Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    15. Svibanj 2019. 21:58

Ovaj na pooha je iz h&m -a. Tek sam naknadno skužila da nije čisti pamuk, ima malo elastina... 😲😰 al ajde... a ovo rozo, bodi je iz pepca a hlačice smo nasljedili od jedne zgodne cure tako da ne znam... ☺

kzeli
    15. Svibanj 2019. 22:17

Koju velicinu ste uzeli ?

kzeli
    16. Svibanj 2019. 06:58

U lidlu opet sljed tjedan nista za bebe i trudnice 😒 Ja se stalno nadam body benkicama dugih rukava , hlacicama i potkosuljama za dojenje al nikako... 

nena1986
    16. Svibanj 2019. 08:17

kzeli

Koju velicinu ste uzeli ?

Pooh je 50, bijeli bodi je neka univerzalna velicina iz pepca 0-3 mj (62), po utz-u će biti jako mala, izmedu 2000 I 2500... pa pretpostavlj da ce biti ok, hlacice su 50 I tanje I deblje. 

nena1986
    16. Svibanj 2019. 08:21

kzeli

U lidlu opet sljed tjedan nista za bebe i trudnice 😒 Ja se stalno nadam body benkicama dugih rukava , hlacicama i potkosuljama za dojenje al nikako…

Uzela sam u lidlu prije dva tjedna bodi benkica, kratki rukav i grudnjake za dojenje, moram priznati da su odlični, udobni, mekani..... tad je bilo I tih potkošulja, ali jako malo..... ne znam kada će opet 😲

kzeli
    16. Svibanj 2019. 08:29

Ma da i ja sam uzela , al te potkosulje za dojenje nisu bile od prosle godine bas iste kao u h&m sa zakvackama samo 39 kuna komad al nikako da ih ponove...e prosle godine u ovo doba svaki tjedan je bilo za trudnice sad bas slabo...

Norules
    16. Svibanj 2019. 09:04

Sto se tice grudnjaka za dojenje ne znam sta uzeti posto ne znam kakve ce mi cice bit a nisu jos nis ni narasle,pa sam gledala u hm-u one tipa sportski bez broja ali za dojenje,mi se cini prilagodljiv kakve god cice bile,meni su oni iz lidla bili glomazni cak i najmanji broj
    Sto se tice robice za izlazak ne znam ni ja sta pripremiti za kraj 7 mj,svida mi se Nenina kombinacija pa ne znam dal bi tako nesto trebalo usred ljeta posto kazu da bebe treba obuc bez obzira i na vrucine...

• Ivonne
    16. Svibanj 2019. 09:30

Uz onaj kompletić koji sam vam pokazala baka joj je napravila i cipelice za izaći iz bolnice

kzeli
    16. Svibanj 2019. 09:32

Ivonne

Uz onaj kompletić koji sam vam pokazala baka joj je napravila i cipelice za izaći iz bolnice
    Tanki pamuk koji pokriva cijelo tijelo vam treba za tek rođenu ljetnu bebu. Zimske se slojevito još oblače.

Predivne su 😍😍😍😍
    Jel nam greska onda sto smo uopce uzimali kratke bodije za ljetne bebace ?

• Ivonne
    16. Svibanj 2019. 09:52

kzeli

Ivonne

Tanki pamuk koji pokriva cijelo tijelo vam treba za tek rođenu ljetnu bebu. Zimske se slojevito još oblače.

Predivne su 😍😍😍😍
    Jel nam greska onda sto smo uopce uzimali kratke bodije za ljetne bebace ?

E sad ovisi o brojevima ako su 56 onda da, ja sam kasnije te kratke bodije koristila ko potkosulje ispod majica.
    Stariji mi je rođen početkom 8 mjeseca i tek sam ga sredinom 9 mjeseca u kratko oblačila i onda ti je brzo nakon toga zazimilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.