Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 09:14

jasmina.heleg

jutro cure..Moram priznat ponekad kad citam pojedine komentare koje nazalost nisu uspijele da sacuvaju trudnocu i ima vas vidim dosta da ste vec na cuvanju doma uplasim se za sebe jer ja to sve lezerno primam i ponasam se kao da nisam trudna ..na momente imam neku blagu mucninuev upravo sad borim se pojest hrenovku u tjestu iz pekare vec pol sata :-) no mene inace nista ne boli tu i tamo grc u stomak i to je to …svi vec na poslu znaju da sam trudna a jos kod doktora nisam otisla bojim se da nece nest poc po krivo ..jedva cekam taj pregled da se malo smirim

jasmina, vjeruj da bi mi sve najrađe da smo tako bezbrižne kao ti. super da ti je tako! uživaj i opusti se :)

jasmina.heleg
    30. Listopad 2018. 09:18

da da i ma osjetim sta mogu sta ne recimo kavu sam bas obozavala i sad je visem ne pijem jer mi nije fina gadi mi se slatko isto ponekad vise oci zeljne pa uzmem komadic cokolade al nije to to ..inace nikad bolesna nisam bila i uvijek isprve zatrudnim al et nekako me sad ginekolog stavio predugo na cekanje pa bas mi se oduzilo cim cujem srceko bit ce mi lakse .nekako cu prezivit jos tri dana u neizvjesnosti ,a danas mi je po zadnjoj mjesecnici 6+6

30. Listopad 2018. 09:20

Mene danas grudi manje bole, nego ovih dana, ali sam povracala ujutro, doduse samo slinu jer sam sve kaj sam pojela jucer, povracala jucer navecer. A i nekak si mislim da me sad budu grudi sve manje i manje boljele kak trudnoca se razvija.
    Cure koje imate danas preglede, javim kak je proslo.
    I novim.curama zelim dobrodoslicu i skolsku trudnocu!

30. Listopad 2018. 09:21

Javite kak je proslo * kivo napisala 

OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 09:35

Tenci

Mene danas grudi manje bole, nego ovih dana, ali sam povracala ujutro, doduse samo slinu jer sam sve kaj sam pojela jucer, povracala jucer navecer. A i nekak si mislim da me sad budu grudi sve manje i manje boljele kak trudnoca se razvija.

o, pa Tenci, ti još malo pa izgurala prvo tromjesečje  jedva čekam da dođem do te faze, sve onda nekak bude lakše...

ms_3197
    30. Listopad 2018. 10:11

Jutroo 😊😊
    Pratim vas stalno, al nikako da se javim. Uz faks i posao nista ne signem. Ja sam sada negdje 11+4, u petak idemo na ultrazvuk pa cemo konacno znaci tocno 😄 ne mogu vjerovat kako je proletilo i da sam jos malo u drugom tromjesecju 🙈 rado bih vam rekla da simptomi se smanjuju/nestajaju, ali kod mene sve isto. I dalje umor, mucnine, povracanje i sad se pojavila zgaravica 🤢 ali sve su to slatke muke☺️

30. Listopad 2018. 10:29

OhSoBoho

Tenci

o, pa Tenci, ti još malo pa izgurala prvo tromjesečjejedva čekam da dođem do te faze, sve onda nekak bude lakše…

Da, jos malo! Jedva cekam da prode prvo tromjesecje da mogu malo odahnuti, sad me svaka sitnica brine i stalno sam u strahu nekom. Vjerojatno budem i dalje u strahu, ali bude lakse sigurno.
    Koliko si ti dad trudna?

OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 10:39

Tenci

o, pa Tenci, ti još malo pa izgurala prvo tromjesečjejedva čekam da dođem do te faze, sve onda nekak bude lakše…

Da, jos malo! Jedva cekam da prode prvo tromjesecje da mogu malo odahnuti, sad me svaka sitnica brine i stalno sam u strahu nekom. Vjerojatno budem i dalje u strahu, ali bude lakse sigurno.
    Koliko si ti dad trudna?

ja sam ti danas 6+5. to ti je prva beba? ma normalan je taj neki zdravi strah, i svakako bude lakše kad uđeš u drugo tromjesečje. vrlo brzo nakon počneš i bebu osjećati pa je to ipak drugačije :)

30. Listopad 2018. 10:44

OhSoBoho

Tenci

Koliko si ti dad trudna?

ja sam ti danas 6+5. to ti je prva beba? ma normalan je taj neki zdravi strah, i svakako bude lakše kad uđeš u drugo tromjesečje. vrlo brzo nakon počneš i bebu osjećati pa je to ipak drugačije :)

Prva trudnoca je bila u 5.mj, spontani sa 6 tt, pocetkom petog mjeseca, i sad smo uspjeli ponovo, zato sam i u vecem strahu sad, upravo zbog tog spontanog prije par mjeseci. Cekam da izguram jos dva tjdna i bude mi lakse.
    Ti si rekla da imas pregled u petak? Tebi prva beba ili? 

OhSoBoho
    30. Listopad 2018. 10:48

Tenci, onda te kužim. meni je treća trudnoća. prva završila spontanim isto tak 7 ili 8 tjedan, nakon toga vrlo brzo ostala trudna, rodila dečkića - sad mu je 15 mjeseci. sad isto strepim zbog iskustva s prvim spontanim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.