Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    11. Lipanj 2019. 11:30

Ja za zivo cudo jos ne oticem , imam i prstenje jos na rukama bez problema ga skidan premda planiram ga sljedeci tjedan mozda poskidat da ne bi mozda doslo naglo. Pijem puno vode i nemam teka bas 😌

• Ivonne
    11. Lipanj 2019. 12:00

Ja jedem puno 😂😂 u tjedan dana kilo  gore😂😂

krino
    11. Lipanj 2019. 12:17

Ja ne oticem, ali jedva se drzim. Najgore mi je kad moram u bolnicu na pregled jer inace ko vampir u zamracenom stanu. Po noci ne spavam jer mi je vruce i sve me boli. Ne mogu se vise nikak namjestit. Po danu ne spavam jer netko ima radove u zgrdi do pa stema i busi. Najbolje zaspem negdje od 4-5 pa do 8-9. Jedem samo paprike, paradajz, sir, malo spekeca i jogurte. Nemrem ni kuhat. Koma. A klimu ni nemam. I nemrem ni vodu ni limunadu vise pit. Sad sam ubacila i cedevitu. I sladoleda svaki dan br 2-3 😀 I tjesim se da mi malac ipak bude odlucio doci makar na predvidjeno jer me i cicke bole. Ma sveeeee. Onda se usred noci samo rasplacem jer me sve boli i tak. Uzas od zene 🤣🤣

Nikolina95
    11. Lipanj 2019. 12:33

Da ja podjelim svoju srecu s vama 😊 juce sam bila na pregledu babac super napreduje, ima 2,5kila 😊😊 nakon onog soka da mozda zaoostaje u razvoju jedva sam cekala ovaj ultrazvuk, neopisiva sreca 😁😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    11. Lipanj 2019. 12:46

Nikolina95

Da ja podjelim svoju srecu s vama 😊 juce sam bila na pregledu babac super napreduje, ima 2,5kila 😊😊 nakon onog soka da mozda zaoostaje u razvoju jedva sam cekala ovaj ultrazvuk, neopisiva sreca 😁😁

Supac 😀 Moj dr uvijek kaze da oni (bebaci) to sve nadoknade 😀

Nikolina95
    11. Lipanj 2019. 12:59

krino

Nikolina95

Supac 😀 Moj dr uvijek kaze da oni (bebaci) to sve nadoknade 😀

Moj je nadoknadio, bas sam sretna😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    11. Lipanj 2019. 14:00

Uf, kuća zamračena ko katakombe, puuuuno vode, hladnog voća, povrća, hrana totalno lagana, meso skoro i ne jedem zadnjih dana, teško mi, nepaše mi. 
    Noćas me u tri navrata probudile bolne kontrakcije, kao lagani trudovi ali hvala Bogu od jutra je mir tako da su očito bili lažnjaci.

kzeli
    11. Lipanj 2019. 14:42

Moramo si popis napravit da znamo koja ce kad . ja sam 25.7 bar po papirima pa da se mozemo pratit. Ja danas popodne na pregled idem a tako me neka nervoza hvata 😒 i evo mudrujem kako da se obrijem mislim da cu morat muza cekat zadnji put kad sam pokusavala pola kupatila je bilo krvavo 😳😒

srećica
    11. Lipanj 2019. 17:19

6.7. Još malooo

krino
    11. Lipanj 2019. 18:45

Ja sam 15.6. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.