Marinica kad imas ti pregled? Ja imam 15.11. i tad sam kao točno 12tt.
Mene je ulovila nekakva prehlada, sinusi zaštopani, užas
Marinicakad imas ti pregled? Ja imam 15.11. i tad sam kao točno 12tt.
Mene je ulovila nekakva prehlada, sinusi zaštopani, užas
Isto 15.11. a prvi pregled imala 4.10. i poslije toga vise nisam pregledavana. U medjuvremenu mjenjala i gin i ova nova kao nema potrebe prije 12 tjedna pregled jer u 12 obavlja pregled nuhalnog nabora i ostalo. Rekla mi u slučaju krvarenja i slično da se na hitnu javim.
Zna netko mozda ako sam popila folnu i omegu i nakon sat vremena povracala dal' moram opet popit il' je to djelovalo?
Danas sam ja koma, 6+5 i nemam baš simptoma. Grudi više ne bole, nisam umorna i ne osjećam onu luđačku gladbaš sam zabrinuta i krivim se jer sam jučer sat vremena vježbala. Nije bilo intenzivno, ali sam sad u strahu da sam pogriješila i da nisam smjela
na pregled idem tek sljedeći tjedan..
Danas sam ja koma, 6+5 i nemam baš simptoma. Grudi više ne bole, nisam umorna i ne osjećam onu luđačku gladbaš sam zabrinuta i krivim se jer sam jučer sat vremena vježbala. Nije bilo intenzivno, ali sam sad u strahu da sam pogriješila i da nisam smjela
Dakle koliko tipfellera, uzas. Jucer sam bila na pregledu, imam strasno jake mucnine i povracam i gin mi je propisala mirovanje. ne mogu vjerovati kolika razlika izmedju dvije trudnoce, prvu nisam ni osjetila, je imala sam lagane mucnine i povracala sam povremeno, ali sada se od nedjelje doslovno ne mogu ustati iz kreveta. tlak ki je uzasno nizak i na sve mi se povraca osim juhe od rajcice i tosta. Iduci tj imam ponovno kontrolu privatno jer UZV u domu zdravlja nije bas up to date pa se nis bas dobro ne vidi. no odokativno kaze da odgovara tjednima trudnoce i da cemo vise znati iduci tj. toliko od mene, nadam se da cete se sve malo odmoriti sutra. :)
Galaxy, ja sam u prvij trudnoci nastavila s crossfit treninzima prva 4mj trudnoce, a jos sam do 6mj trudnoce windsurfala. ako si otprije bila u treningu i nemas poteskoca, preporuca se nastaviti s treninzima, samo malo kodificiras intenzitet. sigurno se nije nista dogodilo od sat vremena vjezbanja.
Hvala ti..bila sam aktivna i do sad, a jučer nisam ništa intenzivno radila. Valjda će sve biti uredu..totalno sam potonula. Što čovjeku radi nestanak simptoma. Bit ću poluluda do kraja trudnoće..
Hvala ti..bila sam aktivna i do sad, a jučer nisam ništa intenzivno radila. Valjda će sve biti uredu..totalno sam potonula. Što čovjeku radi nestanak simptoma. Bit ću poluluda do kraja trudnoće..
U istom san moodu totalno.. 😏
Nadam se da će uskoro proći i da će sve biti kako treba. Jesi bila na pregledu za kucajeve? Ako dobro pratim, isto smo trudne 6+5?
Nadam se da će uskoro proći i da će sve biti kako treba. Jesi bila na pregledu za kucajeve? Ako dobro pratim, isto smo trudne 6+5?
Da danas mi je 6+5 bila aam sad zadnji petak i culo se srceko.
Kontrolu imam tek 16.11. Za nesto manje od 3 tjedna...
Jesi ti bila na pregledu? U kojoj si ti fazi?
Ja sam se javila svojoj doktorici i opisala joj stanje i da se brinem. Napisala je da se ne brinem da je to sve normalno dok nema krvarenja...
Da danas mi je 6+5 bila aam sad zadnji petak i culo se srceko.
Kontrolu imam tek 16.11. Za nesto manje od 3 tjedna…
Jesi ti bila na pregledu? U kojoj si ti fazi?
Ja sam se javila svojoj doktorici i opisala joj stanje i da se brinem. Napisala je da se ne brinem da je to sve normalno dok nema krvarenja…
Ja sam bila na pregledu sa 5+5 radi tamno smeđe sluzi i rekli su mi da je sve ok, vidjela se pravilna gestacijska, žumančana i mala točkica koja je plod. Rekli mi da je još prerano za kucajeve pa sam dobila termin sljedeći tjedan. Ja iskreno ne znam kako preživjeti do tad. Bila sam normalna do danas dok sam se osjećala trudno, danas sam koma..
Sortiraj odgovore
Najstariji