Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkicaPrrr
    16. Svibanj 2019. 15:47

nena1986

TonkicaPrrr

Sve je Preslatko! 😍😍
    A s cime planirate pokrivati bebu kad dođete iz bolnice? Jeste uzimale posteljinu ili ćete za pocetak dekicom? U vreću možda?

Imam tankih dekica od felpe nekoliko, jedino sam kupila 4 kom onih velikih pelena od finog muslina 120x120 za umatanje bebe tzv. swadle, pa ih možeš koristiti kako te volja, jako su lagane. Pa ćemo vidjeti… koliko bude vruće. Vreću sam planirala uzeti na jesen, ali vidjet ćemo još… Nisam pametna da li je uzeti odmah ili ne?

A da, ja se isto premisljam još uvijek..kod nas je u stanu dosta hladno i ja se cijelo ljeto pokrivam i po najvećim vrućinama. A ne mogu se opet mjeriti prema sebi kad nisam baš neki dobar primjer 😁
    Vreća svakako za jesen ide, pa nadalje.. 

• Ivonne
    16. Svibanj 2019. 15:51

Pokriva ću bebu dekicom po noći po danu tetrama ili dekicom ovisno o temp.
    Najviše odjeće od starijeg imam iz lidla ona kolekcija njihovog bio pamuka i to je super pogotovo mi se sviđaju brojevi jer su u rasponu - pa u početku malo zavrneš ali nose duže pa se najviše isplati.
    Starijem uzimam stvari isto u lidlu i u pepcu - ali u pepcu ima svega i treba malo pripaziti, nije im sav pamuk isti.

• Ivonne
    16. Svibanj 2019. 15:54

E da u ca se da uhvatiti odlični popusti i možete shoping obaviti prek interneta, majice budu po 3 eura i sl plus  besplatna dostava

nena1986
    16. Svibanj 2019. 15:55

Ivonne

nena1986

Ni u zari nisam bila, jel bio tko?

Imaju fora stvari po ok cijenama ako hvataš sniženja. Inače je skuplje u odnosu na hm i ca.
    Njihovi modeli su za broj manji u odnosu na ostale marke pa tu pripazite.
    I ca vam isto ima manje modele - uvijek uzimati broj vece nego treba.

Super, hvala na info 😉

CiniMINIS
    16. Svibanj 2019. 22:21

ja sam hvala bogu dobila hrpu odjece od svoje sestre tako da ustvari nista ne trebam, al tko ce odoljeti ovim slatkim kompleticima . ja sam planirala pogledat sto nudi pepco, kik, nkd.. h&m ima jako slatku robicu, al su skuplji od c&a i lidla. mozda nas lidl iznenadi i stavi jos neku robicu. slijedeci put cekam pred vratima cim otvaraju poslovnicu  kad sam u 12 stigla skoro niceg vise nije bilo. 50/56 je nekako uvijek rasprodano kad pronadem nesto sto mi se svida 

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 08:08

Jutro 🤗
    Tko još pije jutarnju kavu a tko je prestao?
    Ja sam morala prestati, stvaralo mi takvu žgaravicu i mučninu da sam prestala i užasno mi fali taj ritual sa šalicom 😂
    Lidl već dugo nije imao taj organski pamuk a i kad su imali bilo je samo po par stvari. 
    Prije 3 godine sam starijeg cijelog obukla tamo, od bodija majica rompera pidzami, sad nisam ništa našla.

CiniMINIS
    17. Svibanj 2019. 08:46

Ja sam prestala kad sam saznala da sam trudna.. bilo mi je zao to malo bice pucat sa kofeinom. Po ovakvom vremenu nekad imam totalno zelju popit si da se razbudim malo, al ako sam toliko izdrzala bez jos cu i ta dva mjeseca.
    Meni je isto bas zao za lidl, ocekivala sam da cu kod njih nabaviti vise robice a ponuda tolko skromna.. meni je sogorica ponudila donijet iz njemacke, oni tamo imaju lidl online shop  mozda se jednog dana sjete i kod nas uvest..

kzeli
    17. Svibanj 2019. 09:06

Ma bit ce Lidl za 2 tjedna cut ce oni nase mantre da nam daju da pare trosimo 😂😁 
    Ja sam prestala pusit i pit kavu cim sam saznala da sam trudna negdje krajem 11 mjeseca jer su mi smetale i kava i cigare. Sad unazad zadnjih mjesec dana ponovno ponekad kavu popijem vikendom s muzem i nekad prije tjedna 😊 naravno da mi i cigare fino mirisu al to ne dolazi u obzir 😉 Nek malo osjeti kavu trebat ce mi kad se rodi 😎😁

nena1986
    17. Svibanj 2019. 09:35

Od kad sam doznala da sam trudna, prešla sam na Bianku ili Divku, što uhvatim... nije mi išla prava kava. Sad pri kraju popijem pokoju pravu kavu, žgaravicu ionako imam na sve 😂, pa sve i pojedem... 

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 09:55

CiniMINIS

Ja sam prestala kad sam saznala da sam trudna.. bilo mi je zao to malo bice pucat sa kofeinom. Po ovakvom vremenu nekad imam totalno zelju popit si da se razbudim malo, al ako sam toliko izdrzala bez jos cu i ta dva mjeseca.
    Meni je isto bas zao za lidl, ocekivala sam da cu kod njih nabaviti vise robice a ponuda tolko skromna.. meni je sogorica ponudila donijet iz njemacke, oni tamo imaju lidl online shopmozda se jednog dana sjete i kod nas uvest..

Otvorili su stranicu lupilu i prijavi se na na newsletter na mail ce ti stići kuponi s popustima - dobila sam za pelene, kreme i kašice.
    Možda im je sljedeci korak na toj stranici web shop

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.