Nena čestiiiitaaaammmm! 🎉😃 Malenoj puno zdravlja, a tebi brz oporavak želim! Uživajte sad! 😊
A nama ostalima želim svima takav porod! 😁
Kruno ti si danas opet na Merkuru?
Sitno se broji
Jesam. Sitno se broji. Prekuhala sam. Jos cekam. Sad cu sva zalijepljena i mokra doc valjda na red... Moj boze... Ti idea sutra? 😀 Ako nista, danas je dr roki
Tko nam je sljedeći na redu? Krino?
P.s. Imam osjecaj kao da nam se "prstenova druzina" smanjuje. Pravi lord of the rings hhahaha
S druge strane, prstenov druzina se povecava za nive mini clanove
Kruno ti si danas opet na Merkuru?
Sitno se broji
Jesam. Sitno se broji. Prekuhala sam. Jos cekam. Sad cu sva zalijepljena i mokra doc valjda na red… Moj boze… Ti idea sutra? 😀 Ako nista, danas je dr roki
Da, ponedjeljkom je Roki, njega hvale. Kako ti bilo? Što su ti rekli?
Budemo se preselili na drugi topic pa se čujemo s novim problemima oko beba. Bude lakše podijeliti stres😂
Joj fale mi svi termini na jednom mjestu, ovako moj zakuhali mozak nije uspio sve popamtit.
Mislim da se Danica bila javila da joj je termin kad i meni, mi smo onda valjda sljedeće, neznam dali ima koga još do kraja 6.mj 🤔
Čestitam na Luciji! Uživajte sada i oporavi se brzo! 😍😍
I htjela bi postaviti jedno pitanje nevezano za trenutne teme, ali treba mi malo pozitivnih vibracija.. Bila sam neki dan na pregledu, u 32. sam tjednu, i doktorica je uočila nešto na mojoj maloj curi. Nešto poput ciste, ali nisu uspjeli definirati točnu lokaciju.. nije velika, negdje je oko crijeva i vjeruju da neće raditi problem.. Ali svejedno me zanima ima li tko od vas ikakvih iskustva, informacija, bilo što.. 🙏
Joj fale mi svi termini na jednom mjestu, ovako moj zakuhali mozak nije uspio sve popamtit.
Mislim da se Danica bila javila da joj je termin kad i meni, mi smo onda valjda sljedeće, neznam dali ima koga još do kraja 6.mj 🤔
Ja, termin 30.06.
Čestitam na Luciji! Uživajte sada i oporavi se brzo! 😍😍
I htjela bi postaviti jedno pitanje nevezano za trenutne teme, ali treba mi malo pozitivnih vibracija.. Bila sam neki dan na pregledu, u 32. sam tjednu, i doktorica je uočila nešto na mojoj maloj curi. Nešto poput ciste, ali nisu uspjeli definirati točnu lokaciju.. nije velika, negdje je oko crijeva i vjeruju da neće raditi problem.. Ali svejedno me zanima ima li tko od vas ikakvih iskustva, informacija, bilo što.. 🙏
Ovak, ovo nije moje osibno iskustvo nego od moje prijateljice. Mjesec dana prije termina isto dr rekla da joj bebica ima cistu. Ona je bila van sebe. Nije do tada znala spol, ali joj je dr rekla da je cura i da onda to nije tako strasno. Da je gore kad se muskicima pojavi oko testisa. A cista ko cista, da moze puknuti. I tako je ona isla svaki drugi dan na sv duh, patologiju trudnoce, a jedan pregled samo vise nista nisu vidjeli. Cista pukla. Kao i kod nas velikih. Kako doslo, tako proslo. Eto, nadam se da ce biti i kod tebe sve u redu. Ne mogu si zamislit taj stres i nadam se da te dr barem malo umirila da nije tako fatalno
Sortiraj odgovore
Najstariji