Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    30. Listopad 2018. 11:05

Jutro cure evo nas s pregleda😊Sve je u najboljem redu beba dobro napreduje pustio mi je doktor da cujem ❤💓 brisevi napravljeni a za 2 tj su nalazi gotovi jos moram urinokulturu napravit reko mi je da se opustimo jer po svemu je ovom bebica ok al opustit cu se tek kad dobijem nalaze 😊 sljedeca kontrola 15.11.kad planira raditi double test.Novim curkama zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu😘

• TikTaktica
    30. Listopad 2018. 12:18

Pozdrav drage, 
    ja sam dobila uputnice za Kombinirani probir (Endokrinologija, UZV), Mikrobioloski lab (UK, ANTIBIOGRAM,BROJ KLICA) te za transfuzijsku medicinu (KG,RH, TPHA...itd)... zanima me je li vec neka ovo radila? Ako sam dobro shvatila Kombinirani probir je vađenje krvi i VAGINALNI UZV (ili?), Mikrobioloski lab je analiza URINA (ili?), te transfuzijska medicina ponovno vađenje krvi? Molim vas da mi netko potvrdi ili me ispravi. Lp :*  

OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 12:26

TikTaktica

Pozdrav drage,
    ja sam dobila uputnice za Kombinirani probir (Endokrinologija, UZV), Mikrobioloski lab (UK, ANTIBIOGRAM,BROJ KLICA) te za transfuzijsku medicinu (KG,RH, TPHA…itd)… zanima me je li vec neka ovo radila? Ako sam dobro shvatila Kombinirani probir je vađenje krvi i VAGINALNI UZV (ili?), Mikrobioloski lab je analiza URINA (ili?), te transfuzijska medicina ponovno vađenje krvi? Molim vas da mi netko potvrdi ili me ispravi. Lp :*

da, u pravu si. kombinirani se sastoji od pretrage krvi i uzv pregleda gdje se mjeri nuhalni nabor. transfuzijska je da ti odrede rh faktor. mikrobiološki ne znam, može biti ili krv ili urin.

anitich93
    30. Listopad 2018. 12:54

Pozdrav svima :)
    Tek sam nedavno počela proučavat ovaj forum i vaše priče pa se sad tek ubacujem ;) 
    Prva mi je trudnoća,trenutno 11 tj,termin oko 22.05.sve je uredu na tim prvim pregledima što sam obavila kad sam saznala uopće za trudnoću. Saznala sam nakon operacije devijacije septuma i mandula sa nekih 5 tjedana i prepisala simptome oporavku od op,međutim došla je još ljepša vijest 😊😋 nadam se da će sve bit dalje u redu..od nedavno sam na komplikacijama trudnoće zbog svih mučnina i simptoma doktorica mi je odma preporučila još i nakon obavljene op..od slj tj.kad nastupi 12 tj imam pretraga i hodanja na sve strane 😊😂 samo se nadam uz mučninu i umor ( i teškee cice😋) da ću sve uspješno obavit ..veselim se našim druženjima i dijeljenju savjeta 😊😊

OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 15:11

anitich93, dobro nam došla :) 
    sve nas je više :D

• katja19
    30. Listopad 2018. 15:48

Pozdrav cure.. mi smo u osmom tjednu.. sad nekako vec par dana osjecam blago probadanje u stomaku, uglavnom negdje oko pupka.. jel se jos nekom to dogadjalo? 

Župčica
    30. Listopad 2018. 15:57

Dobrodosla anitic... Slolsku trudnocu zelim.. Tu smo negdje .. I ja sam u 11 tj...

Katja to probadanje ti je normalno... I ja sam se iako mi je treca trudnoca par puta prepala...

Meni je nesto tlak sinoc skocio donji na 90 i drzalo me full cijelu noc i jutro.. Jako sam se prepala ali sam se ipak skulirala i vratila se kuci s posla u neke ure da odspavam prije nego li skupim djecu ... Sad mi je malo bolje... 

Fairies
    30. Listopad 2018. 16:54

Dan svima! Ja danas nemam ama bas nikakvih simptoma. Grudi mi se ispuhale. Mucnina nestala. Strah me užasno da nije gotovo. 
    Ponovni pregled imam tek 16.11.
    Jako sam tuzna i depresivna. 😭
    Znaci nista. Ni muka ni cice ni bolovi. Dode mi da idem do doktorice da me pogleda a znam da ne valja. Bila sam u petak...

Galaxy
    30. Listopad 2018. 17:12

Meni su u 4.tjednu cice buknule, a u 5. ništa. Prestravila sam se, isto sam mislila da je gotovo, ali beta raste i one su opet bolne sad u 6.tjednu. Izguglala sam sve moguće forume i većina kaže da se zna tako dogoditi radi navikavanja tijela na hormone. Malo su ispuhane, malo napuhane..
    Ako uspiješ, otiđi na pregled radi svojeg mira. Znam da nije dobro puno čeprkat dole, ali nekad je gore stresirat se.

Župčica
    30. Listopad 2018. 17:37

Fairies koji je tebi ono tjedan trudnoce ? I meni nekad bude dana da se prepadnem jer se i neosjecam trudnom pa mi onda svaki simptom navre ...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.