Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    09. Lipanj 2019. 13:00

O da, lijevi bok je zakon! Ili sjedenje u mekanoj fotelji ali s nagibom nazad. I općenito mi je lakše sjediti nego ležati. Ali kad stojim svejedno mi, ni nagib naprijed ni nazad nije mi idealan, osjetim svakako. 
    Ma više ni neznam jel to spuštanja, ali do pritiska na mjehur pa on boli ili su crijeva.... Ili sve pomalo 😆

09. Lipanj 2019. 13:21

El meni jedinoj vise pase desni bok 😂😂

srećica
    09. Lipanj 2019. 13:42

ayla

El meni jedinoj vise pase desni bok 😂😂

Moguće 😂 ma meni je i prije trudnoće bolje pasao lijevi bok pa tako i sada. Nije da ne ležim i na desnom ali nekako nije to to.

09. Lipanj 2019. 13:56

Ja sam inace i prije trudnoće volila livi bok i tako mi najudobnije a sad ga isto preferiram al kad legnem na desni onda mi bas bas pase dok beba nepocme buniti se.. 

krino
    09. Lipanj 2019. 13:56

nena1986

krino

nena1986

Prošla sam jedan porod, mislim da te na to nitko ne moze pripremiti… Ako ides prvi put. Drugi put cu tek vidjeti 😂 Sto se tice disanja, sjecam se babice kad sam je pitala cemu to sluzi… rekla je da se od bolova ponekad mame izbezume, pa zaborave disati, pa im bude lose, zato ti stalno govore da dises. Zato, bilo kakva pomoc protiv bolova, mislim da je prva liga 👍👍👍. Ono, brzo i bezbolno 😂. Zelim nam to svima… Sva sreca pa sam optimist po prirodi pa se uvijek nadam najboljem. Mene od jutra grči oko trtice, i donjeg dijela leđa, svako jedno pola sata… vidjet ćemo što će biti ❤

Jel stigla bebica?

Nije 😂 …. I jučer su bile takve epizode, navečer ali ništa od toga. Kao da bi, ali se predomisli 😂

Uf, ja vec gledam, nema te nigdje pa rekoh jel proslo ili tek dolazi? Mene nocas tako grcilo, kicma bolila, nisam do 6 ujutro spavala. I nista. Kakve pripreme, ha? 😂

09. Lipanj 2019. 13:58

Jeli koju ranije pocela kicma boliti, mene boli vec sad al mi neseta bol prema napred? 

krino
    09. Lipanj 2019. 14:00

srećica

Vrućine za sad dobro podnosim pošto sam inače dosta zimogrozna ali noge i ruke navečer spontano nateknu i tako ostaju do jutra. Tek kad se krenem kretati splasnem. Neki dan sam cijeli odmarala i jako malo hodala i skoro cijeli dan bila natečena. Znači, kretanje pomaže

I meni se tak cini. Kretnje i puuuno vode. Ja puno hodam cijelu trudnocu i nisam nimalo natekla. A vrucine inace ne podnosim. Tako da, hodajte makar kasnije navecer, ali bar po sat vremena ak mozete

srećica
    09. Lipanj 2019. 14:06

Uuu vode popijem ko prosječna kravica 😂 i voćeeee! Mogu živit na lubenici i vodi. 
    I čak i kad ne odem u šetnju dovoljno je da sam po kući aktivna, stalno nešto po malo čačkam, samo povremeno sjednem 10ak minuta i opet u akciju. Dobro sam i prošla, do 9.mj nisam uopće natekla nijednom. A sad nam već ni težina trbuha ni ove vrućine nejdu na ruku 

nena1986
    10. Lipanj 2019. 06:12

Cure drage, dobro jutro... javljamo vam se Lucija i ja, rodila sam noćas u 3. Dao bog svima da tako rode. Dobila trudove i otpao čep i puknuo vodenjak u pola noći... u par jačih trudova rodila. Mislim na sve vas! 😘

10. Lipanj 2019. 06:14

Cestitam ti svu srecu zelim tebi i Luciji 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.