Meni je sa 33 +4 na pregledu bio 2300 a dugacak 45 ili 46 otprilike .
Koliki je brat bio ? Sta mislite koliko promase to ? Meni ginicka veli na zadnjem pregledu prema njenoj procjeni da bi bio 3300 do 3600 kad se rodi. Mi smo veliki ja i mm 180 oboje pa sad budemo vidli 😁
Moj je sa ravno 35 TT bio procjenjen na 3400 🙈 svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba. Što je najbolje i i dužinu ga ima, a ja i muž nismo nešto ekstra visoki.
A nije pravilo znam 😁 nemas secer ? Moja frendica od 150 je rodila bebu od 4600 ja kad sam vidjela kako ga drzi reko pa draga veci je od tebe 😂 a muz isto nije bas visok mozda 170 al ono ona je mrsavica sicusna prvo na prirodni pa kad su vidjeli da zbilja ne ide onda je isla na caraki bas se napatila.
Nemam šećer. Već je dr tražio razloge ali nije ih našao, ja savršeno zdrava, malac isto, jednostavno velika beba. Dobro ja nisam baš 150, 170 sam i nisam neka ful mršava pa ajde, ako ništa imat ću dobar utegić za bildanje i vraćanje linije nakon poroda 😁
Rekli su mi da je on oko 2800, ja imam usku zdjelicu i kao pošto je beba mala to ce ici vaginalno bez problema. Rodio se sa 3600g i 50 cm. Šivali su me sat i po. Prvo što je dr rekao kad je vidio malog je bilo ovo nije mala beba 😂😂 mal i nabijen a takav je i danas 😂😂
Sestre su ga zvala bumbar jer su sve druge bebe bile ispod 3 kg a to se kod beba jako vidi i onda kad ih poslažu na ona kolica moj se isticao 😂
Nije puno izgubio nakon porođaja s 3500 se vratio doma.
Jaoooo to je bome bio pošteni promašaj u procjeni!
Ajde to mi možda ide na ruku, nek je on procjenjen kao veći pa ako bude manji nebude problem. A sumnjam da baš bude još veći nego je procjena. Tj nadam se da nebude 🙈
Ja nemam takvih situacija, ali dogodi mi se često u zadnje vrijeme da mi je teško udahnuti, kao da me nešto guši. Kako god da se tad namjestim, ne pomaže.
Skroz isto se i meni dogada!!! Kao da ne uspijevam "do kraja" udahnuti, ne znam to ni opisati...
Da se ubacim vidim da pisete o disanju i ja muku mucim vec dva dana da bas tesko disem est da su vrucine al i izjutra dok je jos hladnije ja tesko disem kao da je neko sio na prsa pa nemogu disati
Ajme pa sve velike bebe ovdje 😋😊 samo neka su nam zdrave! Moj je prema zadnjem uzv (28+6) imao 1500 g, doktor je isto rekao da je malo veći nego bi trebao biti i da je posteljica malo zrelija, ali da se ne sekiram.. a sad sta to znaci, nemam pojma 🙄 inace, meni nitko jos (da ja znam) nije gledao posteljicu, vama?
Meni dr svaki put prokomentira kako je posteljica lijepe debljine, pravilna, visoko naprijed, koliko imam plodne vode i gdje je pupčana vrpca.
Sortiraj odgovore
Najstariji