Evo i nas s pregleda, sve je uredu, rastemo. Nismo 12+6 kao po ZM, ali smo 12+2. Srceko kuca i rastemo. Kaze doktorica da je bas dobra i fotogenicna beba 😂😂 dobili smo valjda 20 slikica 😄 iduci ultrazvuk imam tek za 9 tjedana, pa poludit cu do tada 😫
Ms drago mi je da je sve ok.... Ali 9 tj... To je stvarno previse za cekat...
Tonkice i hocu draga... Ici cu u utorak s muzem n pregled pa cu joj reci da stvarno ne mogu iako sam imala zelju jos radit... A na poslu nek se snadju.. Rekla sam im na vrijeme cim sam saznala...
To je tako ovdje, zdravstveni sustav opcenito im je koma 🤦🏼♀️ Mislim da cu izluditi do sredine prvog mjeseca. Zupcica mislim da trebas inzistirati da ti otvore komplikacije, nije bas za zezati se sa tlakom..
Evo da se javim,sve je ok,veliki smo 8mm.i dalje mi se vidi hematom ali nemoram strogo mirovat,znaci sve laganini😊
Ms mozes li poci kod privatnika negdje izmedju na ultrazvuk samo ako mozes financijski si priustit pa da budes mirna? U nas 3 ultrazvuka pokriva HZZO ali moja gin je privatnik kao ugovorni partner HZZO-u tako da meni ultrazvuka radi svaki put ali ga placam 50 kn... Ja cu svakako inzistirati na komplikacijama...
Cvjetic Bogu hvala da je bolje.. Samo se ti cuvaj o daljw i laganini ...
Zupcica, taj tvoj ginekolog je bas grozan. Mene je moja odmah na prvom pregledu pitala radim li naporan posao i treba li da otvorim bolovanje, iako je sve bilo uredu. Pa drugo je stanje, valjda imamo pravo same odlucit.
vecer svimaa
ja napokon docekala kontrolu prvu upravo sam se vratila
sve je uredu hvala bogu ..srce kuca ...dao mi je uputnicu za urin i krv i da to napravim 7 dana prije druge kontrole kod njega ...sljedeca kontrola je 4.12
za bolovanje rekao da ja odlucim kad god zelim jer po njemu je sad sve ok...4.12 cu i briseve raditi i papa test sad nije htio prckat kaze nesmije i dao mi je da pijem vitamine PreMama svaki dan 1 na dan
zalila sam se na glavobolje rekao je paracetamol 1 mogu uzet al ne cesto i to je to..uglavnom sretna sam pao mi je veliki kamen sa srca sad kad znam da je sve uredu :-)
Teresita strasno mi je zao,samo polako oporavi se i onda u nove pobjede puno nas je to nazalost proslo ja prosle godine a sad u drugoj hvala bogu sve je dobro ali strah ogroman😥 ostale curke drago mi ke da je sve ok nek tako i ostane nam do samog kraja da izguramo i docekamo svoje mrvice❤ Zupcica tog tvog ginica opce ne kuzim pa tlak stvarno nije za zezat se stisni ga posteno.Ostale curke sretno dalje na pregledima😘
Sortiraj odgovore
Najstariji