Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danci22
    09. Svibanj 2019. 14:16

Trudnice kako protječe vaša depilacija ja stvarno vise neznam kako da se namjestim stomak mi smeta užasno noćna mora mi je kad se moram depilirati može koji savjet

Danci23

09. Svibanj 2019. 14:18

Vidim da vec pricate o torbi za rodilište, dali mislite uzimati chicco uloske ili vir 80? men oni chicco nekako preveliko izgledaju il je to takvo pakovanje.. 

09. Svibanj 2019. 14:19

Danci22

Trudnice kako protječe vaša depilacija ja stvarno vise neznam kako da se namjestim stomak mi smeta užasno noćna mora mi je kad se moram depilirati može koji savjet

I meni bi dobro dosao koji savjet uz pomoc ogledala ja nemogu, dode mi da uzmem vosak i sve pocupam 😂😂😂😂

• Ivonne
    09. Svibanj 2019. 14:19

kv2912

Pozz trudnice!! I ja sam danas bila u Lidlu, ugradila zadnji komad tajica za trudnice i baš su mi odlične.
    Kad već pričate o robici za bebe, a vidim dosta vas očekuje curice, kao i jazanima me jeste li razmišljale u čemu će izaći iz bolnice. Ja bih htjela haljinicu uzeti, ali kako vidim po trgovinama sve su kratki rukav, a nekako mi nije baš za malu bebu kratki rukav bez obzira bilo vruće ili hladno.

Ja sam isto htjela nešto girly- haljinicu ili nešto na tu foru, ali po trgovinama je sve kratko, što bi značilo da ju moram smije biti obući, ono dugi bodi pa strample pa haljinica i to mi se čini dosta neudobno za tak malu bebu. Odluka pala na komplet iz h&m  

• Ivonne
    09. Svibanj 2019. 14:22

Danci22

Radim to na slijepo, pod rukom osjetim ak sam šta preskočila 🤣🤣
    Nemam ti pametan savjet, muke se možeš riješiti jedino u salonu 🙈

09. Svibanj 2019. 14:23

kzeli

Ja sljedeci tjedan krecem na trudnicki tecaj pa cekam da cujem tamo detalje pa da krenem opremat svoju torbu za bolnicu lagano. Kolica 3u1 kupljena , robicu lagano kupujem , krevetic sam dobila ali nije sastavljen to cemo u 7 mj. Od jgl sam dobila mast za bradavice i kapi za nos za bebe pa ako niste trazile tester trazite taman za bolnicu mast za bradavice 15 ml .

Pitanje posto mi ovo prva trudnoca zanima me ovo za bradavice, dali ih mislis prije poceti mazati ili tek nakon poroda jer ja stvarno nezz kada bi trebalo pripremati ih za dojenje.. 

Danci22
    09. Svibanj 2019. 14:24

Jessa ima dobre uloške :) jeste vise za jednokratne gaćice za rodilište ili pamučne ?

Danci23

Danci22
    09. Svibanj 2019. 14:24

Ivonne

Danci22

Radim to na slijepo, pod rukom osjetim ak sam šta preskočila 🤣🤣
    Nemam ti pametan savjet, muke se možeš riješiti jedino u salonu 🙈

Užas nemam vise živaca najradije bi pustila da sve zaraste hhaha 😂

Danci23

Danci22
    09. Svibanj 2019. 14:25

Ivonne

kv2912

Pozz trudnice!! I ja sam danas bila u Lidlu, ugradila zadnji komad tajica za trudnice i baš su mi odlične.
    Kad već pričate o robici za bebe, a vidim dosta vas očekuje curice, kao i jazanima me jeste li razmišljale u čemu će izaći iz bolnice. Ja bih htjela haljinicu uzeti, ali kako vidim po trgovinama sve su kratki rukav, a nekako mi nije baš za malu bebu kratki rukav bez obzira bilo vruće ili hladno.

Ja sam isto htjela nešto girly- haljinicu ili nešto na tu foru, ali po trgovinama je sve kratko, što bi značilo da ju moram smije biti obući, ono dugi bodi pa strample pa haljinica i to mi se čini dosta neudobno za tak malu bebu. Odluka pala na komplet iz h&m

U pepcu ima ljepih kompleta :)

Danci23

• Ivonne
    09. Svibanj 2019. 14:26

ayla

Vidim da vec pricate o torbi za rodilište, dali mislite uzimati chicco uloske ili vir 80? men oni chicco nekako preveliko izgledaju il je to takvo pakovanje..

Ja sam kombinirala oboje, chicco za početak kad puno više krvariš jer je veći i doslovno ide od pupka do šu... 😂😂 što ti treba da ne moraš imati više spavacica za jedan dan. Kasnije kad oslabi krvarenje dosta je viro 80. Bolje je imati te "starinske" uloške u slučaju da ste rezane pa da rana "diše"  a i bolnici ne vole ove klasične vidjeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.