Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    13. Lipanj 2019. 11:20

shell

Ja nemam takvih situacija, ali dogodi mi se često u zadnje vrijeme da mi je teško udahnuti, kao da me nešto guši. Kako god da se tad namjestim, ne pomaže.

Meni se to dešavalo jedno vrijeme negdje oko 25-28 tjedna. Kao da mi je trbuh zgurao pluća i želudac i sve skroooz gore, pa ni disati ni jest pošteno. Ali oko 30.tt je prestalo.

srećica
    13. Lipanj 2019. 11:22

Ivonne

Meni su došle fotke 😍

😍😍😍 Preslatko ☺️

• Ivonne
    13. Lipanj 2019. 11:28

Ma ima puno boljih fotki samo mi se vidi glava pa nema smisla 😂😂😂😂
    Jedva čekam ultrazvuk sljedeci tjedan da mi kažu procjene bebe, nadam se da je manja od brata🤣

srećica
    13. Lipanj 2019. 11:40

Koliki je braco bio? I koje je bilo stanje na zadnjoj kontroli? 

srećica
    13. Lipanj 2019. 11:41

Mislim čisto me zanima dali samo ja nosim malog bumbara 🙈

kzeli
    13. Lipanj 2019. 11:42

Koliki je brat bio ? Sta mislite koliko promase to ? Meni ginicka veli na zadnjem pregledu prema njenoj procjeni da bi bio 3300 do 3600 kad se rodi. Mi smo veliki ja i mm 180 oboje pa sad budemo vidli 😁

• Ivonne
    13. Lipanj 2019. 11:58

Rekli su mi da je on oko 2800, ja imam usku zdjelicu i kao pošto je beba mala to ce ici vaginalno bez problema. Rodio se sa 3600g i 50 cm. Šivali su me sat i po. Prvo što je dr rekao kad je vidio malog je bilo ovo nije mala beba 😂😂  mal i nabijen a takav je i danas 😂😂 
    Sestre su ga zvala bumbar jer su sve druge bebe bile ispod 3 kg a to se kod beba jako vidi i onda kad ih poslažu na ona kolica moj se isticao 😂
    Nije puno izgubio nakon porođaja s 3500 se vratio doma.

srećica
    13. Lipanj 2019. 11:59

kzeli

Koliki je brat bio ? Sta mislite koliko promase to ? Meni ginicka veli na zadnjem pregledu prema njenoj procjeni da bi bio 3300 do 3600 kad se rodi. Mi smo veliki ja i mm 180 oboje pa sad budemo vidli 😁

Moj je sa ravno 35 TT  bio procjenjen na 3400 🙈 svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba. Što je najbolje i i dužinu ga ima, a ja i muž nismo nešto ekstra visoki.

• Ivonne
    13. Lipanj 2019. 12:01

srećica

kzeli

Moj je sa ravno 35 TT bio procjenjen na 3400 🙈 svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba. Što je najbolje i i dužinu ga ima, a ja i muž nismo nešto ekstra visoki.

Ako je dugačak onda se to raspodijeli pa nije tak strašno. Budu žgoljavi😂

srećica
    13. Lipanj 2019. 12:03

kzeli

Moj je sa 35tt procjenjen na 3400, doduše ima ga i u duljinu dosta. Svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba 🙈 e sad koliko bude kad se rodi vidjet ćemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.