Jutro, mene je pocelo od jutra probadati lagano s lijeve strane. Bas me strah.. u srijedu idem u uzv tko ce priziviti
Sto se tice hrane ja jedem sve sto i prije. Mozda malo vise pazim da voca jedem a manje slatkog i kavu sam na jednu smanjila dnevno.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Da, fairies, i ja sam jedna od tih s ab. u anamnezi, jedna biokemijska i jedan spontani, ali sad vjerujem da bude sve u savrsenom redu
Sto se tice hrane, jedem uzasno, ujutro peciva, klipic ili neko punjeno,za rucak se natjeram staviti nesto kuhano u usta,ali onda izgledam ko mala djeca koja svaki zalogaj zvacu ko da im.netko pistolj drzi na glavo, tak sam i ja, pojedem vocku svaki dan, ugl, zadnja dva tjedna uzasno lose jedem, navecer vecinom nist jer povracam navecer i uzasno mi je mucno.
Ne vjezbam,ali sam vjezbala do nedavno, dok sam saznala da sam trudna, sam.prestala jer mi je ginekolog rekao da moram mirovati kolko god je moguce.
Ja sam danas sanjala da mi je doktor rekao da nekaj nije dobro s bebom i da obavezno moramo napraviti amniocintezu to valjda od tolko razmisljanja o niftyju i tome svemu, dok sam se probudilasam bas bila potresena,ali i sretna jer je bio samo san.
Jutro, mene je pocelo od jutra probadati lagano s lijeve strane. Bas me strah.. u srijedu idem u uzv tko ce priziviti
Sto se tice hrane ja jedem sve sto i prije. Mozda malo vise pazim da voca jedem a manje slatkog i kavu sam na jednu smanjila dnevno.
Mene isto probada i to jako kao da je grč npr u nozi , lijevo ili desno od pupka ali kap niže... nezz kako bi opisala... to me najviše zaboli kad ležim... Sestra me utješila da je nju u trećoj trudnoći tako bolilo i da jo je dr rekao da je to skroz normalno jer se maternica širi... Ali isto se svaki put uplašim....
Dan svima. Pozdrav novim zenama
Ja doručkujem ili nesto namazano na kruh i jogurt. Danas sam hrenovke i jaja. Pase ne vise nesto tak konkretnije. Dosta grozdja i mandarina pojedem u toku dana. I jos uvijek zaboravim popit folnu svaki dan. Ne vježbam,ali trcim cijeli dan za zvrkom svojim. Mene danas dopodne bolilo malo kao sa obje strane jajnika. Ko da menstr trebam dobit .ali mirovala sam i prosloj. Mislim da je to kako se smiri dolje sve pa zato. I totalno sam nenaspavana od novog budjenja na pis pis 😴😴😴
Dan svima. Pozdrav novim zenama
Ja doručkujem ili nesto namazano na kruh i jogurt. Danas sam hrenovke i jaja. Pase ne vise nesto tak konkretnije. Dosta grozdja i mandarina pojedem u toku dana. I jos uvijek zaboravim popit folnu svaki dan. Ne vježbam,ali trcim cijeli dan za zvrkom svojim. Mene danas dopodne bolilo malo kao sa obje strane jajnika. Ko da menstr trebam dobit .ali mirovala sam i prosloj. Mislim da je to kako se smiri dolje sve pa zato. I totalno sam nenaspavana od ovog budjenja na pis pis 😴😴😴
Ja mogu sve zivo jest meni nista ne smeta nit imam mucnine ni najmanje a presla sam vec 7 tt. Stomak tu i tamo vise kao neki pritisak. Grudi jos malo bole. Probava odlicna. Kao da nisam ni trudna. Meni je jedino ultrazvuk pokazatelj trudnoce
Dobro jutro!
Meni je danas prvi dan bolovanja. Iskreno koma sam.
Inace imam nizak tlak 90/60.. zadnja dva dana 110/70 i jako mi se vrti..i mogu rec da me brine. Ne jedem nista preslano niti slatko… sad sam popila kavu i puno mi je bolje..a po logici mi ne bi trebalo bit..bila danas do dok. Da mi otvori bolovanje.. pogledala me na uzv nabrzinu… raste.. 💗
U petak 6 tjedana..i idem na papu…
Imam jedan dogadjaj koji mi nije bio za pravo..
Naime napomenula sam dok.da mi je krivo zadnji put izracunala trundnocu… sto i je..
Na sto sam dobila- Ajmo se me brinut ko je kakav fakultet zavrsio"…mislim znam da oni svasta prolaze…ali ipak…
Naravno cmoljila sam od doma zdravlja do doma..
Uzasno sam zabrinuta..a realno nemam razloga jer je sve uredu..
Svi koji su saznali su odusevljeni jako.. a mene uzasbo strah jer je to tak ranooo…
Sad kak pricam općenito o trudnoći sa zenama…ispada da svaka druga ima u svojoj anamnezi bar jedan ab..i to me rastuzije i sokira..
UZASNO ME STRAH!!!
nadam se danste vi dobro 💖
Super za ❤..a sada uzivaj domaaa..odmaraj,setaj iskoristi ovo predivno vrijeme..🤗🤗🤗 evo ja doma od 1.10.i uzivam u svakom danu..jos da mi se malo vise opustiti i vrh..sutra imam pregled u 12h,drzite mi fige da bude sve ok..😘😘
Dobro jutro!
Meni je danas prvi dan bolovanja. Iskreno koma sam.
Inace imam nizak tlak 90/60.. zadnja dva dana 110/70 i jako mi se vrti..i mogu rec da me brine. Ne jedem nista preslano niti slatko… sad sam popila kavu i puno mi je bolje..a po logici mi ne bi trebalo bit..bila danas do dok. Da mi otvori bolovanje.. pogledala me na uzv nabrzinu… raste.. 💗
U petak 6 tjedana..i idem na papu…
Imam jedan dogadjaj koji mi nije bio za pravo..
Naime napomenula sam dok.da mi je krivo zadnji put izracunala trundnocu… sto i je..
Na sto sam dobila- Ajmo se me brinut ko je kakav fakultet zavrsio"…mislim znam da oni svasta prolaze…ali ipak…
Naravno cmoljila sam od doma zdravlja do doma..
Uzasno sam zabrinuta..a realno nemam razloga jer je sve uredu..
Svi koji su saznali su odusevljeni jako.. a mene uzasbo strah jer je to tak ranooo…
Sad kak pricam općenito o trudnoći sa zenama…ispada da svaka druga ima u svojoj anamnezi bar jedan ab..i to me rastuzije i sokira..
UZASNO ME STRAH!!!
nadam se danste vi dobro 💖
Super za ❤..a sada uzivaj domaaa..odmaraj,setaj iskoristi ovo predivno vrijeme..🤗🤗🤗 evo ja doma od 1.10.i uzivam u svakom danu..jos da mi se malo vise opustiti i vrh..sutra imam pregled u 12h,drzite mi fige da bude sve ok..😘😘
Ma nema jos srceka. Jer je prerano. Ali raste lijepo 😘
🤗🤗cure,
Ja zadnjih dana sto god pojedem lose mi sjedne🙈...jos zbog inzulinske rezistencije moram strogo paziti na prehranu,bila sam na aip-u 3 mj,sad sam presla na paleo...bas me kiselina muci i od ovih utrogestana stalno bi spavala i sanjam cudne snove🙈...raditi planiram jos do sljed pregleda koji je sljed.tj.(zbog amneze visekratnih spontanih me ginic odma stavlja na komplikacije)....
Nadam se da cemo na iducem pregledu imati ♥️🙏...
U sri imam kontrolu kod hematologa da vidimo kako fragmin djeluje...sto se tice grudi mene bradavice bole....piskim stalno....i ne bunim se, sve su to slatke muke😊....
P.S.
Kontrolirate li se kod socijalnog ginica ili privat?
Ja nakon svega jedino imam povjerenja u svog privat.ginica...
Sortiraj odgovore
Najstariji