Matejicap- nemam krvarenja ni iscjetke, ali sam na duphastonu pa i da je ne daj Bože gotovo, bojim se da ne bih odmah prokrvarila..
Ohsoboho-hvala, ali tako me je strah i baš sam ljuta ma sebeali pokušavam se smiriti jer nije baš uobičajeno da žene tek tako izgube zdravu trudnoću jer su vježbale…
A je li ti gin propisao mirovanje?
Galaxy, ako ti ginekolog nije odredio mirovanje, ako se dobro osjecas, ako si i prije vjezbala, mislim da nema razloga da i dalje ne vjezbas. Makar, ja znam u kakvom si strahu, jer sam ja odmah prestala vjezbati dok sam saznala da sam trudna.
Matejicap, bas sam se prepala, ali mislim da je to normalno da simptomi polako nestaju s vremenom, budem vidjela u petak na pregledu.
Sve smo cini mi se vise manje u istim strahovima. Meni mucnina skroz,nesjecam se jel mi bilo toliko u prvoj i odmah panika jel sve u redu. Rijetko se natjeram da povratim da mi bude lakše jer u većini izleti samo 🤤
Strepim do pregleda a imam jos 16 dana. Nikako docekati. Tad bi trebala biti oko 12tt
Nove mame dobrodošle. Drago mi je sto nas je sve vise i sto mogu sa nekim razmijeniti svoja iskustva posto okolina bas i ne shvaća previše previše kako mi note stalno biti ili muka ili umor i tako to.
marinice, nemoj se zamarati okolinom. iskreno, meni je najteže na poslu, jedva gledam, trbuh mi je ko balon i već sad mi ga je teško sakriti ali najgore mi je to što non stop zijevam i već me svi počinju sumnjivo promatrati
da ne spominjem da i dalje idem oko pol 9 navečer na spavanje....kao, idem uspavati malca pa uspavam sebe
Curke ja vas moram pitati kako vam je sa odnosima?
Mene iskreno strah toga i "bježim" od toga,ali kad m ima potrebu jasno ne mogu sad 9 mj držat apstinenciju.prvo nisam mogla zbog mučnina i svega toga pomješanog,a realno se bojim makar znam da nije niti blizu bebe i da je zaštičena..baš ne znam šta da mislim, čekam drugi pregled da pitam doktoricu..🙈
Matejicap- nemam krvarenja ni iscjetke, ali sam na duphastonu pa i da je ne daj Bože gotovo, bojim se da ne bih odmah prokrvarila..
Ohsoboho-hvala, ali tako me je strah i baš sam ljuta ma sebeali pokušavam se smiriti jer nije baš uobičajeno da žene tek tako izgube zdravu trudnoću jer su vježbale…
A je li ti gin propisao mirovanje?
Nije, ali bila sam u 5.tjednu jer sam imala smećkastu sluz na papiru. Rekla mi je da je sve u redu, da je to vjerovatno zaostatak implantacijskog i da nema hematoma pa su me naručili sljedeći tjedan za kucajeve..sad sam toliko ljuta na sebe i baš sam koma. Zašto si ovo radim
Mislim se pa nije trudnoća bolest, dobro će mi doći, ne pobacuje se od umjerenog vježbanja i eto, sad sam si umjesto užitka priuštila ogroman stres sljedećih tjedan dana, ako se simptomi ne vrate...
Mene iskreno strah toga i "bježim" od toga,ali kad m ima potrebu jasno ne mogu sad 9 mj držat apstinenciju.prvo nisam mogla zbog mučnina i svega toga pomješanog,a realno se bojim makar znam da nije niti blizu bebe i da je zaštičena..baš ne znam šta da mislim, čekam drugi pregled da pitam doktoricu..🙈
a kaj da ti kažem...ja sam prošlu trudnoću morala čuvati i cijelo to vrijeme ništa od druženja. pod kraj trudnoće doktor nam je dao zeleno svjetlo ali tada mm nije htio jer ga je bilo strah
nadoknadili smo nakon poroda
sad čekamo prvi pregled, i već smo oboje ludi
Ja odnose nisam imala otkad sam saznala za trudnoću, ali sad nakon ovog gafa s vježbanjem mislim da neću promisliti na išta do kraja tromjesječja..
mada mislim da, ako imaš urednu trudnoću možeš ih imati, ali provjeri prvo.
Ja isto ne mogu... ne da me strah nego mi se i to malo gadi kao i hrana... razgovarali smo i shvaća... a brzo će 2. tromjesečje pa vjerujem da će se i to vratiti u normalu.
Nama su odnosi zabranjeni, tak da nista od toga,ali ako vam ginekolog nije nista spominjao po tom pitanju, slobodno imate odnose.
Mene prosli sat u skoli pocela glava boljeti i boljela me dva sata i jos uvijek drzi,a jos jedan sat moram odradii, sad ovaj sat nisam ni mogla odrzati do kraja.stali smo na pola. Ne znam od kud sad to.
Sortiraj odgovore
Najstariji