Realno bilo je jutro i nisam doruckovala takod a ni ne cudi , nisam isla kod dr jer kazem nisam se ni snasla vec sam gledala oko sebe kao da sam zaspala na tren .Mislim mali se mrducka meni je dobro , nisam pala tako da ni nisam imala razloga a starci naravno ne znaju jer mislim da bi me preselili kod mojih ili njegovih na sto naravno ne pristajem. Jednostavno ne tuvam vise sama po ovij zegi i dobro 😊 Do bolnice imamo nekih 10-15 min autom tako da kad krene mislim da nece bit problema ☺
Meni je super, do bolnice imam svega tri minute pjeske, a do ginekologa 10tak minuta autom, no mislim da nakon pregleda sljedeći tjedan neću više ni ići kod njega već samo u bolnicu. Ako krenu trudovi, mogu se pješaka dogegat do bolnice😂
Kzeli ja sam sa nekih 4 mj imala jedan takav "incident", samo mi se smračilo, slabina i 600° u glavi i samo napravila dva koraka da se srušim na dvosjed. Realno kao da sam na par sekundi izgubila svijest ali još se 2-3 minute nisam mogla dozvat, sjela ali ni slova iz mene, bijela kao zid od glave do pete, poslije se mišići tresli još dobrih pola sata. Muž bio uz mene i umro od straha, od tad me nikud ne pušta samu iako se poslije nije ponovilo. Dr kaže najvjerojatnije šećer pao.
Najbolje od svega, donio mi čokoladu i vode i sam pojeo veći dio čokolade od šoka dok sam ja još pila vodu 😂
Realno bilo je jutro i nisam doruckovala takod a ni ne cudi , nisam isla kod dr jer kazem nisam se ni snasla vec sam gledala oko sebe kao da sam zaspala na tren .Mislim mali se mrducka meni je dobro , nisam pala tako da ni nisam imala razloga a starci naravno ne znaju jer mislim da bi me preselili kod mojih ili njegovih na sto naravno ne pristajem. Jednostavno ne tuvam vise sama po ovij zegi i dobro 😊 Do bolnice imamo nekih 10-15 min autom tako da kad krene mislim da nece bit problema ☺
Meni se rijetko događalo da mi dođe slabo, ali sad u trudnoći svako malo... Odjednom iz čista mira, nalet vrućine, vrti mi se, crno pred očima, ako ne sjednem brzo, ne popijem nešto, ne skinem se, vjerojatno bi se srušila... I onda mi treba neko vrijeme da dođem k sebi... Zato mi baš nije svejedno... Dosad sam svaki put bila s nekim pa je dobro prošlo, ali se bojim što bi bilo da sam sama... Baš mi i nije svejedno...
Ja nemam takvih situacija, ali dogodi mi se često u zadnje vrijeme da mi je teško udahnuti, kao da me nešto guši. Kako god da se tad namjestim, ne pomaže.
Ja nemam takvih situacija, ali dogodi mi se često u zadnje vrijeme da mi je teško udahnuti, kao da me nešto guši. Kako god da se tad namjestim, ne pomaže.
Ovo se i meni događa, kao da ne mogu udahnuti dovoljno zraka.
Nije mi bilo slabo da sam pala u nesvijest.
Ja sam doslovno mozda 10 sekundi bila odsutna sjecam se da sam mu rekla da mi se mraci pred ocima i dok me on spustio na pod i reko voda ja sam mu vec odgovorila imam ja vodu pored sebe znaci ono doslovno trenutak... Kao da sam zaspala kad sam se uhvatila za njega i otvorila oci na podu al on se jako uplasio. I da bombon i cedevitu popila ili je tlak ili secer a mislim da se razumijemo ni doruckovala nisam prije toga a zege su tako da ono ne idem vise nikud sama bed mi je premda se vjerojatno vise ne bi ni ponovilo al on je izvan sebe kad spomenem da bi u trgovinu il nekud kaze moze sve i na mars al idem s tobom tako da eto sta cu s njim 😊😁
Ja sam doslovno mozda 10 sekundi bila odsutna sjecam se da sam mu rekla da mi se mraci pred ocima i dok me on spustio na pod i reko voda ja sam mu vec odgovorila imam ja vodu pored sebe znaci ono doslovno trenutak… Kao da sam zaspala kad sam se uhvatila za njega i otvorila oci na podu al on se jako uplasio. I da bombon i cedevitu popila ili je tlak ili secer a mislim da se razumijemo ni doruckovala nisam prije toga a zege su tako da ono ne idem vise nikud sama bed mi je premda se vjerojatno vise ne bi ni ponovilo al on je izvan sebe kad spomenem da bi u trgovinu il nekud kaze moze sve i na mars al idem s tobom tako da eto sta cu s njim 😊😁
Ništa budi sretna 😂
Meni su došle fotke 😍
Jooooooooj 😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤ divnoooooooooo, ja isto razmisljam o slikanju
Sortiraj odgovore
Najstariji