Bas je nekako lijevo, al mozda samo tako osjecam.
“Menstrualnu” bol sam prosli tjedan vise osjetila.
Na pregledu sam bila prije dva mjeseca, bilo je sve okej.
Ah ti simptomi :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Dobro jutro!
Meni je danas prvi dan bolovanja. Iskreno koma sam.
Inace imam nizak tlak 90/60.. zadnja dva dana 110/70 i jako mi se vrti..i mogu rec da me brine. Ne jedem nista preslano niti slatko… sad sam popila kavu i puno mi je bolje..a po logici mi ne bi trebalo bit..bila danas do dok. Da mi otvori bolovanje.. pogledala me na uzv nabrzinu… raste.. 💗
U petak 6 tjedana..i idem na papu…
Imam jedan dogadjaj koji mi nije bio za pravo..
Naime napomenula sam dok.da mi je krivo zadnji put izracunala trundnocu… sto i je..
Na sto sam dobila- Ajmo se me brinut ko je kakav fakultet zavrsio"…mislim znam da oni svasta prolaze…ali ipak…
Naravno cmoljila sam od doma zdravlja do doma..
Uzasno sam zabrinuta..a realno nemam razloga jer je sve uredu..
Svi koji su saznali su odusevljeni jako.. a mene uzasbo strah jer je to tak ranooo…
Sad kak pricam općenito o trudnoći sa zenama…ispada da svaka druga ima u svojoj anamnezi bar jedan ab..i to me rastuzije i sokira..
UZASNO ME STRAH!!!
nadam se danste vi dobro 💖
Super za ❤..a sada uzivaj domaaa..odmaraj,setaj iskoristi ovo predivno vrijeme..🤗🤗🤗 evo ja doma od 1.10.i uzivam u svakom danu..jos da mi se malo vise opustiti i vrh..sutra imam pregled u 12h,drzite mi fige da bude sve ok..😘😘
Ma nema jos srceka. Jer je prerano. Ali raste lijepo 😘
A ja sam shvatila iz tvog posta da se vidi i da raste 🙈🙈🙈🙈izvini molim te..neka neka,tek sada vidim da je tek 6tj..ne brini nista samo neka raste srecica,meni se sa 7tt vidjelo srceko..ima jos vremena..😘😘🤗🤗
Dobro jutro drage žene!
Kako se osjećate jutros?
Opet osjećam te male grčeve, to širenje maternice.
Isto što sam primjetila, da me malo hlače stišću na trbuhu... A tek sam 8+2.. Je li se to nekome dogodilo ovako rano? Znate li možda gdje je najbolje kupovati trudničku odjeću?
*Tek sam 8+6
Mi smo 1 dan razlike. Ja danas 9tt ja vec od davna hlace ne zatvaram na gumb, samo patent. Bas mi pritisak radi. Imas h&m, zara je dobila sad trudnicku robu... ja cu jos malo pricekati s tim.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Dobro jutro buduće i sadašnje mamice!! 🤗
Ja danas ok..ujutro mučnina i bolovi...ok ok
.znam da je to normalno al nekad me zabrine...
Isto ko i kad idem na wc pa me ulovi nest u zelucu da cu da prostis kad skinem gacice vidjet krv...
Al sve je super. Ne mogu dočekat da narastemo i da to bude to
Makar znam da do kraja uvijek strepis.
Danas sam puuno mirnija. Sta je sudjeno bit ce. Odma mi se i tlak stabilizirao.
Kako kolegice na poslu saznaju da me nema tako mi i salju poruke i zovu sve odusevljene. Ja pokusavam malo primirit histeriju pa me nazivaju pesimistom 😅
Jel bi htjela koja napisat svoj dnevni jelovnik? Onako otprilike?
Ja bi htjela vjezbat al strah me iskreno. Rekla mi je doktorica mogu yogu i vjezbe bez utega..ali ja bi ipak procekala da srceko cujem. Sto vu kazete?
faries ista stvar i kod mene što se strepnje tiče.... Meni je nekako prošla dva dana bilo malo lakše što se mučnina tiče pa se odmah brinem da nije nešto uredu jer bi u pravilu trebalo sad biti najgore... Svaka ti čast što imaš volje za vježbu... Ja nemam za ništa ali ipak mislim da je zdravo laganini rekreacija...
Mango online imas super jlace
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ja cu se bazirati na tajice i tunike, sad sam na BO pa ne nosim ni gace, samo spavacicu :D predobro.
Cice me jaaaako bole, jucer sam hodala bez grudnjaka u ducan i na rucak s muzem, ne mogu jednostavno... sve me zulja!
Sve nas isto muci, grcevi i, mucnine, ah :) meni su se grcevi smanjili, na momente samo osjecam nelagodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji