ovo je nasa odjevna kombinacija 😃😃 jos carapice,a kapica ako bude potrebna 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Treba ta kapica budeš vidjela i zašto 😂
Znaju im i u bolnici staviti te tanke pamučne kapice
Super mi je, tu s medekom nisam ni vidjela
Morat cu odbrati jos jednu kombinaciju, ova je velicina 56 ali mi je nekako mala, naspram druge robice iste velicine.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Morat cu odbrati jos jednu kombinaciju, ova je velicina 56 ali mi je nekako mala, naspram druge robice iste velicine.
E sad da vidiš koliko je 50
Ne brini 56 ti je ok za izaći, bit ce i malo veće
Jeli se poslije otvorenih komplikacija opet moraju davati svi papiri za porodiljni?
Obje trudnoće sam radila do kraja pa sad ne znam.ali rekla bi da da.
Jedno su papiri za komplikacije - to ti je bolovanje a 45 dana prije poroda počinje porodiljni i posebno predaješ papire za rodiljni.
Kao što posebno predaješ papire za roditeljski.
Predaješ dvije doznake koje dobiješ od ginekologa jednu za zatvaranje komplikacija jednu za otvaranje porodiljnog i ispuniš kod njih zahtjev to je to.
Danci23
Koju velicinu ste uzeli ?
Pooh je 50, bijeli bodi je neka univerzalna velicina iz pepca 0-3 mj (62), po utz-u će biti jako mala, izmedu 2000 I 2500… pa pretpostavlj da ce biti ok, hlacice su 50 I tanje I deblje.
Nemoj te se puno držat ultrazvuka mojoj kumi rekli 3200 rodio se sa 4400 ☺️
Danci23
Uz onaj kompletić koji sam vam pokazala baka joj je napravila i cipelice za izaći iz bolnice
Tanki pamuk koji pokriva cijelo tijelo vam treba za tek rođenu ljetnu bebu. Zimske se slojevito još oblače.
Predivne su 😍😍😍😍
Jel nam greska onda sto smo uopce uzimali kratke bodije za ljetne bebace ?
Ma nije, ali ovisi I gdje ste I koliko će biti vruće... Lani kad je gorilo nebo I zemlja, susjeda rodila, stalno je oblacila malu u tanasnu dugu robicu ali joj se nakon dan, dva sva osula od vrucine... Kad joj je dosla patronazna, (tjedan dana stara beba), prvo ju je skinula, u kratki bodi i samo pelene. Duge pidzamice bi joj od onda bila oblacila samo za noc. Ne mozes to znati, nisu ni bebe sve iste, ni mi a bome ni vrijeme. Ispada da moramo biti spremni za sve vremenske prilike, I neprilike...
Ovo je prelijepo 😍
Ja sam luda od toga kratko ili dugo 😰😂😂😂
Eto dobro pa me to trenutno najvise u životu sekira nije to bi loše 😂😂 e sad kontam one trudnicke hormone o kojima pricaju 😒😭😂😅🙉🙈
Inače ja sam iz Osijeka tu kad je žega prava žega je kao i zima prava zima 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji