Ja nemam takvih situacija, ali dogodi mi se često u zadnje vrijeme da mi je teško udahnuti, kao da me nešto guši. Kako god da se tad namjestim, ne pomaže.
Meni se to dešavalo jedno vrijeme negdje oko 25-28 tjedna. Kao da mi je trbuh zgurao pluća i želudac i sve skroooz gore, pa ni disati ni jest pošteno. Ali oko 30.tt je prestalo.
Ma ima puno boljih fotki samo mi se vidi glava pa nema smisla 😂😂😂😂
Jedva čekam ultrazvuk sljedeci tjedan da mi kažu procjene bebe, nadam se da je manja od brata🤣
Koliki je brat bio ? Sta mislite koliko promase to ? Meni ginicka veli na zadnjem pregledu prema njenoj procjeni da bi bio 3300 do 3600 kad se rodi. Mi smo veliki ja i mm 180 oboje pa sad budemo vidli 😁
Rekli su mi da je on oko 2800, ja imam usku zdjelicu i kao pošto je beba mala to ce ici vaginalno bez problema. Rodio se sa 3600g i 50 cm. Šivali su me sat i po. Prvo što je dr rekao kad je vidio malog je bilo ovo nije mala beba 😂😂 mal i nabijen a takav je i danas 😂😂
Sestre su ga zvala bumbar jer su sve druge bebe bile ispod 3 kg a to se kod beba jako vidi i onda kad ih poslažu na ona kolica moj se isticao 😂
Nije puno izgubio nakon porođaja s 3500 se vratio doma.
Koliki je brat bio ? Sta mislite koliko promase to ? Meni ginicka veli na zadnjem pregledu prema njenoj procjeni da bi bio 3300 do 3600 kad se rodi. Mi smo veliki ja i mm 180 oboje pa sad budemo vidli 😁
Moj je sa ravno 35 TT bio procjenjen na 3400 🙈 svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba. Što je najbolje i i dužinu ga ima, a ja i muž nismo nešto ekstra visoki.
Moj je sa ravno 35 TT bio procjenjen na 3400 🙈 svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba. Što je najbolje i i dužinu ga ima, a ja i muž nismo nešto ekstra visoki.
Ako je dugačak onda se to raspodijeli pa nije tak strašno. Budu žgoljavi😂
Moj je sa 35tt procjenjen na 3400, doduše ima ga i u duljinu dosta. Svaki put dr viče uf uf velika beba, baš velika beba 🙈 e sad koliko bude kad se rodi vidjet ćemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji