Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    03. Lipanj 2019. 08:17

Jutrooooo 😍 vikendom sno slabije aktivne vjerojatno jer su nam muzevi i svi slobodni pa se druskamo 😁 jos nisam nista prala mislila sam tamo oko 20.6 krenut s pranjem. Cekam jos da mi kuma dofura iz ikee narudzbu i mislim si mozda uzmem jos nesto ovaj tjedan pa cu pomalo krenut s time ☺ nego nisam mislila navlaku od autosjedalice prat 😒😳 mislite da treba ? Na 60 sam planirala robicu prat i peglat sve 

krino
    03. Lipanj 2019. 08:19

kzeli

Jutrooooo 😍 vikendom sno slabije aktivne vjerojatno jer su nam muzevi i svi slobodni pa se druskamo 😁 jos nisam nista prala mislila sam tamo oko 20.6 krenut s pranjem. Cekam jos da mi kuma dofura iz ikee narudzbu i mislim si mozda uzmem jos nesto ovaj tjedan pa cu pomalo krenut s time ☺ nego nisam mislila navlaku od autosjedalice prat 😒😳 mislite da treba ? Na 60 sam planirala robicu prat i peglat sve

Pa ja sam svoju navlaku od auto sjedalice morala oprat. Bila je toliko zmazana. Cokolade, soka, neidentificiranih fleka... Ako ne moras, super. Moja je jednostavno bila kriminalno prljava i flekava 🤣

kzeli
    03. Lipanj 2019. 08:19

S kojim perete robicu od bebe da i koji vam je dobar da znam sta da kupim ? 😁

kzeli
    03. Lipanj 2019. 08:21

Moje je sve novo i iskreno totalno sam smetnula s uma da bi mozda i to trebalo .... E sad ne znam jel bi ili ne bi , hocete sve prat ? 

Nikolina95
    03. Lipanj 2019. 08:21

Ja sam mislila oprati robicu i staviti u vakum vrecu da se neprasi, posto cemo imati jos nekih sitnih radova u stanu. Neznam jel to pametno?! Sta vi mislite? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    03. Lipanj 2019. 08:37

Mislim da je to pametno , zasto ne .tako ja zimsku robu robu poperem i vakumiram i izvadim ju mirisnu i spremnu za koristenje na zimu 😊 jedino ce ti se vjerojatno zguzvat al speglas ju i supika 💪👍

srećica
    03. Lipanj 2019. 08:41

Ja sam svu robicu oprala još dok sam bila na početku 7.mj, jednostavno nisam bila mirna dok to nisam riješila. Spremila u vakum vreću ali bez vakumiranje i to je to. Nedavno sam samo presložila u komodicu. 
    Prala sam s našim uobičajenim praškom ali bez omekšivača i uz duplo ispiranje i sve peglala. A poslije sam kupila Violeta baby tekući deterdžent pa ću ubuduće s njim prati.

• Ivonne
    03. Lipanj 2019. 08:41

kzeli

S kojim perete robicu od bebe da i koji vam je dobar da znam sta da kupim ? 😁

Ariel baby tekućina i tak je dobar da ti ne treba omekšivač

• Ivonne
    03. Lipanj 2019. 08:43

Nikolina95

Ja sam mislila oprati robicu i staviti u vakum vrecu da se neprasi, posto cemo imati jos nekih sitnih radova u stanu. Neznam jel to pametno?! Sta vi mislite?

Meni je u toj vakum vreci stajala sva roba za bebe od starijeg i kad sam je otvorila sad nakon 3 godine zapuhao me miris svježe opreme robe 👌 

Nikolina95
    03. Lipanj 2019. 09:01

Ja isto spremam u te vrece robu i super su mi. Ja cu prati robicu sa violeta double care deterdžentom, nadam se da je dobar 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.