzem koji nema razumijevanja… Hvala jos jednom na pomoci 😙

Ma ono sto sam ja htjela istaknuti je slijedece: ako je prije bio njezniji i pazljiviji, vjerojatno ce takav biti opet. Svima nama dodje faza ionak, a kamoli sad kad amo trudne. Nemoj biti tako zalosna, ja se totalno rastuzim. Ipak si mislim da ste skupa htjeli bebicu i da se on samo malo sad pred kraj prepao. Pa nije bas da je neki totalno nezainteresirani buduci tata... Ma neeeee...

srećica
    15. Lipanj 2019. 18:18

Istina Krino, mislim da se oni baš "plaše" nove odgovornosti tj neznaju što ih čeka. Moj je stoput već reko kao ide u subotu na pecanje dok još može. Misli čovjek valjda svijet će stati kad dođe beba 🙈 Isto tako možda i njen muž misli da neće nikud moći pa da iskoristi još dok može.

srećica
    16. Lipanj 2019. 09:18

Žene jel pijete čaj od lista maline? 

• Ivonne
    16. Lipanj 2019. 10:33

srećica

Žene jel pijete čaj od lista maline?

Ne pijem, nisam ni u prvoj. Kao potiče lakše otvaranje, a mislim da ti čajevi ne mogu škoditi.

• Ivonne
    16. Lipanj 2019. 10:35

Krino kućo stara jesi u komadu🤣🤣
    To ti sad sigurno svi pišu i pitaju te.
    Kak si, jesi bila na Merkuru? 
    Zacementirana ili ima pomaka?

srećica
    16. Lipanj 2019. 12:53

Dosta mi je hoću rodit!!!
    Maloprije me tako presjeklo ispod trbuha da su mi automatski suze izbile! 

srećica
    16. Lipanj 2019. 13:01

Kako se vi osjećate koje ste 3-4-5  tjedana do termina? 
    Znači, umorna i ništa mi se neda.
    Probudim se jutros gladna, jedem, opet mi se spava, zaspim, spavam dva sata, probudim se glaaadna, opet jedem, žedna. Probava ubrzana ko nikad. Vrućina me probija samo tako. 

krino
    16. Lipanj 2019. 14:51

Ivonne

Krinokućo stara jesi u komadu🤣🤣
    To ti sad sigurno svi pišu i pitaju te.
    Kak si, jesi bila na Merkuru?
    Zacementirana ili ima pomaka?

Katastrofa. Ni milimetar pomaka. Opet. Ali sam zato dobila na rebrima herpes zoster. Jupiiii, ha?  Ne spavam danima. Dao mi je dr roki neku kremu da malo ublazi, ali kaze da ce proc kad rodim. Sad u utorak opet na kontrolu. Za krepat. Nece napolje i mogu se slikat! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.