Imam jedno pitanje koje nije vezano za trudnocu, nadam se da vam nesmeta,pa ako netko zna da pomogne.
Voljela bi nekom pokloniti svoju odjecu koja mi je mala i vise nenosim, a posto nemam bas di s njom mozda nekog usreci. Pa ako netko zna di bi mogla odnjeti? Jedna piznanica je nosila u karitas ali nisu primili.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ima na FB dosta stranica na foru Poklanjam, darujem itd pa probaj tako. A ima u Portal dobrote gdje se može javiti pa oni upute kako dalje. Ili ako si iz ZG Otvoreni ormar.
Kod nas imaju kontejneri za tekstil i sl, pa valjda oni dele tamo gde je i kome potrebno, nadam se da je tako... Pa eto ..
Hvala, fb nemam hehe provjerit cu taj portal.. Joj ovi kontenjeri za tekstil to uvjek izvucu pa pobacaju robu po travi i nesvida mi se to 😪
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
S kojim perete robicu od bebe da i koji vam je dobar da znam sta da kupim ? 😁
Ariel baby tekućina i tak je dobar da ti ne treba omekšivač
Ja sam ga uzela al nisam jos krenula s pranjem,znaci dobar je i bez omeksivaca,kako ga samo dozirati?kazu da ga treba manje nego pise,uzela sam i omeksivac od becutana za svaki slucaj,kolegica ga pohvalila da pere s njim od pocetka i nije bilo problema,pa sad sve ovisi od bebice dal ce reagirat
Sto se tice navlake od autosjedalice nisam mislila prat jer je novo pa sad ne znam?
Norules pa da ni ja ju nisam mislila prat jer ono jos da ju sjebem a mali nije ni sjeo u nju 😂😂
E da spominjali su i becutan , ma idem sutra il preksutra kupovat to pa sta prvo nadem u dm-u il mulleru to cu uzet u gotovo 😁
Sad nesto nevezano za bebe ; bas sam sad oprala ves i dodatno jos ukljuvila omeksavanje i ulila omeksivac i nista mi ves ne mirise jel se i vam to dogada ?
Nedavno sam prala vesmasinu s onim mullerovim za ciscenje i od onda imam dojam kao da ne mirise ne znam jel grijesim 😒👎 joooooj sve sto dotaknem shebem 🙉
Ja necu prati navlake od sjedalice, kolica i kosare... Novo je i zapakirano, bzvze mi je to prati, jos na kraju necu znati vratiti na mjesto... Drugo da je koristeno i prljavo, onda bi oprala...
Baby ves sam oprala meri merinom nasim i silan sensitive omeksivacem... Ionako ubuduce planiram prati zajedno s nasim jer tko bi skupio te robice za punu masinu... Vidjet cemo kako bude, u slucaju da beba reagira na nesto, onda cemo mijenjati taktiku... 😊
Meni je termin tek za dva mjeseca, pa sam planirala kroz dva/tri tjedna krenut s pranjem. Cak i da se nesto izjalovi, moj muz se hvala bogu super snalazi u kucanskim poslovima pa moze i on baciti te dvije/tri masine robice u masinu. A planirala sam prat sa istim praskom koji koristim za nas i saprat jos jednom ili dva puta, a svida mi se i ideja sa octom .
Sto se tice poklanjanja robe, ja isto imam cijelu kutiju svoje i muzeve odjece i odnijet cemo u kontejner za skupljanje odjece. Pise da to zg holding skuplja pa mi je to ok. Mi imamo u kvartu dva ta kontejnera i jedan je isto uvijek razrovan sto i meni jako smeta, al taj je na prometnijem mjestu, ovaj drugi koji je malo zabacen uvijek izgleda pristojno pa cu odnijet tamo.
E upravo me to zanima, hoćete li vi prati bebinu robicu s vašim stvarima ili posebno? U dilemi sam šta i kako 🤔
Da li ste kupovale ili planirate kupovati kakve igracke za bebe? Da li za bebe imaju zveckice smisla i sluze li necem u razvoju ili su tako bzvze osmisljene? Plisance imamo od prije, samo cu ih oprat, za njih znam da nicem ne sluze, ali kad ih vec imamo, neg stoje... Za starije bebe, nakon 2mj je dobar onaj baby gym jer se razvija motorika, pokusavaju hvatat igracke i tako... To cemo vjv nabaviti kad bude vrijeme... I znam jedino za one plisance koji govore kad ih stiskas, ti su kao dobri za razvoj, ali to je za vece bebe... Kasnije su dobre kockice, loptice, salice, puzle...
Sortiraj odgovore
Najstariji