I da i imam peckanje dole kako sam bila na kontroli kod doktora, al ta otecenost je i bila u srijedu kada sam bila kod doktora, iscjedak i inace imam al dns sam nakon tusiranja primjetila da je bijel i vrlo malo ga je i bilo i dalje ga nema, nadam se da nije opasno za 2 tj idem ponovno doktoru ako se sta promjeni otici cu ponovno k njemu
Iste simptome sam i ja imala i dr mi je rekao da se javlja kod većine trudnica, nije opasno ni za nas ni za bebu ali je dosadno bilo da svrbi ili pecka tako da mi je dao vaginalete koje koristim skroz do poroda svaki treći dan čisto da se stanje drži pod kontrolom. I kako sam prvu stavila tako se sve smirilo.
Ja sam na kraju odvazila se i zovnula ginica sta da uradim kad si mi spomenula gljivice i pocetak poroda bila sam u panici, reko mi da stavljam vaginalete srecom pa imam 2 tablete poliginaxa pa cu u pon po jos ako bude trebalo i da su gljivice, tako da hvala ti za savjet puno mi je pomoglo najvjerojanije bi bila u strahu sta se sada desava, jer me i leda bole al najvjerojatnije od gljivica i lezanja po cjele dane jer ne zelim da se pocmem jos otvarat
Nemaju one baš veze s početkom poroda, s tim djelom nisam imala iskustva pa ti neznam. Ali simptomi koje su opisala su tipični za gljivičnu infekciju. Za to je dr rekao da nebi ni trebalo liječiti ali pošto su neugodni simptomi liječi se. Ugl u trudnoći Rojazol propisuju.
Nez on je meni reko bilo koje geonistin, canesten i jos neke a ja imam ove pa reko da mogu i ti da nije bitno
Dobro jutro 😀😀
Imam jedno pomalo glupo pitanje, mozda znate odgovor hhehe
Znaci jel ja mogu doc u npr babyland i tamo kupit kolica i odmah ih uzet ili se moraju bas naruciti i cekat?
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja uzela kolica tamo i narucili ih u ponedjeljak, dosla su u srijedu tako da i ako cekas to je jako malo
Prošla sam jedan porod, mislim da te na to nitko ne moze pripremiti… Ako ides prvi put. Drugi put cu tek vidjeti 😂 Sto se tice disanja, sjecam se babice kad sam je pitala cemu to sluzi… rekla je da se od bolova ponekad mame izbezume, pa zaborave disati, pa im bude lose, zato ti stalno govore da dises. Zato, bilo kakva pomoc protiv bolova, mislim da je prva liga 👍👍👍. Ono, brzo i bezbolno 😂. Zelim nam to svima… Sva sreca pa sam optimist po prirodi pa se uvijek nadam najboljem. Mene od jutra grči oko trtice, i donjeg dijela leđa, svako jedno pola sata… vidjet ćemo što će biti ❤
Jel stigla bebica?
Ja uzela kolica tamo i narucili ih u ponedjeljak, dosla su u srijedu tako da i ako cekas to je jako malo
Super hvala, brinilo me to čekanje da nije duze 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji