Hvala ti puno sta si se javila da me smiris, i ja vecinu vremena prelezim jer ocu samo da izdrzim do 36tj a doktor mi nista konkretno nije reko pa me strah
Meni je doktor preporucio mirovanje bas zbog skracenog cerviksa, iako sad vec iza 30 tt, ako ne i prije, cerviks se navodno svakako pocinje skracivati tako da mozda zbog toga doktori ni ne stvaraju paniku oko toga. Bitno da doguras do sto vise tjedana. Jesi barem pripemila stogod za bebu?
Curke evo ja sam sad sva u pranju i peglanju te robice pa me zanima dali ste prale onu ogradicu za krevetac,meni je spuzvasta s uzorkom al bez navlake,pise da se pere na 40 al me strah da je ne unistim?i da jel vama slabije mirise ta robica oprana s baby deterdentima,mislim znam da tako mora al reko da ne stavim premalo toga?
Nece ti se uništiti, bez brige. A za deterdent isto ne brini, bolje manje nego previse u svakom slucaju... nije ti to ni prljavo nego samo treba "osvjeziti". A i kasnije ti je to više stvar temperature i mehaničkog čišćenja a deterđenti su ti samo faktor x, da se još bolje opere... tako nekako razmišljam... 😬
Curke evo ja sam sad sva u pranju i peglanju te robice pa me zanima dali ste prale onu ogradicu za krevetac,meni je spuzvasta s uzorkom al bez navlake,pise da se pere na 40 al me strah da je ne unistim?i da jel vama slabije mirise ta robica oprana s baby deterdentima,mislim znam da tako mora al reko da ne stavim premalo toga?
Kod mojih ogradica se navlake skidaju pa sam ja povadila spužve i prala samo navlaku. Ali prijateljica mi je pričala da ima te kod koje se navlaka ne skida, prala ju je ali na niskoj centrifugi.
Da, i moja slabije miriši, nije da se ne osjeti, ali je dosta blago.
Hvala ti puno sta si se javila da me smiris, i ja vecinu vremena prelezim jer ocu samo da izdrzim do 36tj a doktor mi nista konkretno nije reko pa me strah
Meni je doktor preporucio mirovanje bas zbog skracenog cerviksa, iako sad vec iza 30 tt, ako ne i prije, cerviks se navodno svakako pocinje skracivati tako da mozda zbog toga doktori ni ne stvaraju paniku oko toga. Bitno da doguras do sto vise tjedana. Jesi barem pripemila stogod za bebu?
Da da krevetic je spreman, robicu jos nisam prala ali planiram sad ovih dana pocet polako pripremati, jos imam uzeti higijenu za sebe i bebu al to mogu napisati sta mi treba poslat majku ili nekoga da mi uzmu al mislim da cu to sama u jednom danu do apoteke i dm-a,.. 19.6 idem ponovno na kontrolu pa cu viditi sta se desava dal je zabrinjavajuce jer bas izbjegavam i sjedenje i hodanje a rad pogotovo samo lezim jer ne zelim riskirati.
Vrućine za sad dobro podnosim pošto sam inače dosta zimogrozna ali noge i ruke navečer spontano nateknu i tako ostaju do jutra. Tek kad se krenem kretati splasnem. Neki dan sam cijeli odmarala i jako malo hodala i skoro cijeli dan bila natečena. Znači, kretanje pomaže
Vrućine za sad dobro podnosim pošto sam inače dosta zimogrozna ali noge i ruke navečer spontano nateknu i tako ostaju do jutra. Tek kad se krenem kretati splasnem. Neki dan sam cijeli odmarala i jako malo hodala i skoro cijeli dan bila natečena. Znači, kretanje pomaže
Da... lagano... I tuširanje nogu hladnom vodom 👌
Ono što me zeza zadnjih dana je nekakvo povremeno probadanje, žuljanje skroz nisko u zdjelici. Kao da mi je bebač krenuo pomalo se spuštati dublje u zdjelicu. Nije stalna bol ali kad probode nije ugodno, skroz me bol prođe od obične kosti do velikih usana. I nepaše mi bit nagnuta naprijed, kao da glavica radi pritisak na tu kost.
Srećica, može biti... najudobniji mi je lijevi bok, dok mi ne umre kuk 😂 , pa se onda vrtim... sad vec ful glavica pritišće dole pa me svašta probada dok hodam ili stojim. Ali vidiš meni paše biti nagnuta naprijed dok stojim npr. Puno ovisi o položaju bebe unutra.
https://ljekarne-prima-farmacia.hr/proizvodi/proizvodjaci/mustela-bebe-djeca-atopicna-koza-kozmetika/?sort=new&to_page=2&fbclid=IwAR20gFgw7amcYUlmInh6MPJI5OcGUchnYEfoIM4DlMfEy738gxfPZIudPuk
Evo ako kome treba, ima svašta od Mustele 1+1 gratis...
Sortiraj odgovore
Najstariji