Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    16. Svibanj 2019. 14:02

nena1986

mmamma

Dobro jutro! 🙂
    U čemu će vaši malci izaći iz bolnice? Ako imate već spremnu kombinaciju, stavite slikicu 🤗
    Ja još nemam, ali mislim da ću morati prirediti dvije opcije, za toplije i hladnije vrijeme, jer ne mogu znati unaprijed kako će biti… Pošto nam je vrijeme ludo, ne bi se čudila da u 7.mj. bude hladno 😐

ovo gore je preslatko 💕

katiesu
    16. Svibanj 2019. 14:46

ovo je naša kombinacija za sina. moja cura je rođena u 7 mj prije 3 godine, ja sam ju oblačila jako tanko i pokrivala isto slabo i sva se osula od vrućine. i djeci je skoro vruce kao nama. a kako će ovo ljeto biti tko zna 😁
    danas bila na pregledu. kažu da je beba 4200 gr još tri dana do termina 😱otvorena sam dva prsta 

nena1986
    16. Svibanj 2019. 15:01

katiesu

ovo je naša kombinacija za sina. moja cura je rođena u 7 mj prije 3 godine, ja sam ju oblačila jako tanko i pokrivala isto slabo i sva se osula od vrućine. i djeci je skoro vruce kao nama. a kako će ovo ljeto biti tko zna 😁
    danas bila na pregledu. kažu da je beba 4200 gr još tri dana do termina 😱otvorena sam dva prsta

Divno je!! Bit će to krasan veliki dečko 🙏😉

TonkicaPrrr
    16. Svibanj 2019. 15:04

Sve je Preslatko! 😍😍
    A s cime planirate pokrivati bebu kad dođete iz bolnice? Jeste uzimale posteljinu ili ćete za pocetak dekicom? U vreću možda? 

kzeli
    16. Svibanj 2019. 15:08

Ja sam mislila oblacit u pidzamice dugih rukava sa zatvorenim stopalima al s nicim ne prekrivat. Nego sta mislite o robici iz pepca ? Ja sam kupovala i tamo za malog mislim da nije neki bed ionak ce pae puta iznosit. Premda mi se najvise svida pamuk iz lidla al eto nema cesto tamo nesto. Kik, pepco , c&a sam uzimala i slicne su velicine h&m i zaru jps nisam poharala jeste uzimale sta tamo ?

kzeli
    16. Svibanj 2019. 15:09

Mislim po noći jel 😂 preko dana lagana dekica il tetra pelena deblja eventualno ako ga budem morala malo pokrit

nena1986
    16. Svibanj 2019. 15:10

TonkicaPrrr

Sve je Preslatko! 😍😍
    A s cime planirate pokrivati bebu kad dođete iz bolnice? Jeste uzimale posteljinu ili ćete za pocetak dekicom? U vreću možda?

Imam tankih dekica od felpe nekoliko, jedino sam kupila 4 kom onih velikih pelena od finog muslina 120x120 za umatanje bebe tzv. swadle, pa ih možeš koristiti kako te volja, jako su lagane. Pa ćemo vidjeti... koliko bude vruće. Vreću sam planirala uzeti na jesen, ali vidjet ćemo još... Nisam pametna da li je uzeti odmah ili ne?

nena1986
    16. Svibanj 2019. 15:13

kzeli

Ja sam mislila oblacit u pidzamice dugih rukava sa zatvorenim stopalima al s nicim ne prekrivat. Nego sta mislite o robici iz pepca ? Ja sam kupovala i tamo za malog mislim da nije neki bed ionak ce pae puta iznosit. Premda mi se najvise svida pamuk iz lidla al eto nema cesto tamo nesto. Kik, pepco , c&a sam uzimala i slicne su velicine h&m i zaru jps nisam poharala jeste uzimale sta tamo ?

Pepco mi ima isto super pamuk ali mi se čini da su im modeli nešto manji... I da, daleko je najjeftiniji, još ako ubodeš sniženja, zna biti bodija po 10 kn! c&a, je isto super, h&m mi je ok, ali ako se hvata sniženja. Moram proviriti u Kik, tamo još nisam bila 

nena1986
    16. Svibanj 2019. 15:14

Ni u zari nisam bila, jel bio tko?

• Ivonne
    16. Svibanj 2019. 15:39

nena1986

Ni u zari nisam bila, jel bio tko?

Imaju fora stvari po ok cijenama ako hvataš sniženja. Inače je skuplje u odnosu na hm i ca.
    Njihovi modeli su za broj manji u odnosu na ostale marke pa tu pripazite.
    I ca vam isto ima manje modele - uvijek uzimati broj vece nego treba.   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.