Ja za zivo cudo jos ne oticem , imam i prstenje jos na rukama bez problema ga skidan premda planiram ga sljedeci tjedan mozda poskidat da ne bi mozda doslo naglo. Pijem puno vode i nemam teka bas 😌
Ja ne oticem, ali jedva se drzim. Najgore mi je kad moram u bolnicu na pregled jer inace ko vampir u zamracenom stanu. Po noci ne spavam jer mi je vruce i sve me boli. Ne mogu se vise nikak namjestit. Po danu ne spavam jer netko ima radove u zgrdi do pa stema i busi. Najbolje zaspem negdje od 4-5 pa do 8-9. Jedem samo paprike, paradajz, sir, malo spekeca i jogurte. Nemrem ni kuhat. Koma. A klimu ni nemam. I nemrem ni vodu ni limunadu vise pit. Sad sam ubacila i cedevitu. I sladoleda svaki dan br 2-3 😀 I tjesim se da mi malac ipak bude odlucio doci makar na predvidjeno jer me i cicke bole. Ma sveeeee. Onda se usred noci samo rasplacem jer me sve boli i tak. Uzas od zene 🤣🤣
Da ja podjelim svoju srecu s vama 😊 juce sam bila na pregledu babac super napreduje, ima 2,5kila 😊😊 nakon onog soka da mozda zaoostaje u razvoju jedva sam cekala ovaj ultrazvuk, neopisiva sreca 😁😁
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Da ja podjelim svoju srecu s vama 😊 juce sam bila na pregledu babac super napreduje, ima 2,5kila 😊😊 nakon onog soka da mozda zaoostaje u razvoju jedva sam cekala ovaj ultrazvuk, neopisiva sreca 😁😁
Supac 😀 Moj dr uvijek kaze da oni (bebaci) to sve nadoknade 😀
Supac 😀 Moj dr uvijek kaze da oni (bebaci) to sve nadoknade 😀
Moj je nadoknadio, bas sam sretna😀😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Uf, kuća zamračena ko katakombe, puuuuno vode, hladnog voća, povrća, hrana totalno lagana, meso skoro i ne jedem zadnjih dana, teško mi, nepaše mi.
Noćas me u tri navrata probudile bolne kontrakcije, kao lagani trudovi ali hvala Bogu od jutra je mir tako da su očito bili lažnjaci.
Moramo si popis napravit da znamo koja ce kad . ja sam 25.7 bar po papirima pa da se mozemo pratit. Ja danas popodne na pregled idem a tako me neka nervoza hvata 😒 i evo mudrujem kako da se obrijem mislim da cu morat muza cekat zadnji put kad sam pokusavala pola kupatila je bilo krvavo 😳😒
Sortiraj odgovore
Najstariji