Bulbi ja ovo osnovno sto moram kod socijalnog a sve ostalo kod privatnog koji mi je i vodio IVF postupak. To mi je najsigurnije.. da ne pricam o kvaliteti uzv koja je razlika.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav cure,novima zelim dobrrodoslicu i da sve prode u najboljem redu vidim nisam jedina koja je u strahu meni su poceli i ruzni snovi valjda od straha na sljedeci pregled idem iza 1.11. Jos se moram narucit a bas sam nervozna trzam na svako probadanje trudim se vjerovat da ce ovaj puta sve bit dobro al opet nemogu si pomoc.😒Ne znam kako vi al ja sam izgleda dobila hemeroide tvrda mi je stolica i primjetils sam krv kad se obrisem😭
Pozdrav cure,novima zelim dobrrodoslicu i da sve prode u najboljem redu vidim nisam jedina koja je u strahu meni su poceli i ruzni snovi valjda od straha na sljedeci pregled idem iza 1.11. Jos se moram narucit a bas sam nervozna trzam na svako probadanje trudim se vjerovat da ce ovaj puta sve bit dobro al opet nemogu si pomoc.😒Ne znam kako vi al ja sam izgleda dobila hemeroide tvrda mi je stolica i primjetils sam krv kad se obrisem😭
Meni se isto probava poremetila, ali ne toliko. Probaj piti donat mg ili neke tablete za probavu koje smiju trudnice.
*2021. Stigao 💙👶
P.S.
Kontrolirate li se kod socijalnog ginica ili privat?
Ja nakon svega jedino imam povjerenja u svog privat.ginica…
Idemo kod soc. Ali najradije bi privatno kod dr. Gudelj jer mi je ona divna..al iskreno strah me kako bi ova moja reagirala..
Jel ti imas soc?
Curke, ja sam na bolovanju, kao komplikacije u trudnoci... sad ne znam bi li u setnju ili ne, dobro se, osjecam
P.S.
Kontrolirate li se kod socijalnog ginica ili privat?
Ja nakon svega jedino imam povjerenja u svog privat.ginica…
Idemo kod soc. Ali najradije bi privatno kod dr. Gudelj jer mi je ona divna..al iskreno strah me kako bi ova moja reagirala..
Jel ti imas soc?
Pa njima je svejedno di ces ici.. oni i tako dobiju placu bez obzira na nas. Mislim da se nemas kome opravdavati.. tvoje tijelo tvoje dijete.
*2021. Stigao 💙👶
Mozes Ici i kod privatnika i socijalno .Kod ove obavis rutinske preglede,ionako uputnice kod nje moras vaditi. A kod privatnika odes ako ces biti mirnija
Curke, ja sam na bolovanju, kao komplikacije u trudnoci… sad ne znam bi li u setnju ili ne, dobro se, osjecam
Ako mozes kontaktiraj gin pa pitaj,najsigurnije ti tako. Gin zna zašto pisala komplikacije
Pozdrav svima! Malo da se javim, jutros sam išla na vađenje krvi i predala urin na analizu. Zvat cu dr. kroz nekih sat vremena da pročita nalaz i kaže presudu ☺
Ja sam dobro, svi simptomi su mi isti od početka: muka kad sam gladna, grudi navečer ubijaju, stalno piškim i kad duže vremena stojim ili hodam počne me grčit maternica, pa malo usporim. I meni su ludi snovi, Bože sačuvaj, prije se nikad nisam sjećala snova.
Što se tiče gin. moja je meni rekla da mogu gdje god želim voditi trudnoću, ali ja ću ostati kod nje jer imam povjerenja u nju. Kod nje sam od svog prvog pregleda.
😘 curke!
Sortiraj odgovore
Najstariji