Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    29. Svibanj 2019. 08:56

Ja sam rezervirala muza i subotu za pranje komarnika i ribanje kade jer se nemogu sagnit i sad ako mi nesto iskrsne u subotu dobit cu slom zivaca 😌 jucer kuma obavila kupovinu sitnarija u ikei pa sad cekam da mi to stigne da ukomponiram u sobu i sastavim previjalicu. Zvala suptilno starce jucer na kavu i natjerala muza da on i tata okrenu krevet u spavacoj pa nam je tv pored glave i nemozemo ga gledat pa na taj nacin sam osigurala da ce novi ladicar slozit vec danas 😁 krenulo me samo da operem te komarnike i kadu u subotu 😁 a nista mi se danas ne da od 3 sam budna , uzasno me boli lijevi kuk jer forsiram na njemu spavanje i sad jos i lijevo rame krenulo... Kontam da je zbog stomaka i 10 kila vise inace sam znala spavat na boku al nije mi bio problem nikad.... Popodne po potrepstine za bolnicu , vec se vidim da cu otic bez popisa spizdit brdo para i kupit ni pola za bolnicu jer cu ko zna sta vidjet i uzet naravno jer ono... Zakaj ne 🙈🙉

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 09:19

kzeli

Ja sam rezervirala muza i subotu za pranje komarnika i ribanje kade jer se nemogu sagnit i sad ako mi nesto iskrsne u subotu dobit cu slom zivaca 😌 jucer kuma obavila kupovinu sitnarija u ikei pa sad cekam da mi to stigne da ukomponiram u sobu i sastavim previjalicu. Zvala suptilno starce jucer na kavu i natjerala muza da on i tata okrenu krevet u spavacoj pa nam je tv pored glave i nemozemo ga gledat pa na taj nacin sam osigurala da ce novi ladicar slozit vec danas 😁 krenulo me samo da operem te komarnike i kadu u subotu 😁 a nista mi se danas ne da od 3 sam budna , uzasno me boli lijevi kuk jer forsiram na njemu spavanje i sad jos i lijevo rame krenulo… Kontam da je zbog stomaka i 10 kila vise inace sam znala spavat na boku al nije mi bio problem nikad…. Popodne po potrepstine za bolnicu , vec se vidim da cu otic bez popisa spizdit brdo para i kupit ni pola za bolnicu jer cu ko zna sta vidjet i uzet naravno jer ono… Zakaj ne 🙈🙉

Kak komarnike pereš- minivošem?
    Ja isto imam ogroman popis za muža a on se stalno hvata na loše vrijeme 🙄 kužim ga ni meni se ne da a mora se...
    Sretno u shopingu😂

kzeli
    29. Svibanj 2019. 09:39

Mi u stanu živimo pa ih skinem i u kadi otusiram ostavim da se ocjede pa zato nakon toga i ide ribanje kade 😁 ma moj isto odgadao odgadao sad se malo uplasio i on da se nece sve stic pa se pokrenio! Mislim realno panicarim bezveze oprat robicu i popeglat jos moram a ne daj Boze da se nesto dogodi morat ce mi mama nikakva draga mislim da se on boji da ce morat on 😂 

kzeli
    29. Svibanj 2019. 09:42

Dobro i planiram oribat stan detaljno prije bolnice pogotovo kuhinju frizider i podove . Premda si mislim da cu mamu zamolit da mi oriba po stanu i kupatilo dok sam u bolnici da me doceka cisti stan bas jedino ako se muz sam ponudi da ce to napravit sve al bojim se da ce bit u delirijumu od svega...

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 09:59

kzeli

Mi u stanu živimo pa ih skinem i u kadi otusiram ostavim da se ocjede pa zato nakon toga i ide ribanje kade 😁 ma moj isto odgadao odgadao sad se malo uplasio i on da se nece sve stic pa se pokrenio! Mislim realno panicarim bezveze oprat robicu i popeglat jos moram a ne daj Boze da se nesto dogodi morat ce mi mama nikakva draga mislim da se on boji da ce morat on 😂

I mi smo u stanu ali imamo zajedničko dvorište pa planiram to minivošem a za to mi treba sunce vani 😖
    Prala sam prozore za uskrs i evo izgleda ko da ih je netko zalio blatom od ove kiše, a imam 9 prozora i balkanska vrata za oprat🙄
    Ja sam danas 35+3 tako da ti sve stigneš još bez stresa😂

29. Svibanj 2019. 10:04

Ja sto napravim sama prije bolnice, mislim da ce to biti to... Jer ce se to slaviti naveliko, od samog rođenja dok smo jos u bolnici i naravno nezaobilazno kad cemo doci doma... Kod nas je to obicaj i ne mozes izbjeci... A posla imamo jos puno, svasta nesto, jos i renoviramo... Samo se nadam da cemo sve stici na vrijeme... 

29. Svibanj 2019. 10:13

Da se ubacim malo, divim vam se kako vi to sve lagano ja od 20 tj imam osjecaj da nista necu stici, sad krecimo i spremamo sobicu za bebu i kupujemo lagano potrebstine prvo za kucu a onda cemo i higijenu za mene i bebu za nedaj boze da moram u bolnicu pa nek sve stoji spremno.. 

kzeli
    29. Svibanj 2019. 10:25

Ivonne

kzeli

I mi smo u stanu ali imamo zajedničko dvorište pa planiram to minivošem a za to mi treba sunce vani 😖
    Prala sam prozore za uskrs i evo izgleda ko da ih je netko zalio blatom od ove kiše, a imam 9 prozora i balkanska vrata za oprat🙄

Dobro ti imas zbilja puno moj stan je 60 m2 pa imam 3 ogromna prozora , nemam balkon 😒 al nekako sad kako se blizi vrijeme kad malac dolazi nisam vise sigurna koliko bi uopce bila u stanu kuca mi se sad cini kao nesto idealno.... Budem vidla kroz koju godinu mislim da ce on u najam a mi u kucicu negdje ☺
    Joj ma i kod nas se slavi al muz mi je picajzla pa mislim da ce on to preselit dio kod mojih dio kod njegovih da mu nitko ne prlja stan 😂 oni su u kuci i jedni i drugi pa imaju i dvoriste ...

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 10:35

kzeli

Ivonne

kzeli

Dobro ti imas zbilja puno moj stan je 60 m2 pa imam 3 ogromna prozora , nemam balkon 😒 al nekako sad kako se blizi vrijeme kad malac dolazi nisam vise sigurna koliko bi uopce bila u stanu kuca mi se sad cini kao nesto idealno…. Budem vidla kroz koju godinu mislim da ce on u najam a mi u kucicu negdje ☺
    Joj ma i kod nas se slavi al muz mi je picajzla pa mislim da ce on to preselit dio kod mojih dio kod njegovih da mu nitko ne prlja stan 😂 oni su u kuci i jedni i drugi pa imaju i dvoriste …

Odakle si?
    Ma stan mi gleda na tri strane svijeta pa je pun prozora. Ja sam u zg i nekako uz takvo radno vrijeme i sve ne pomišljam na kuću. Ona traži slugu ne gospodara. Ne mogu si zamisliti da poslije posla moram ili ja ili muž obući radnu odjeću pa oko kuće sređivati. 
    Odrasla sam u kući ali moji su do 15 bili doma i sve su stizali a ja doma dođem u pola 18🙄 

kzeli
    29. Svibanj 2019. 10:43

Osijek , ma i meni je ovako draze kad ne moram nista po vani nakon posla al mislim da je to neko trudnicko ludilo sad jer ja sam prva bila da kupimo stan a ne kucu ... Mislim muz ne bi sigurno iz stana jer mora i kod mojih i kod njegovih kosit i rintat po vani svako malo .... To ja mastam sad kad imam previse slobodnog vremena ... A znam da bi se pokajala poslije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.