Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fairies
    30. Listopad 2018. 17:47

Župčica

Fairies koji je tebi ono tjedan trudnoce ? I meni nekad bude dana da se prepadnem jer se i neosjecam trudnom pa mi onda svaki simptom navre …

6+4 sam danas. 

30. Listopad 2018. 18:16

fairies, meni je taman negdje u 6-7 tt se desilo da su mi kojih 4-5 dana grudi bile skroz ispuhane i ni malo bolne, već sam mislila da je gotovo pogotovo jer mi se to desilo prije 5 mjeseci i onda je stvarno bilo gotovo, ali onda se bol opet vratila, a na uzv sa 7+0 je sve bilo oke i srce je kucalo. danas sam 10+2 i grudi me skroz malo bole, ne znam dal to tak treba biti, jer pretpostavljam da s vremenom prestanu boljeti, ali baš sam se malo uplašila jer su me do neki dan boljele baš jako, a sad skoz minimalno. u petak idem na pregled i nadam se da je bebica porasla i da je sve u redu.

• Tonkica1
    30. Listopad 2018. 18:45

Pozdrav novim curama, želim vam urednu trudnoću! ❤
    Meni su isto popustili simptomi, isto sam se prepala kao i vi. Ali ne zelim se previse brinuti jer stres ne pomaze.
    Mislit cete da sam luda, ali mi smo jucer kupili kolica 😂
    Znam da je rano, ali nasla sam neka polovna na letgo za 500kn i jako su nam se svidjela. Sakrila na tavan da svekrva ne vidi jer joj jos nismo rekli 😆

Župčica
    30. Listopad 2018. 19:06

Ja sam isto sa simptomima od dana do dana.. Meni ke pregled u utorak.. Nadam se da je sve ok.. A i da ce mi ovaj tlak biti dobro.. Stvarno me brine...

Tonkice nasmijala si me... Nadamo se da svekrva nece na tavan 😂😂😂 ja imam od sestre kolica koja su dosta skupa bila i masivna su ali imaju nulti polozaj. Imaju one tockove sto se u vulkanizera gume moraju popravljat... Mana im je sto su teska ali ja sam u kuci i auto mi je ispred... U napasti sam da kupim polovno 3 u 1 ...

lena.5
    30. Listopad 2018. 19:08

fairies.do.you.believe

Dan svima! Ja danas nemam ama bas nikakvih simptoma. Grudi mi se ispuhale. Mucnina nestala. Strah me užasno da nije gotovo.
    Ponovni pregled imam tek 16.11.
    Jako sam tuzna i depresivna. 😭
    Znaci nista. Ni muka ni cice ni bolovi. Dode mi da idem do doktorice da me pogleda a znam da ne valja. Bila sam u petak…

Fairies, ne znam koliko ti moje iskustvo znaci ali meni se desavalo da nakon sto danima povracam i sva sam u bolovima, jedan dan ne osjecam apsolutno nista, naravno isprepadam se i mislim na najgore, onda se vrate jedan po jedan simptom, a posto za trudnocu znam od samog pocetka, ovih promjena je bilo bas puno. Evo sad sam u 12 tjednu i svaki dan je potpuno drugaciji, jedno jutro ne mogu izaci iz kreveta od nadutosti, bolova, pospanosti, a drugo jutro ustanem poham piletinu i obavim milion drugih stvari. Ne zovu ovo bez razloga drugo stanje.

Fairies
    30. Listopad 2018. 19:19

Hvala cure puno!! Jucer mi je ustvari bio jako los dan sto se tice mucnine..a ne znam jel ima kakve veze al sam si dala oduska i u ova dva dana jedem kruh i onda.mi ne bude muka.
    Nista...cekamo i mislimo pozitivno.

tratinčica_maslačak
    30. Listopad 2018. 20:24

Ma mislim da ti simptomi dodu, odu la se opet vrate. I tako ukrug.  Meni je po cijeli dan muka.. ali ne povracam. Jedino mi je bolje kad pojedem, ali to traje kratko. Pa onda jedem stalno i vec sam dobila sigurno tri kile. To sigurno nije rjesenje. Bas sam isfrustrirana radi toga.

Lady8
    30. Listopad 2018. 21:12

Meni su simptomi krenulu ravno sa 6 t.
    Svaku vecer povracam, a cijeli mi ke dan muka. Sva hrana mi se gadi, moram jako razmislit sta pojest jer znam da moram.
    Navecer mi akumulira i cak se moram prisiliti ispovratiti :/
    Tjesi me to sto kazu da se beba dobro razvija ako su mucnine prisutne, sto opet ne mora znaciti ako mucnina nema.

Jel se i vi nekad morate prisiliti na povracanje ili uspijete kroz cijeli dan s mucninom?
    Grickam nesto, pokusavam stapice, al tesko...

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tonkica1
    30. Listopad 2018. 21:34

Zao mi je cure sto vas toliko te mucnine muce 😟
    🤞 da uspijete izdrzati i da vam prode uskoro

• Tonkica1
    30. Listopad 2018. 21:38

Zupcica mozda bi meni i sogorica dala svoja kolica sto su joj ostala, ali nisam u najboljim odnosima s njom, pa nista ne ocekujem. Iako mi je brat rekao da cuva svu robu za mene, nije mi spominjao kolica 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.