Fairies koji je tebi ono tjedan trudnoce ? I meni nekad bude dana da se prepadnem jer se i neosjecam trudnom pa mi onda svaki simptom navre …
6+4 sam danas.
fairies, meni je taman negdje u 6-7 tt se desilo da su mi kojih 4-5 dana grudi bile skroz ispuhane i ni malo bolne, već sam mislila da je gotovo pogotovo jer mi se to desilo prije 5 mjeseci i onda je stvarno bilo gotovo, ali onda se bol opet vratila, a na uzv sa 7+0 je sve bilo oke i srce je kucalo. danas sam 10+2 i grudi me skroz malo bole, ne znam dal to tak treba biti, jer pretpostavljam da s vremenom prestanu boljeti, ali baš sam se malo uplašila jer su me do neki dan boljele baš jako, a sad skoz minimalno. u petak idem na pregled i nadam se da je bebica porasla i da je sve u redu.
Pozdrav novim curama, želim vam urednu trudnoću! ❤
Meni su isto popustili simptomi, isto sam se prepala kao i vi. Ali ne zelim se previse brinuti jer stres ne pomaze.
Mislit cete da sam luda, ali mi smo jucer kupili kolica 😂
Znam da je rano, ali nasla sam neka polovna na letgo za 500kn i jako su nam se svidjela. Sakrila na tavan da svekrva ne vidi jer joj jos nismo rekli 😆
Ja sam isto sa simptomima od dana do dana.. Meni ke pregled u utorak.. Nadam se da je sve ok.. A i da ce mi ovaj tlak biti dobro.. Stvarno me brine...
Tonkice nasmijala si me... Nadamo se da svekrva nece na tavan 😂😂😂 ja imam od sestre kolica koja su dosta skupa bila i masivna su ali imaju nulti polozaj. Imaju one tockove sto se u vulkanizera gume moraju popravljat... Mana im je sto su teska ali ja sam u kuci i auto mi je ispred... U napasti sam da kupim polovno 3 u 1 ...
Dan svima! Ja danas nemam ama bas nikakvih simptoma. Grudi mi se ispuhale. Mucnina nestala. Strah me užasno da nije gotovo.
Ponovni pregled imam tek 16.11.
Jako sam tuzna i depresivna. 😭
Znaci nista. Ni muka ni cice ni bolovi. Dode mi da idem do doktorice da me pogleda a znam da ne valja. Bila sam u petak…
Fairies, ne znam koliko ti moje iskustvo znaci ali meni se desavalo da nakon sto danima povracam i sva sam u bolovima, jedan dan ne osjecam apsolutno nista, naravno isprepadam se i mislim na najgore, onda se vrate jedan po jedan simptom, a posto za trudnocu znam od samog pocetka, ovih promjena je bilo bas puno. Evo sad sam u 12 tjednu i svaki dan je potpuno drugaciji, jedno jutro ne mogu izaci iz kreveta od nadutosti, bolova, pospanosti, a drugo jutro ustanem poham piletinu i obavim milion drugih stvari. Ne zovu ovo bez razloga drugo stanje.
Hvala cure puno!! Jucer mi je ustvari bio jako los dan sto se tice mucnine..a ne znam jel ima kakve veze al sam si dala oduska i u ova dva dana jedem kruh i onda.mi ne bude muka.
Nista...cekamo i mislimo pozitivno.
Ma mislim da ti simptomi dodu, odu la se opet vrate. I tako ukrug. Meni je po cijeli dan muka.. ali ne povracam. Jedino mi je bolje kad pojedem, ali to traje kratko. Pa onda jedem stalno i vec sam dobila sigurno tri kile. To sigurno nije rjesenje. Bas sam isfrustrirana radi toga.
Meni su simptomi krenulu ravno sa 6 t.
Svaku vecer povracam, a cijeli mi ke dan muka. Sva hrana mi se gadi, moram jako razmislit sta pojest jer znam da moram.
Navecer mi akumulira i cak se moram prisiliti ispovratiti :/
Tjesi me to sto kazu da se beba dobro razvija ako su mucnine prisutne, sto opet ne mora znaciti ako mucnina nema.
Jel se i vi nekad morate prisiliti na povracanje ili uspijete kroz cijeli dan s mucninom?
Grickam nesto, pokusavam stapice, al tesko...
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Zao mi je cure sto vas toliko te mucnine muce 😟
🤞 da uspijete izdrzati i da vam prode uskoro
Zupcica mozda bi meni i sogorica dala svoja kolica sto su joj ostala, ali nisam u najboljim odnosima s njom, pa nista ne ocekujem. Iako mi je brat rekao da cuva svu robu za mene, nije mi spominjao kolica 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji