Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2018. 08:49

Gotova s pregledom, beba je 42.4 cm, sve odgovara tjednima trudnoce, pustil mi je doktor opet otkucaje srca, savrseno  sve je u redu i cekamo sljdeci pregled za 3 tjedna.

• Embarasada
    02. Studeni 2018. 08:52

teresita

Pozzz cure, odjavljujem se i ja sa teme. Jucer na redovnom pregledu 10+3 prazna žumanjčana vrecica, nema bebe. Obavila kiretazu jutros. Želim Vam svu srecu i uredne trudnoce.😘😘

Teresita, jako mi je žao :( :(

lena.5
    02. Studeni 2018. 08:58

Tenci

Gotova s pregledom, beba je 42.4 cm, sve odgovara tjednima trudnoce, pustil mi je doktor opet otkucaje srca, savrsenosve je u redu i cekamo sljdeci pregled za 3 tjedna.

Tenciiiiii kakvi su ovo cm, hoces se skoro poroditi? Salim se naravno, nek nam je jos jedna bebika dobro 😍😍😍😍

02. Studeni 2018. 10:19

hahha, shvatila sam da sam pogriješila dok sam i mužu poslala da beba ima 42 cm  mala greškica, 42.4 mm, iliti 4 cm 

• marinica29
    02. Studeni 2018. 10:47

Teresita drzi se 😘
    Zupcice kako tvoj tlak,jel se smirio?
    Ostale cure kako ste? Ja nikako,mucnina,osjećam se tako slabo ,kao da mi tlak nizak a on normalan. I jos dolje osjećam kad stojim kao da moram piskiti,a nisam se naglasila. Jedva čekam taj 15.11. pojesti cu se dotad

• Tonkica1
    02. Studeni 2018. 11:17

Tenci ❤
    Marinica suosjecam, ni ja ne mogu docekat taj datum 😁
    Ja se danas osjecam ok, ali se nisam bas dobro naspavala, pa sam ekstra umorna

• Cvjetic
    02. Studeni 2018. 12:20

Evo ja cekam pregled..jutros dva puta povracala,bas mi je i sad muka,samo da prode sve ok i da odem doma.

lena.5
    02. Studeni 2018. 12:25

marinica29

Teresita drzi se 😘
    Zupcice kako tvoj tlak,jel se smirio?
    Ostale cure kako ste? Ja nikako,mucnina,osjećam se tako slabo ,kao da mi tlak nizak a on normalan. I jos dolje osjećam kad stojim kao da moram piskiti,a nisam se naglasila. Jedva čekam taj 15.11. pojesti cu se dotad

I kod mene slabost, i to dosadno piskenje kojem nema kraja a jutros i povracanje, ali to mi dodje kao znak da smo i dalje ok. I jedva cekam pregled sljedeci tjedan. 

Župčica
    02. Studeni 2018. 12:31

Tenci super.... Nadam se da cu utorak i ja za tobom s ljepim vijestima... Mene evo u svekrve sa djecom... Dosla da odemo na groblje pa ona da ostanem na rucku... Veli ona ajde spremit cu tebi ne slano..mislim se zasto ne... A tlak mi je ok radi tableta.. Jucer smo bili u gostima i previse mi je proslo od tablete jutarnje odmah mi se javila glavobolja i kad sam dosla tlak 140 /90... Mislim da cu stvarno morati na komplilacije i sto vise mogu lezati..

• Tonkica1
    02. Studeni 2018. 12:55

Cvjetic javi se poslije pregleda!
    Zupcica, zeno, daj vise odi na komplikacije,  sjedni za vrat tom svom ginicu 🤞 da ti bez obzira bude bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.