Hvala ti..bila sam aktivna i do sad, a jučer nisam ništa intenzivno radila. Valjda će sve biti uredu..totalno sam potonula. Što čovjeku radi nestanak simptoma. Bit ću poluluda do kraja trudnoće..
U istom san moodu totalno.. 😏
Nadam se da će uskoro proći i da će sve biti kako treba. Jesi bila na pregledu za kucajeve? Ako dobro pratim, isto smo trudne 6+5?
Da danas mi je 6+5 bila aam sad zadnji petak i culo se srceko.
Kontrolu imam tek 16.11. Za nesto manje od 3 tjedna…
Jesi ti bila na pregledu? U kojoj si ti fazi?
Ja sam se javila svojoj doktorici i opisala joj stanje i da se brinem. Napisala je da se ne brinem da je to sve normalno dok nema krvarenja…
Ja sam bila na pregledu sa 5+5 radi tamno smeđe sluzi i rekli su mi da je sve ok, vidjela se pravilna gestacijska, žumančana i mala točkica koja je plod. Rekli mi da je još prerano za kucajeve pa sam dobila termin sljedeći tjedan. Ja iskreno ne znam kako preživjeti do tad. Bila sam normalna do danas dok sam se osjećala trudno, danas sam koma..
Meni se polako ali sigurno vracaju simptomi. Znam kako se osjećaš. I znam sa ti we čini da je nemoguće dočekat pregled ali probaj recimo odgodit paniku za sutra..ili naprimjer za 2 dana..ako ces se osjećat isto tako.
Mislim znam lako je pricati, ali stvarno je sad sve u Bozjim rukama. Pokušaj se zaokupit necime.
Hvala ti..bila sam aktivna i do sad, a jučer nisam ništa intenzivno radila. Valjda će sve biti uredu..totalno sam potonula. Što čovjeku radi nestanak simptoma. Bit ću poluluda do kraja trudnoće..
U istom san moodu totalno.. 😏
Nadam se da će uskoro proći i da će sve biti kako treba. Jesi bila na pregledu za kucajeve? Ako dobro pratim, isto smo trudne 6+5?
Da danas mi je 6+5 bila aam sad zadnji petak i culo se srceko.
Kontrolu imam tek 16.11. Za nesto manje od 3 tjedna…
Jesi ti bila na pregledu? U kojoj si ti fazi?
Ja sam se javila svojoj doktorici i opisala joj stanje i da se brinem. Napisala je da se ne brinem da je to sve normalno dok nema krvarenja…
Ja sam bila na pregledu sa 5+5 radi tamno smeđe sluzi i rekli su mi da je sve ok, vidjela se pravilna gestacijska, žumančana i mala točkica koja je plod. Rekli mi da je još prerano za kucajeve pa sam dobila termin sljedeći tjedan. Ja iskreno ne znam kako preživjeti do tad. Bila sam normalna do danas dok sam se osjećala trudno, danas sam koma..
Meni se polako ali sigurno vracaju simptomi. Znam kako se osjećaš. I znam sa ti we čini da je nemoguće dočekat pregled ali probaj recimo odgodit paniku za sutra..ili naprimjer za 2 dana..ako ces se osjećat isto tako.
Mislim znam lako je pricati, ali stvarno je sad sve u Bozjim rukama. Pokušaj se zaokupit necime.
Pokušati ću, hvala.
Zna netko mozda ako sam popila folnu i omegu i nakon sat vremena povracala dal' moram opet popit il' je to djelovalo?
ja sam prekjučer popila folacin i omegu i duphastone i povraćala pol sata poslije i znam da sam povraćala i trudila se gledati u to da vidim dal nisam i tablete ispovraćala, i vidjela sam da nisam pa sam pretpostavila da je oke i da ne trebam ponovo piti.
Tenci ako mozes izmjeri tlak.... Ne bih te strasila ali tako mene zaboli.... Cisto da si mirna.. A glava je i bez tlaka simptom trudnoce... Ja sam danas dobila tablete za tlak i to mi je jako krivo... Cisti su otrov.. Cak pise da se ne preporucavaju u trudnoci a jedino njih trudnicama davaju. Pitam je ja smijrm li radit.. Veli ona posao ne smeta.. Znaci ja koja imam ozbiljne komplikacije kao što je visok tlak nemogu na komplikacije a druge zdrave idu bez problema...
ma nemam kak izmjeriti tlak, idem na pregled u petak pa mi bude ona izmjerila, oduvijek sam imala niski tlak, znači meni je prije trudnoće normalan tlak oko 90/60, i sad u trudnoći mi se ttak kreće, pa moguće da mi je malo poraslo i da mi sad nije dobro. ali već mi je sad bolje, još boli, ali bude prošlo. ne želim piti tablete bezveze, pa onda trpim.
ček, doktorica ti stvarno nije htjela dati komplikacije?? i ja znam da su te tablete za tlak čisto zlo, i bolje da ih ne piješ ako stvarno nije neophodno za tvoje zdravlje i za zdravlje bebe.
A neznam.. Mislim da je neophodno za sada jer nemogu prirodno spustiti tlak.. Pijem limunadu i u svakom mogucem trenutku lezim iako ih nema puno jer dodjem s posla i s dvoje djece sve me ceka jer muz mi puno radi i nikad nije doma.. A oni su mi relativno mali da bi mi bili od neke velike pomoci... A nije mi dala komplikacije.. Ja je pitala smiiem li radit veli ona posao ne smeta... A ja jedva prezivljavam otkad mi je tlak poceo...
Pozz curke🤗🤗 malo sam bila u guzvi zadnjih dana,vidim da ste se napisale..pa evo par stvari ako mogu pomoci,u vezi simptoma,ja sam ih dva dana imala,jedan ne,tj.nisu bili istog intenziteta..i sve je u redu,cekam pregled 12.11.bolove u trbuhu sam imala samo 3 dana neznam sada koji tt.mislim 11..sta se tice spolnog odnosa,mi smo mozda 3-5 x u prva 3mj..sada sam se malo opustila i ja i md pa moze se reci da uzivamo..župčice ako ti je tesko zahtjevaj bolovanje i reci da ne mozes,mora ti otvoriti..evo meni skoro mj dana da sam doma..proslo je 8 dana odkada sam vadila krv za kombinirani probir i rekli su mi da dolazo za 5 dana rez..meni je rekla medicinska sestra moja da ce me zvati ako nesto nije ok..nije zvala pa se nadam da je sve u redu.
cure, meni je grozno danas, em ta glavobolja, em sam povraćala 4 puta u posljednja 2 sata. baš mi je grozno mučno, još mi nije bilo tak do sad, sva sam nikakva.
Sortiraj odgovore
Najstariji