Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    02. Lipanj 2019. 09:31

TinaZg1211

Dobro jutro zenice. Taman sam htjela pitat nesto posto ja kao padobranac uvijek uletim i vidim da je taman tema u tom stilu. Ja sam i dalje u komadu. Trudovi vec danima krenu pa stanu krenu pa stanu . luda sam vise. Sinoc su krenuli i ja sam legla spavati. Oko 3 ujutro sam ustala par puta me nenormalno zaboljelo i onda je stalo. Pošto sam vidjela da su nepravilni legla sam opet spavati. Evo sad sam ustala gace mi mokre al ne kao inace od iscjetka kako budu tu na ovom djelu gdje ide ulozak vec su meni mokre totalno na guzi. Ogromna mokra fleka. Ja iscjedak ili ti plodna voda nemam pojma sta je imam danima vec i to samo krene iz mene ali bude mljecne boje kao mljeko pomjesano sa vodom. Najvise dok hodam mi krene samo od sebe. Jos mi nijednom nije ovako bilo tako da mislim da je ovo ipak plodna voda sada. Krevet je suh mrvicu vlazan,znači gace i pidjama su mokri. Ja da cekam ono totalno pucanje vodenjaka ili ? I posto sam dosta citala o sluznom cepu i njegovim opisima,cini mi se da je meni počeo izlaziti ali pomalo. Svaki dan pratim situaciju i nista ni u tragovima,a isto tako sa prvim nisam ni vidjela sta je to sluzni cep. Medjutim sada kad sam ustala otisla na wc i vidjela da su mokre gace i popiskila se kod brisanja sam ulovila na papir nesto ljigavo ali nije to cjeli cep. Kao smrkljic prozirni skroz dugoljasti kao sluz. Oprostite na detaljnom opisu. Jel moguce da on sad polako ispada van i da cekam veliko finale tj veliki komad da izadje ?

Može biti ali i ne mora, u pravilu sluzni čep ima u sebi malo sukrvice, nije baš sasvim čist. Ponekad je samo sluzav a ponekad doslovno čep! U cijeloj toj priči ti je najmanje bitan. Može biti kakav privremeni pojačani iscjedak... Najbitnije ti je da odgonetneš da li ti curi plodna voda ili ne? Jer ako da, onda se moraš javiti u rodilište/bolnicu! Prirodno, plodna voda je bistra tekućina bez boje, mirisa ali može biti i zelenkasto žućkasta itd... Prvo, prati pokrete bebe. Drugo, probaj sjesti na wc, kada mokriš, trebala bi biti u mogućnosti stiskanjem mišića zdjelice zaustaviti mokrenje, pa ponovno krenuti... Ako je u pitanju plodna voda, nju ne može ništa zaustaviti, nikakvo stiskanje mišića, bilo da je u pitanju lagano curkanje, ili mlaz... Ne znam koliko sam ti jasna... 😉

TonkicaPrrr
    02. Lipanj 2019. 14:36

Cure, bole li koga prepone i kad su vas počele boljeti? Imam osjećaj da imam upalu mišića, svaki korak muka 😄😄 A "tek" smo u 31.Tjednu.. imam osjećaj da će se raspasti do kraja trudnoće 🙄😋
    Jel ima/imao tko tegobe? 

nena1986
    02. Lipanj 2019. 15:11

TonkicaPrrr

Cure, bole li koga prepone i kad su vas počele boljeti? Imam osjećaj da imam upalu mišića, svaki korak muka 😄😄 A "tek" smo u 31.Tjednu.. imam osjećaj da će se raspasti do kraja trudnoće 🙄😋
    Jel ima/imao tko tegobe?

Kod prve trudnoće da... od samog početka. Sad u drugoj, 38 tj. I ništa, bit će da se raširilo što se trebalo raširiti odavno 😂😂😂

bebaImama
    02. Lipanj 2019. 15:15

TonkicaPrrr

Jel ima/imao tko tegobe?

Jaoj mene, možda i više od same boli u leđima, negde od 34. nedelje su počeli bolovi, ako mislimo na isto, osećaj kao nekakve težine kako vreme prolazi, znači ne smanjuje se bol, ali nije ni nepodnosljiva, a evo ulazim u 39. nedelju 😁 izdrži se 😊

srećica
    02. Lipanj 2019. 16:36

Ja još uvijek nemam nekih bolova ali sad već osjećam težinu trbuha tj kad duže stojim na mjestu kao da vuče dolje pa moram malo odmorit.

srećica
    02. Lipanj 2019. 16:42

Nego, ženske koje ste u 8.-9.mj, kako stojite s libidom? 
    Nasprem drugog tromjesečja meni kao da je netko sredinom 8.mj samo odsjekao ikakvu želju za seksom 🤷 

krino
    02. Lipanj 2019. 16:45

Mene ledja od prvog dana ludjacki bole. I to onako kad se pokocis cijeli i nemos mrdnut. Zadnjih mj dana je samo jos doslo prepone, stidna kost, kukovi hahahaha Termin je 15.6. i da, sve se nekak izdrzi. Ima boljih dana, ima gorih dana. Ja sam samo sretna da su nas ove vrucine i sparine izbjegle do sada pa mi je nekak sve lakse za podnijet nego kad upece kao recimo danas 😄

nena1986
    02. Lipanj 2019. 18:23

srećica

Nego, ženske koje ste u 8.-9.mj, kako stojite s libidom?
    Nasprem drugog tromjesečja meni kao da je netko sredinom 8.mj samo odsjekao ikakvu želju za seksom 🤷

Jedva se okrećem 😂 nisam si nimalo napeta za ikakve akcije 😂😂😂  Valjda će me muž istrpit 💪😂

TonkicaPrrr
    02. Lipanj 2019. 19:05

nena1986

TonkicaPrrr

Jel ima/imao tko tegobe?

Kod prve trudnoće da… od samog početka. Sad u drugoj, 38 tj. I ništa, bit će da se raširilo što se trebalo raširiti odavno 😂😂😂

Hahhaha 😂😂
    Vrlo logično objašnjenje 😁
    Onda ništa, čekat ću sve blagodati druge trudnoće, a sad istrpiti 😊

kzeli
    02. Lipanj 2019. 19:09

Nemam za sad takvih smetnji samo sam stalno umorna. Trudim se bit sto vise aktivna al bi najradije samo lezala i spavala 💤💤💤💤 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.