Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    02. Studeni 2018. 13:03

Evo i nas s pregleda, sve je uredu, rastemo. Nismo 12+6 kao po ZM, ali smo 12+2. Srceko kuca i rastemo. Kaze doktorica da je bas dobra i fotogenicna beba 😂😂 dobili smo valjda 20 slikica 😄 iduci ultrazvuk imam tek za 9 tjedana, pa poludit cu do tada 😫

Župčica
    02. Studeni 2018. 13:48

Ms drago mi je da je sve ok.... Ali 9 tj... To je stvarno previse za cekat... 

Župčica
    02. Studeni 2018. 13:50

Tonkice i hocu draga... Ici cu u utorak s muzem n pregled pa cu joj reci da stvarno ne mogu iako sam imala zelju jos radit... A na poslu nek se snadju.. Rekla sam im na vrijeme cim sam saznala...

ms_3197
    02. Studeni 2018. 13:59

To je tako ovdje, zdravstveni sustav opcenito im je koma 🤦🏼‍♀️ Mislim da cu izluditi do sredine prvog mjeseca. Zupcica mislim da trebas inzistirati da ti otvore komplikacije, nije bas za zezati se sa tlakom.. 

• Cvjetic
    02. Studeni 2018. 15:39

Evo da se javim,sve je ok,veliki smo 8mm.i dalje mi se vidi hematom ali nemoram strogo mirovat,znaci sve laganini😊

Župčica
    02. Studeni 2018. 17:13

Ms mozes li poci kod privatnika negdje izmedju na ultrazvuk samo ako mozes financijski si priustit pa da budes mirna? U nas 3 ultrazvuka pokriva HZZO ali moja gin je privatnik kao ugovorni partner HZZO-u tako da meni ultrazvuka radi svaki put ali ga placam 50 kn... Ja cu svakako inzistirati na  komplikacijama... 
    Cvjetic Bogu hvala da je bolje.. Samo se ti cuvaj o daljw i laganini ...

lena.5
    02. Studeni 2018. 17:34

Zupcica, taj tvoj ginekolog je bas grozan. Mene je moja odmah na prvom pregledu pitala radim li naporan posao i treba li da otvorim bolovanje, iako je sve bilo uredu. Pa drugo je stanje, valjda imamo pravo same odlucit. 

jasmina.heleg
    02. Studeni 2018. 18:39

vecer svimaa
    ja napokon docekala kontrolu prvu upravo sam se vratila
    sve je uredu hvala bogu ..srce kuca ...dao mi je uputnicu za urin i krv i da to napravim 7 dana prije druge kontrole kod njega ...sljedeca kontrola je 4.12
    za bolovanje rekao da ja odlucim kad god zelim jer po njemu je sad sve ok...4.12 cu i briseve raditi i papa test sad nije htio prckat kaze nesmije i dao mi je da pijem vitamine PreMama svaki dan 1 na dan
    zalila sam se na glavobolje rekao je paracetamol 1 mogu uzet al ne cesto i to je to..uglavnom sretna sam pao mi je veliki kamen sa srca sad kad znam da je sve uredu :-)

jasmina.heleg
    02. Studeni 2018. 18:44

i da dobili smo 2 slikice :-)

• Semyzg31
    02. Studeni 2018. 18:55

Teresita strasno mi je zao,samo polako oporavi se i onda u nove pobjede puno nas je to nazalost proslo ja prosle godine a sad u drugoj hvala bogu sve je dobro ali strah ogroman😥 ostale curke drago mi ke da je sve ok nek tako i ostane nam do samog kraja da izguramo i docekamo svoje mrvice❤ Zupcica tog tvog ginica opce ne kuzim pa tlak stvarno nije za zezat se stisni ga posteno.Ostale curke sretno dalje na pregledima😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.