Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2019. 10:50

Ja ne bi kucu mijenjala za nista... Nisam navikla na mali prostor i ne mogu se zamisliti u stanu... S kucom ima puno posla, kao i s okucnicom, ali daje ti slobodu... Ne mogu zamisliti da nemam dvoriste... Ljeti rostiljanje, kave na terasi, moji zaigrani psi, dijete ce mi se moci neometano igrati vani na travi, kupati u bazencicu itd... 😍

kzeli
    29. Svibanj 2019. 10:56

Ma je da to je to sto mi se i kota po glavi sad kad dolazi malisa , al na 15 km sam od mojih kuce i dvorista pa cu se tako krpat i vidjet do kad ce me drzat to sve ...

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 11:16

Mi imamo zajedničko dvorište i tu veliki roštilj klupe i stol. Na kraju smo slijepe ulice tako da imamo mir. Sin mi je poput psa 😂😂 nije mu dovoljno samo oko zgrade se igrat i vozati biciklom nego mora ići dalje. U blizini zgrade je potok i šuma pa ga tamo furamo.
    I ne fali mi kuća niti malo. Sve ono što se poželiš, kopat oko cvijeća i sl mogu u sklopu ovog što imam. Nekako smo u zg ipak uspjeli naći taj spoj kuće i stana.

TinaZg1211
    29. Svibanj 2019. 11:26

Jucer sam imala zakazan carski ,po dolasku u bolnicu u trudnickoj ambulanti su me ulovili jaki trudovi i odmah su me odveli u radaonu . Od 10 ujutro do 7 sam provela tamo. Ctg pokazuje trudove ali ja sam samo 1 cm otvorena. Na uzv vide da su pogrijesili u procjeni velicine bebe i odustaju od carskog te kazu da ce pokusati prirodno ( ovdje forsiraju prirodan porod). Salju me kući i da se vratim ako ne bude bolje. Ja u soku. Trudovi nisu na svakih 15 min vec svake 2,3 minute. Jedva stojim na nogama sjest nemogu kad legnem boli. I tako sam i zaspala. Jutros se budim bez bolova oko 9 ali vec oko 10 krece ponovno probadanje u ledjima i pritisak dolje kao da mi netko doslovno cupa maternicu na zivo. Sad ću pratit situaciju pomalo. Legla bi u kadu u toplu kupku ali bojim se ako mi pukne vodenjak u vodi pa ja necu ni znati da je pukao. Osim stepenica i cucnjeva sto je jos dobro da se otvorim ? Jucer su me rucno gledali sve zvjezde sam vidjela napipali su 2x bebinu glavicu i nakon toga sam primjetila krvi i ispod sebe i kasnije na wc na papiru. Bojim se nenormalno 

Nikolina95
    29. Svibanj 2019. 11:35

TinaZg1211

Jucer sam imala zakazan carski ,po dolasku u bolnicu u trudnickoj ambulanti su me ulovili jaki trudovi i odmah su me odveli u radaonu . Od 10 ujutro do 7 sam provela tamo. Ctg pokazuje trudove ali ja sam samo 1 cm otvorena. Na uzv vide da su pogrijesili u procjeni velicine bebe i odustaju od carskog te kazu da ce pokusati prirodno ( ovdje forsiraju prirodan porod). Salju me kući i da se vratim ako ne bude bolje. Ja u soku. Trudovi nisu na svakih 15 min vec svake 2,3 minute. Jedva stojim na nogama sjest nemogu kad legnem boli. I tako sam i zaspala. Jutros se budim bez bolova oko 9 ali vec oko 10 krece ponovno probadanje u ledjima i pritisak dolje kao da mi netko doslovno cupa maternicu na zivo. Sad ću pratit situaciju pomalo. Legla bi u kadu u toplu kupku ali bojim se ako mi pukne vodenjak u vodi pa ja necu ni znati da je pukao. Osim stepenica i cucnjeva sto je jos dobro da se otvorim ? Jucer su me rucno gledali sve zvjezde sam vidjela napipali su 2x bebinu glavicu i nakon toga sam primjetila krvi i ispod sebe i kasnije na wc na papiru. Bojim se nenormalno

Zelim ti da sto prije rodis svoju srecicu i sto bezbolnije 🙂 a o kojem se rodilistu rad? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne

TinaZg1211

U kojoj je ovo bolnici?
    Lopta za pilates tj skakanje po njoj je isto dobro za otvaranje. Vrtiti kukove za dobro namještanje bebe.
    Ako ti trudovi opet dođi na razmak od 3 minute idi u bolnicu.
    Baš mi je čudno da su te poslali doma a ne zadržali u bolnici.
    Nemoj se bojati tog krvarenja to je od pregleda i pokušaja nasilnog otvaranja da ti potaknu daljnje otvaranje. Ako je stalo ili je smečkasto sve je ok.
    Pokušaj se smiriti i pratiti trudove

Nikolina95

Radi*

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

TinaZg1211
    29. Svibanj 2019. 13:08

Nije Hrvatsko. Ja sam u Njemackoj,Stuttgart. Evo boli me i dalje i sad je sve jace i jače i osjecaj i intenzitet boli se mjenja sve vise i drugacije je nego jucer. Jel moguce da su oni tim rucnim pregledom meni potaknuli otvaranje sada ? 

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 13:20

TinaZg1211

Nije Hrvatsko. Ja sam u Njemackoj,Stuttgart. Evo boli me i dalje i sad je sve jace i jače i osjecaj i intenzitet boli se mjenja sve vise i drugacije je nego jucer. Jel moguce da su oni tim rucnim pregledom meni potaknuli otvaranje sada

Tebi je sad nekako termin?
    Naravno da je moguće
    Možeš li u trenutku kad se smiriš utvrditi razmak između trudova? Ono jel te popusti malo bol prije novog vala?

kzeli
    29. Svibanj 2019. 13:25

Ivonne

Mi imamo zajedničko dvorište i tu veliki roštilj klupe i stol. Na kraju smo slijepe ulice tako da imamo mir. Sin mi je poput psa 😂😂 nije mu dovoljno samo oko zgrade se igrat i vozati biciklom nego mora ići dalje. U blizini zgrade je potok i šuma pa ga tamo furamo.
    I ne fali mi kuća niti malo. Sve ono što se poželiš, kopat oko cvijeća i sl mogu u sklopu ovog što imam. Nekako smo u zg ipak uspjeli naći taj spoj kuće i stana.

E to bi ja stan al s dvoristem ☺😍 duvota je to tvoje samo kad si zamislim 😍😍😍🍼

Ivonne

TinaZg1211

Nije Hrvatsko. Ja sam u Njemackoj,Stuttgart. Evo boli me i dalje i sad je sve jace i jače i osjecaj i intenzitet boli se mjenja sve vise i drugacije je nego jucer. Jel moguce da su oni tim rucnim pregledom meni potaknuli otvaranje sada

Tebi je sad nekako termin?
    Naravno da je moguće
    Možeš li u trenutku kad se smiriš utvrditi razmak između trudova? Ono jel te popusti malo bol prije novog vala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.