Ovaj na pooha je iz h&m -a. Tek sam naknadno skužila da nije čisti pamuk, ima malo elastina... 😲😰 al ajde... a ovo rozo, bodi je iz pepca a hlačice smo nasljedili od jedne zgodne cure tako da ne znam... ☺
U lidlu opet sljed tjedan nista za bebe i trudnice 😒 Ja se stalno nadam body benkicama dugih rukava , hlacicama i potkosuljama za dojenje al nikako...
Koju velicinu ste uzeli ?
Pooh je 50, bijeli bodi je neka univerzalna velicina iz pepca 0-3 mj (62), po utz-u će biti jako mala, izmedu 2000 I 2500... pa pretpostavlj da ce biti ok, hlacice su 50 I tanje I deblje.
U lidlu opet sljed tjedan nista za bebe i trudnice 😒 Ja se stalno nadam body benkicama dugih rukava , hlacicama i potkosuljama za dojenje al nikako…
Uzela sam u lidlu prije dva tjedna bodi benkica, kratki rukav i grudnjake za dojenje, moram priznati da su odlični, udobni, mekani..... tad je bilo I tih potkošulja, ali jako malo..... ne znam kada će opet 😲
Ma da i ja sam uzela , al te potkosulje za dojenje nisu bile od prosle godine bas iste kao u h&m sa zakvackama samo 39 kuna komad al nikako da ih ponove...e prosle godine u ovo doba svaki tjedan je bilo za trudnice sad bas slabo...
Sto se tice grudnjaka za dojenje ne znam sta uzeti posto ne znam kakve ce mi cice bit a nisu jos nis ni narasle,pa sam gledala u hm-u one tipa sportski bez broja ali za dojenje,mi se cini prilagodljiv kakve god cice bile,meni su oni iz lidla bili glomazni cak i najmanji broj
Sto se tice robice za izlazak ne znam ni ja sta pripremiti za kraj 7 mj,svida mi se Nenina kombinacija pa ne znam dal bi tako nesto trebalo usred ljeta posto kazu da bebe treba obuc bez obzira i na vrucine...
Uz onaj kompletić koji sam vam pokazala baka joj je napravila i cipelice za izaći iz bolnice
Uz onaj kompletić koji sam vam pokazala baka joj je napravila i cipelice za izaći iz bolnice
Tanki pamuk koji pokriva cijelo tijelo vam treba za tek rođenu ljetnu bebu. Zimske se slojevito još oblače.
Predivne su 😍😍😍😍
Jel nam greska onda sto smo uopce uzimali kratke bodije za ljetne bebace ?
Tanki pamuk koji pokriva cijelo tijelo vam treba za tek rođenu ljetnu bebu. Zimske se slojevito još oblače.
Predivne su 😍😍😍😍
Jel nam greska onda sto smo uopce uzimali kratke bodije za ljetne bebace ?
E sad ovisi o brojevima ako su 56 onda da, ja sam kasnije te kratke bodije koristila ko potkosulje ispod majica.
Stariji mi je rođen početkom 8 mjeseca i tek sam ga sredinom 9 mjeseca u kratko oblačila i onda ti je brzo nakon toga zazimilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji