Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    31. Listopad 2018. 18:47

Pitanjce.. danas sam 9+3. Bila sam na pregledu u srijedu, sve je bilo ok. Kako znati da je sve ok, jer ja sam mucnine imala malo.. tj par dana.. pa nista.. pa par dana. Pa sad mi se jos uvijek gade neke namirnice (jaja, kava, sok od cikle koji sam kupila kao zdrav je na kraju mi se dize zeludac od njega) ali klasicne mucnine vise nema. Grudi me peku i to dosta. Dolje me vise bas ne boli, tj ne osjecam da se neato siri (prosli tjedan bolilo jako i gjn.rekao da se lijepo rasirilo). Moze koji savjet ako ih znate otprije ili sada od svojih ginekologa? Jer vjerujem da je sve ok, ali kad nemam te mucnine pa zato.. pije. Duphatone vec nekih 3 tjedna zbog urinarne infekcije i bolova koje sam imala. Pisite plizzzzz

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    31. Listopad 2018. 18:48

Nadam se da ste shvatile sta sam htjela reci, unatoc silnim pravopisnim greskama. Znaci imam bolne grudi, peku dosta, mucnine nemam.. jel sve ok? 

Stize nam Mihael ♡

31. Listopad 2018. 19:02

lavandica, mislim da ti je to sve oke. meni su prije nekih tjedan dana mučnine stale na 3 dana negdje i već sam se ponadala da su prestale skroz, kad ono vratile se na velika vrata, i evo danas mi je najgore do sad, samo  grozno! ista stvar mi je s grudima, jučer nisu uopće boljele, danas opet i peku i bole, i tak svako malo, neki simptom izraženiji, neki manje izražen. budi sretna da nemaš mučnina, ali još ti se stignu i vratiti, bez brige!

• marinica29
    31. Listopad 2018. 19:17

Župčica

A neznam.. Mislim da je neophodno za sada jer nemogu prirodno spustiti tlak.. Pijem limunadu i u svakom mogucem trenutku lezim iako ih nema puno jer dodjem s posla i s dvoje djece sve me ceka jer muz mi puno radi i nikad nije doma.. A oni su mi relativno mali da bi mi bili od neke velike pomoci… A nije mi dala komplikacije.. Ja je pitala smiiem li radit veli ona posao ne smeta… A ja jedva prezivljavam otkad mi je tlak poceo…

Probaj piti paradajz ako imas svoj'ako ne pomoci Ce i onaj iz tetrapaka. Moja mama samo sa paradajzom uspije skinut tlak

• matejicap
    31. Listopad 2018. 19:44

lavandica

Pitanjce.. danas sam 9+3. Bila sam na pregledu u srijedu, sve je bilo ok. Kako znati da je sve ok, jer ja sam mucnine imala malo.. tj par dana.. pa nista.. pa par dana. Pa sad mi se jos uvijek gade neke namirnice (jaja, kava, sok od cikle koji sam kupila kao zdrav je na kraju mi se dize zeludac od njega) ali klasicne mucnine vise nema. Grudi me peku i to dosta. Dolje me vise bas ne boli, tj ne osjecam da se neato siri (prosli tjedan bolilo jako i gjn.rekao da se lijepo rasirilo). Moze koji savjet ako ih znate otprije ili sada od svojih ginekologa? Jer vjerujem da je sve ok, ali kad nemam te mucnine pa zato.. pije. Duphatone vec nekih 3 tjedna zbog urinarne infekcije i bolova koje sam imala. Pisite plizzzzz

Ista situacija kod mene,isto 9+3

Župčica
    31. Listopad 2018. 19:50

marinica29

Župčica

A neznam.. Mislim da je neophodno za sada jer nemogu prirodno spustiti tlak.. Pijem limunadu i u svakom mogucem trenutku lezim iako ih nema puno jer dodjem s posla i s dvoje djece sve me ceka jer muz mi puno radi i nikad nije doma.. A oni su mi relativno mali da bi mi bili od neke velike pomoci… A nije mi dala komplikacije.. Ja je pitala smiiem li radit veli ona posao ne smeta… A ja jedva prezivljavam otkad mi je tlak poceo…

Probaj piti paradajz ako imas svoj'ako ne pomoci Ce i onaj iz tetrapaka. Moja mama samo sa paradajzom uspije skinut tlak

Hvala draga provat cu... Iako mi se povracalo kad bi ga bi nesto spravljala s njim .... 

Lavandica
    31. Listopad 2018. 20:24

matejicap

lavandica

Ista situacija kod mene,isto 9+3

Vidjela sam jos danas kad si pisala

Stize nam Mihael ♡

• marinica29
    31. Listopad 2018. 21:01

Župčica

marinica29

Župčica

Hvala draga provat cu… Iako mi se povracalo kad bi ga bi nesto spravljala s njim ….

Mama mi sad kako je u prijelazu ima varijacije sa tlakom. Pa kad joj poraste popije po salicu dvije i spusti joj se

Momofprincess
    31. Listopad 2018. 21:24

Pozdrav cure. Evo da se ubacim..danas sam bila na ultrazvuku i potvrdena trudnoca, 5+6 
    Imam vec jednu curicu koja ce sutra napuniti godinu dana☺ ovo s mucninama je sve  normalno, Lavandice, ne brini se. Moja starija sestra je tako kroz cijelu trudnocu (tj.kroz obje) povracala pa malomir pa opet i ukrug...hormoni rade svoje, ne brini se😊

Brin
    31. Listopad 2018. 21:31

zupcice, ja sam u soku da ti ne da komplikacije. inzistiraj i trazi na pismeno da ti u nalaz napise da ti je odbila komplikacije unatoc propisanoj terapiji za visoki tlak. zovi hzzo pravnu sluzbu i konzultiraj se da li mozes od gin na hitnoj dobiti nalaz za tlak i da ti na temelju toga da komplikacije. ovo je uzasno i totalno nefer i nadam se da ce te sto prije sprasiti na komplikacije jer je ovo nemar. ti si u splitu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.