Ja uzela kolica tamo i narucili ih u ponedjeljak, dosla su u srijedu tako da i ako cekas to je jako malo
Super hvala, brinilo me to čekanje da nije duze 😀
Ja u magic baby uzela i odgurala ih cim sam ih platila. Ak sto pomaze
Prošla sam jedan porod, mislim da te na to nitko ne moze pripremiti… Ako ides prvi put. Drugi put cu tek vidjeti 😂 Sto se tice disanja, sjecam se babice kad sam je pitala cemu to sluzi… rekla je da se od bolova ponekad mame izbezume, pa zaborave disati, pa im bude lose, zato ti stalno govore da dises. Zato, bilo kakva pomoc protiv bolova, mislim da je prva liga 👍👍👍. Ono, brzo i bezbolno 😂. Zelim nam to svima… Sva sreca pa sam optimist po prirodi pa se uvijek nadam najboljem. Mene od jutra grči oko trtice, i donjeg dijela leđa, svako jedno pola sata… vidjet ćemo što će biti ❤
Jel stigla bebica?
Nije 😂 .... I jučer su bile takve epizode, navečer ali ništa od toga. Kao da bi, ali se predomisli 😂
Kako vam ide sa vrucinama cure? Noge su mi ko dva balvančića, jedva i japanke navučem, drugo mi je ok... al te noge 😵
Ja uzela kolica tamo i narucili ih u ponedjeljak, dosla su u srijedu tako da i ako cekas to je jako malo
Super hvala, brinilo me to čekanje da nije duze 😀
Ja u magic baby uzela i odgurala ih cim sam ih platila. Ak sto pomaze
Dobro je znat 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Kako vam ide sa vrucinama cure? Noge su mi ko dva balvančića, jedva i japanke navučem, drugo mi je ok… al te noge 😵
Meni je preevruce, nocu nemogu spavat. Inace ja preko ljeta spavam bez problema cak se moram pokrit ali sad nemogu nista nepomaze 😩
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Curke evo ja sam sad sva u pranju i peglanju te robice pa me zanima dali ste prale onu ogradicu za krevetac,meni je spuzvasta s uzorkom al bez navlake,pise da se pere na 40 al me strah da je ne unistim?i da jel vama slabije mirise ta robica oprana s baby deterdentima,mislim znam da tako mora al reko da ne stavim premalo toga?
Curke imam pitanje, posto ste vi prije mene pa mozda znate nesta o tome, bila sam na kontroli u srijedu i doktor mi je rekao da mi je cerviks skracen od 4 patenta koja imaju ja sam dosla na 2 tako on to objasnjava, i da bi trebala lezati sta i radim vecinu vremena dignem se do wc, istusirati, po vode i jesti nisam nesta aktivna zadnja 3 dana, e sad ja sam primjetila da mi je dole(velike usne) nezz kako da vam obajsnim,nateceno kao da je izboceno al to je i bilo prije kontrole pa mislim da to ima veze s tim sta je cerviks skracen, idem cesto na wc i imam osjećaj da ce beba izici van i tuce me nisko kao da grebe dole maloprije sam primjetila bjeli iscjedak, pa me to sve zanima jeli to za zabrinjavati ili je normalno, strah me je prijevremenom poroda ako koja zna sta o tome volila bi da podjeli s menom i da me smiri..
Draga ayla, ja imam skracen cerviks jos od 12 tt, od tad i imam osjecaj otecenosti dolje koju doktor ne vidi ali ja ju osjecam, cak mi je najteze mokriti zbog tog osjecaja otecenosti, tad imam osjecaj da mi je pritisak dolje ogroman. I evo sad sam 27 tt i jos uvijek isti nalaz, cerviks jednako skracen i jos uvijek osjecam tu otecenost. Ali propisano mi je mirovanje, ne strogo mirovanje ali treba mirovati. Ja vecinu dana prelezim. Mene je isto strah preranog otvaranja.
Curke imam pitanje, posto ste vi prije mene pa mozda znate nesta o tome, bila sam na kontroli u srijedu i doktor mi je rekao da mi je cerviks skracen od 4 patenta koja imaju ja sam dosla na 2 tako on to objasnjava, i da bi trebala lezati sta i radim vecinu vremena dignem se do wc, istusirati, po vode i jesti nisam nesta aktivna zadnja 3 dana, e sad ja sam primjetila da mi je dole(velike usne) nezz kako da vam obajsnim,nateceno kao da je izboceno al to je i bilo prije kontrole pa mislim da to ima veze s tim sta je cerviks skracen, idem cesto na wc i imam osjećaj da ce beba izici van i tuce me nisko kao da grebe dole maloprije sam primjetila bjeli iscjedak, pa me to sve zanima jeli to za zabrinjavati ili je normalno, strah me je prijevremenom poroda ako koja zna sta o tome volila bi da podjeli s menom i da me smiri..
Draga ayla, ja imam skracen cerviks jos od 12 tt, od tad i imam osjecaj otecenosti dolje koju doktor ne vidi ali ja ju osjecam, cak mi je najteze mokriti zbog tog osjecaja otecenosti, tad imam osjecaj da mi je pritisak dolje ogroman. I evo sad sam 27 tt i jos uvijek isti nalaz, cerviks jednako skracen i jos uvijek osjecam tu otecenost. Ali propisano mi je mirovanje, ne strogo mirovanje ali treba mirovati. Ja vecinu dana prelezim. Mene je isto strah preranog otvaranja.
Hvala ti puno sta si se javila da me smiris, i ja vecinu vremena prelezim jer ocu samo da izdrzim do 36tj a doktor mi nista konkretno nije reko pa me strah
Curke evo ja sam sad sva u pranju i peglanju te robice pa me zanima dali ste prale onu ogradicu za krevetac,meni je spuzvasta s uzorkom al bez navlake,pise da se pere na 40 al me strah da je ne unistim?i da jel vama slabije mirise ta robica oprana s baby deterdentima,mislim znam da tako mora al reko da ne stavim premalo toga?
Ja sam dobila vec koristenu ogradicu i prala sam ju cak na 60 stupnjeva zbog toga. Poslije sam vidjela mucice po njoj ali ne znam jel to bilo od prije posto je polovna ili od pranja. Sama struktura ostala je sacuvana, nista se nije ostetilo. Mislim da ako je proizvođac napisao 40 drzi se toga i ne bi trebalo nista biti. Sto se tice mirisa oprane robice, ni kod mene nista ne mirisi osim po svjezini.
Jutro 😊
Toliko sam otečena da mi i tenisice smetaju, a o vrućini da i ne pričam
Evo me u maksimiru sa starijim da smo ostali doma u ulici ispekli bi se a mora dijete van😂
Sortiraj odgovore
Najstariji