Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosita
    01. Studeni 2018. 15:01

Malo upadam u temu ali vidjela sam da vas sve muce iste sumlje i strahovi. Mi sad imamo 27 tjedana trudnickog staza i isto je u pocetku stalno bio strah i briga. Simptoma trudnoce nisam uopće imala nikakvih, trbuh nemam jos uvijek ali znam da ne beba super napredna zdrava. U periodu između kontrola sam i sebe i muza redovito uvjerila da s bebom nesto nije u redu jer ne mozes biti trudan 3-4-5mj bez da imas ikakve simpome ili busu.... e sad slijedi dio kada vam kazem da bude bolje i da strahovi skoro nestanu kada pocnete osjecati bebicu. Ona kao da zna da se brinete za nju pa vas krvrce i danu cisto ono: bok mama tu sam i sve je ok. I nije lako izdržati te tjedne ali onda cete stvarno poceti uživati a u međuvremenu samo pazite na sebe kako bi beban imao sto bolje uvjete.  Netko je pisao za vježbanje- ako imate iskustva od prije i nemate problema slobodno vjezbajte jer ce vam leda biti zahvalna. Vidim da cure u mojoj tjednima vec imaju problema sa kicmom... spavanjem.... zatvorom... grcevima... kod mene toga nema a vjerujem da trening 3x tjedno sigurno ima zasluge u tome. Cak i limacica voli to gibanje. Ista stvar za odnose- ako smijete i odgovaraju vam go for it. Sretna mama sretna beba 😊 i uživajte u periodu dok je mir jer kada se pokusate maziti 😄 s muzem a beba pocne lupati vjerujte da to muskarce izbezumi pa onda sad vec takva druzenja moram prirediti muzu na prepad 😆 jesam ga sad oduzila ali mozda nekome bude mali lakse 

• Tonkica1
    01. Studeni 2018. 15:34

Wow rosita pa sitno brojis. Lijepo je cuti ovo od nekoga tko ima toliko staža 😁

Lady8
    01. Studeni 2018. 15:39

Galaxy, nismo culi na prvom pregledu nista samo vidjeli tockicu..no danas smo hitno isli na pregled jer sam uocila smedi iscjedak. Hematom je, malen. Al culi smo srce i sve je u redu  Osjecaj neopisiv!!!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

teresita
    01. Studeni 2018. 17:10

Pozzz cure, odjavljujem se i ja sa teme. Jucer na redovnom pregledu 10+3 prazna žumanjčana vrecica, nema bebe. Obavila kiretazu jutros. Želim Vam svu srecu i uredne trudnoce.😘😘

ms_3197
    01. Studeni 2018. 18:34

Poz cure, nadam se da mi netko moze pomoci. Naime maloprije sam isla u dom zdravlja pokupiti nalaze krvi. I sada mene zabrinjava sljedece Serum Rubella IgG - present >10 IU/mL. Zivim u irskoj i ovdje su nalazi koda malo drugaciji ne pise mi tocna referentna vrijednost vec samo kao >10. Nisu mi nista htjeli reci u domu zdravlja osim da mogu pitati doktoricu sutra na pregledu. Ja mislim da cu poluditi do ujutro do pregleda. Da li to moze biti opasno za bebu? Za sve ostale viruse sam negativna 

Župčica
    01. Studeni 2018. 19:36

Teresita 😥😥😥 zao mi je draga..  Drzi nam se.... 😘😘😘

• Tonkica1
    01. Studeni 2018. 20:46

Teresita drzi se. Jako mi je zao 😢

• Cvjetic
    01. Studeni 2018. 20:47

teresita

Pozzz cure, odjavljujem se i ja sa teme. Jucer na redovnom pregledu 10+3 prazna žumanjčana vrecica, nema bebe. Obavila kiretazu jutros. Želim Vam svu srecu i uredne trudnoce.😘😘

Zao mi je..drzi se❤❤

Kristina-39.Zg
    01. Studeni 2018. 21:01

TikTaktica

Pozdrav, također sam nova :) Trudna sam 9tjedana, i termin je 15.05.2019. Išla sam na uzv kod privatne gin. i sve je uredu i da culi smo otkucaje srca… Trenutno se nalazim u problemu jer još uvijek nemam svog hzzo ginekologa (Zagreb) jer sve obavljam uglavnom kod privatnih liječnika. Kao mala djevojčica imala sam ozbiljne zahvate na reproduktivnim organima i ostala samo s jednim jajnikom koji je evo Bogu hvala urodio plodom, stoga, molim vas da mi preporučite neke pouzdane i iskusne hzzo gin na podrucju ZG.
    Što se tiče trudnoće zasad nemam nikakvih mučnina ni tegoba osim želje za hranom i gladi, rekla bih da sam non stop gladna i već sam se udebljala 3kg (Treba li me to brinuti? 52+3=55kg). Moja privatna gin nije mi preporučila nikakve dodatke da pijem pa me to malo čudi. Trebam li sama nešto početi piti od vitamina i sl.?

Pozdrav,mamice .😊,ako jos nisi naslage doktora,najbolje posto si iz zga, da izaberete doktora iz bolnice di zelite roditi..preporucujem vinogradsku😍..tamo su svi super

02. Studeni 2018. 06:02

Teresita, izrazito mi je zao, drzi se! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.