Meni su simptomi krenulu ravno sa 6 t.
Svaku vecer povracam, a cijeli mi ke dan muka. Sva hrana mi se gadi, moram jako razmislit sta pojest jer znam da moram.
Navecer mi akumulira i cak se moram prisiliti ispovratiti :/
Tjesi me to sto kazu da se beba dobro razvija ako su mucnine prisutne, sto opet ne mora znaciti ako mucnina nema.
Jel se i vi nekad morate prisiliti na povracanje ili uspijete kroz cijeli dan s mucninom?
Grickam nesto, pokusavam stapice, al tesko…
Ja se ne znam prisiliti na povracanje pa jednostavno izdrzim citav dan tako sto stalno nesto jedem 🤔
Svaku vecer povracam, a cijeli mi ke dan muka. Sva hrana mi se gadi, moram jako razmislit sta pojest jer znam da moram.
Tjesi me to sto kazu da se beba dobro razvija ako su mucnine prisutne, sto opet ne mora znaciti ako mucnina nema.
Jel se i vi nekad morate prisiliti na povracanje ili uspijete kroz cijeli dan s mucninom?
Ja se ne znam prisiliti na povracanje pa jednostavno izdrzim citav dan tako sto stalno nesto jedem 🤔
Lena tako i ja, ali bojim se da cu natuci puno kila a to sigurno nije zdravo ni za mene ni za bebu..
tako sam i ja u prošloj trudnoći. jedino mi nije bilo zlo od ajvara i tjestenine. natukla sam brzo par kila, ali onda je to posustalo :)
fairies, meni je taman negdje u 6-7 tt se desilo da su mi kojih 4-5 dana grudi bile skroz ispuhane i ni malo bolne, već sam mislila da je gotovo pogotovo jer mi se to desilo prije 5 mjeseci i onda je stvarno bilo gotovo, ali onda se bol opet vratila, a na uzv sa 7+0 je sve bilo oke i srce je kucalo. danas sam 10+2 i grudi me skroz malo bole, ne znam dal to tak treba biti, jer pretpostavljam da s vremenom prestanu boljeti, ali baš sam se malo uplašila jer su me do neki dan boljele baš jako, a sad skoz minimalno. u petak idem na pregled i nadam se da je bebica porasla i da je sve u redu.
Tenci ja sam 9+3 i isto mi svi simptomi prilično slabe... vjerujem da nam se tijelo navikava na hormone i da je to normalno...
Danas sam ja koma, 6+5 i nemam baš simptoma. Grudi više ne bole, nisam umorna i ne osjećam onu luđačku gladbaš sam zabrinuta i krivim se jer sam jučer sat vremena vježbala. Nije bilo intenzivno, ali sam sad u strahu da sam pogriješila i da nisam smjela
na pregled idem tek sljedeći tjedan..
Danas sam ja koma, 6+5 i nemam baš simptoma. Grudi više ne bole, nisam umorna i ne osjećam onu luđačku gladbaš sam zabrinuta i krivim se jer sam jučer sat vremena vježbala. Nije bilo intenzivno, ali sam sad u strahu da sam pogriješila i da nisam smjela
Ma ja mislim da je sve ok :) Nemaš nikakva krvarenja,bolove,iscjedak?
Galaxy, nemoj tako razmišljati. naravno da si vježbala ako si se osjećala dobro. to sigurno nije naškodilo. očito je da sve prolazimo isto. čim dođe jedan dan bez simptoma odmah smo u strahu. to valjda tak mora biti.
Matejicap- nemam krvarenja ni iscjetke, ali sam na duphastonu pa i da je ne daj Bože gotovo, bojim se da ne bih odmah prokrvarila..
Ohsoboho-hvala, ali tako me je strah i baš sam ljuta ma sebeali pokušavam se smiriti jer nije baš uobičajeno da žene tek tako izgube zdravu trudnoću jer su vježbale...ili?
Matejicap- nemam krvarenja ni iscjetke, ali sam na duphastonu pa i da je ne daj Bože gotovo, bojim se da ne bih odmah prokrvarila..
Ohsoboho-hvala, ali tako me je strah i baš sam ljuta ma sebeali pokušavam se smiriti jer nije baš uobičajeno da žene tek tako izgube zdravu trudnoću jer su vježbale…ili?
naravno da nije normalno. posebno ako si i inače redovno vježbala mislim da ti to može donijeti samo dobro. nemoj biti tako stroga prema sebi, probaj se malo opustiti i odmoriti, vidjet ćeš da je sve ok.
Vježbala sam do 4.tjedna. Kad sam saznala da sam trudna sam prestala iz straha jer sam imala spontani prošlu zimu. Tad sam pobacila u 7.tjednu i nisam vježbala uopće. Sad ako bude sve u redu nemam više namjeru vježbati..nije vrijedno ovoga straha i brige
Jučer sam baš uživala, nisam pretjerala, a svejedno se danas osjećam tako loše..taj prvi pregled ne može dođi sporije..
Sortiraj odgovore
Najstariji