Od posteljice nemam tegoba jer to se kao ne osjeti.. samo je problem mogućnost krvarenja pa je mirovanje obvezno. Nije mi ništa dala jer tu
I meni je rekla da nisko nosim, ali nemam nikakvih bolova osim pritiska ponekad kad sam duže na nogama. I što ponekad imam tvrd stomak.
Jeli se poslije otvorenih komplikacija opet moraju davati svi papiri za porodiljni?
Obje trudnoće sam radila do kraja pa sad ne znam.ali rekla bi da da.
Jedno su papiri za komplikacije - to ti je bolovanje a 45 dana prije poroda počinje porodiljni i posebno predaješ papire za rodiljni.
Kao što posebno predaješ papire za roditeljski.
Dobro jutro! 🙂
U čemu će vaši malci izaći iz bolnice? Ako imate već spremnu kombinaciju, stavite slikicu 🤗
Ja još nemam, ali mislim da ću morati prirediti dvije opcije, za toplije i hladnije vrijeme, jer ne mogu znati unaprijed kako će biti… Pošto nam je vrijeme ludo, ne bi se čudila da u 7.mj. bude hladno 😐
Vjerovatno ću se još predomisliti ali idemo sa barem dvije kombinacije... 😂
Dobro jutro! 🙂
U čemu će vaši malci izaći iz bolnice? Ako imate već spremnu kombinaciju, stavite slikicu 🤗
Ja još nemam, ali mislim da ću morati prirediti dvije opcije, za toplije i hladnije vrijeme, jer ne mogu znati unaprijed kako će biti… Pošto nam je vrijeme ludo, ne bi se čudila da u 7.mj. bude hladno 😐
Divota 😍 kad je termin ? Ja stalno imam osjecaj da kaskam lagano sa pripremama...
Dobro jutro! 🙂
Divota 😍 kad je termin ? Ja stalno imam osjecaj da kaskam lagano sa pripremama…
11.06. S obzirom na ovo ludo vrijeme, uopće nisi pametan što sebi obuć, a kamo li djetetu..
nena1986 super kombinacije 😍
Hvala. ❤ Kad nam se na kraju rodi muško.... bit će 😂😂😂
Dobro jutro! 🙂
Divota 😍 kad je termin ? Ja stalno imam osjecaj da kaskam lagano sa pripremama…
Mi smo tek prošli tjedan kupili tako da.... ima još vremena 😉
Dobro jutro! 🙂
U čemu će vaši malci izaći iz bolnice?
Ajme preslatko je
Gdje si našla te kompletice?
Sortiraj odgovore
Najstariji