Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    14. Lipanj 2019. 11:06

mmamma

Evo ja cu uzeti ovo za izlazak… A sad koja ce kombinacija biti, vidjet cemo… Bodi i carapice ili kombinezon + dugi/kratki bodi… 🥰

Slatko,koji ti je broj?

srećica
    14. Lipanj 2019. 11:08

Široko previjanje ovdje ne rade pod obavezno već nakon snimanja kukića vise dali treba.

Bebamala
    14. Lipanj 2019. 11:38

Jutro cure, preslatki su vam kompletici za izlazak, ja sam ujutro bas stavila robicu na pranje pa vam ne mogu slikati... moj treba 24.7. Jejejejjeje tu smo👶😜😜😜 ja sam bodice vecinom uzimala kratkih rukava i hlacice, ali izgleda da sam pogrijesila jer moraju tako male bebe u dugom biti cak i ljeti. Mene strah oblacit ga u dugo jer je toliko vani vruce, temperatura ide i do 30 i da ga ja jos oblacim slojevito, ne znam, imam dojam da bi bio samo nervozan. Bolje kratki bodic i preko pamucna dekica ili ga zamotati... a sto se tice tog sirokog previjanja, svedske pelene... ja nisam imala u planu, osim ako mi ne kazu drugacije, cak je patronazna rekla da nema potrebe... a sad cemo vidjeti. 

14. Lipanj 2019. 11:43

Norules

mmamma

Evo ja cu uzeti ovo za izlazak… A sad koja ce kombinacija biti, vidjet cemo… Bodi i carapice ili kombinezon + dugi/kratki bodi… 🥰

Slatko,koji ti je broj?

56 je sve... Mozda ce i biti preveliko na pocetku, ali bolje da je vece nego manje 😄
    Tvoj kompletic za izlazak je isto sladak 🥰

srećica
    14. Lipanj 2019. 12:08

Bebamala ionako nebudeš vodila dijete van po toj najvećoj vrućini. Za jutarnju ili večernju šetnju će svakako trebati dugo i laganu dekicu. A preko dana je meni u kući oko 23-24° tako da mislim da je isto ok dugo barem na nogicama. Ako baš uprži jače da i u kući bude toplije lako raskomotiti bebu. 
    Naravno i ja sam uzela par kratkih vodiča ali više te prve veličine imam dugoga.

Norules
    14. Lipanj 2019. 12:08

srećica

Široko previjanje ovdje ne rade pod obavezno već nakon snimanja kukića vise dali treba.

Da ali kukovi se snimaju tek sa 2 mj pa ovdje vise guraju kao pod preventivno dok se ne slikaju,i sami kazu da je to samo u nasoj bolnici ostalo pod obavezno 

srećica
    14. Lipanj 2019. 12:24

Norules

srećica

Da ali kukovi se snimaju tek sa 2 mj pa ovdje vise guraju kao pod preventivno dok se ne slikaju,i sami kazu da je to samo u nasoj bolnici ostalo pod obavezno

Očito onda 🤷

CiniMINIS
    14. Lipanj 2019. 13:04

mi smo ovo odabrali za izlazak iz bolnice. Takodjer nam je receno ispocetka samo duga odjecica jer bebe ne zaju regulirati temperaturu. Al cemo ju oblacit prema procjeni, ako ce biti jako vruce (a bit ce ljeto) ne planiram dijete maltretirati u dugom, pogotovo ako vidim da joj nije ugodno.
    Sto se sirokog povijanja tice, nama je patronazna isto rekla nek to radimo preventivno do pregleda, al samo po noci i pokazala kako. Kupili smo u bubamari te svedske pelene sad kad su bili oni popusti za 13kn. mislim da im je redovna cijena nesto manje od 20kn a dosta je imat 2/3 komada. One gotove ne preporuca sad po ljeti jer sadrze umjetne materijale pa malci to teze podnose. Al ako netko to vec ima neka ne kupuje novo bezveze nego iskoristi sto ima.

krino
    14. Lipanj 2019. 13:23

Bok curke, nama su isto rekli da bebe obucemo u dugacki lagani pamuk jer ne mogu same regulurati temperaturu. Izadju iz nas sa 37 stupnjeva tjelesne temperature pa se brze pothlade. Ja sam mislila uzet neki lagani jednodijelni kombinezonuc s dugim rukavima i nogavicama, eventualno carapice mada mislim da cu mu rukice i nogice ostavit na zraku. Al onak ful lagani pamuk. Da sto manje te robice ima na sebi, a opet da je dugacko. O povijanju nemam blage veze sto da mislim pa cu napravit kak mi sestra kaze...

PatyDi
    14. Lipanj 2019. 13:43

Norules

srećica

Norules koja bolnica? Ja sam jesenska, ali čitam sve po malo pa vidim da pišete o širokom, a priča rođakinja koja je rodila nedavno da to isto "samo kod nas" rade hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.