Kruno ti si danas opet na Merkuru?
Sitno se broji
Jesam. Sitno se broji. Prekuhala sam. Jos cekam. Sad cu sva zalijepljena i mokra doc valjda na red… Moj boze… Ti idea sutra? 😀 Ako nista, danas je dr roki
Da, ponedjeljkom je Roki, njega hvale. Kako ti bilo? Što su ti rekli?
Budemo se preselili na drugi topic pa se čujemo s novim problemima oko beba. Bude lakše podijeliti stres😂
Predugo sam cekala. Prekipila sam tamo. Uzas. Al danas je neki cudan dan. Doktor je jako simpatican i njezan. Bila gotova za 3 min. I znate sta, ni milimetar pomaka od proslog puta. Otvorena i dalje isto. Kaze dr roki da muski ostanu malo duze. Ja sam mislila da cu se ubit. Meni je sluzbeno termin za 5 dana i tad me opet narucio da dodjem. Svisnut cu od sparine i vrucine 🙄🙄 A ja kakti cekam pomak. Kad ono, zastoj 😂
Pitanje. Dali je kojoj rađena amnioskopija (provjera plodne vode) prije termina kad još niste bile nimalo otvorene?
Čestitam na Luciji! Uživajte sada i oporavi se brzo! 😍😍
I htjela bi postaviti jedno pitanje nevezano za trenutne teme, ali treba mi malo pozitivnih vibracija.. Bila sam neki dan na pregledu, u 32. sam tjednu, i doktorica je uočila nešto na mojoj maloj curi. Nešto poput ciste, ali nisu uspjeli definirati točnu lokaciju.. nije velika, negdje je oko crijeva i vjeruju da neće raditi problem.. Ali svejedno me zanima ima li tko od vas ikakvih iskustva, informacija, bilo što.. 🙏
Ovak, ovo nije moje osibno iskustvo nego od moje prijateljice. Mjesec dana prije termina isto dr rekla da joj bebica ima cistu. Ona je bila van sebe. Nije do tada znala spol, ali joj je dr rekla da je cura i da onda to nije tako strasno. Da je gore kad se muskicima pojavi oko testisa. A cista ko cista, da moze puknuti. I tako je ona isla svaki drugi dan na sv duh, patologiju trudnoce, a jedan pregled samo vise nista nisu vidjeli. Cista pukla. Kao i kod nas velikih. Kako doslo, tako proslo. Eto, nadam se da ce biti i kod tebe sve u redu. Ne mogu si zamislit taj stres i nadam se da te dr barem malo umirila da nije tako fatalno
Hvala ti puno, sad mi je lakše!
Doktorica nije dizala paniku, tako da vjerujem da nije strašno, ali eto.. čim pomislim da možda nešto nije u redu, nije mi svejedno.. Ali bit će sve dobro!
Hvala ti puno 🧡
Čestitam na Luciji! Uživajte sada i oporavi se brzo! 😍😍
I htjela bi postaviti jedno pitanje nevezano za trenutne teme, ali treba mi malo pozitivnih vibracija.. Bila sam neki dan na pregledu, u 32. sam tjednu, i doktorica je uočila nešto na mojoj maloj curi. Nešto poput ciste, ali nisu uspjeli definirati točnu lokaciju.. nije velika, negdje je oko crijeva i vjeruju da neće raditi problem.. Ali svejedno me zanima ima li tko od vas ikakvih iskustva, informacija, bilo što.. 🙏
Ovak, ovo nije moje osibno iskustvo nego od moje prijateljice. Mjesec dana prije termina isto dr rekla da joj bebica ima cistu. Ona je bila van sebe. Nije do tada znala spol, ali joj je dr rekla da je cura i da onda to nije tako strasno. Da je gore kad se muskicima pojavi oko testisa. A cista ko cista, da moze puknuti. I tako je ona isla svaki drugi dan na sv duh, patologiju trudnoce, a jedan pregled samo vise nista nisu vidjeli. Cista pukla. Kao i kod nas velikih. Kako doslo, tako proslo. Eto, nadam se da ce biti i kod tebe sve u redu. Ne mogu si zamislit taj stres i nadam se da te dr barem malo umirila da nije tako fatalno
Hvala ti puno, sad mi je lakše!
Doktorica nije dizala paniku, tako da vjerujem da nije strašno, ali eto.. čim pomislim da možda nešto nije u redu, nije mi svejedno.. Ali bit će sve dobro!
Hvala ti puno 🧡
Ma nista. Vjerujem da ce to sve biti super. Ma mora! Pa mi curke smo zilave 😁 Malena ima 5 godina i sve je u najboljem redu. Nikad nikakvih problema nije bilo. Tako da samo pozitivo 😘
Kako podnosite ove žege ? Ja se iz kreveta preselim na kauč ujutro baš mi je teško nesto zadnja 2 -3 dana bas me umor mori jel se i vi patite s tim ? 💤💤💤
Kako podnosite ove žege ? Ja se iz kreveta preselim na kauč ujutro baš mi je teško nesto zadnja 2 -3 dana bas me umor mori jel se i vi patite s tim ? 💤💤💤
Ja nocima nisam mogal spavat od vrucine i sad sam kupila ventilator i upalila ga da puse direk na mene i nocas sam spavala savrseno 😊
Klimu imamo, upalila sam ju bila i ona odjednom pocela led izbacivat, moramo zvat majstora 😂😂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja cekam majstora za klimu sutra bi trebao doc pa da ju i ja napokon upalim 😊 znaci ova trudnoca je zbilja drugo stanje , ja uvijek pijem tursku kavu jaku cistu bez secera a ovo je caffe maciatto iz lidla sa smrznutim ledinim slagom.... I oblizujem se 😁☺
Obavila pregled, sve je ok, prst otvorena i sljedeći tjedan detaljan ultrazvuk. Leđa su bebi na mojoj lijevoj strani pa nek tak ležim.
Vrućine su mi došle ko šaka na oko, noć prespavam ali se budim mokra, a dan mi težak, otičem jako.
Klima i punoo tekucine ❤️
Ja se jos dobro osjecam, ali moja stopalaa... Imam osjecaj da gore, toliko mi je vruce za stopala... Tako grozan osjecaj i nemoguce ih je ohladiti koliko god ih drzala u hladnoj vodi... 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji