Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    21. Listopad 2018. 20:24

Ribice ❤❤❤..u mislima sam s tobom..drzi se..😘😘😘

Fairies
    21. Listopad 2018. 21:28

Ribice šalje puno snažnih zagrljaja!! Drži se!

• Embarasada
    21. Listopad 2018. 21:37

Ribice, jako mi je žao :(

• marinica29
    21. Listopad 2018. 22:20

Ribice puno snage i pozitivnih misli zelim😘😘😘

• Semyzg31
    22. Listopad 2018. 00:05

Ribice zao mi je...😞 

22. Listopad 2018. 07:04

Ribice, zao mi je 

Nina187
    22. Listopad 2018. 07:38

Ribice, jako mi je žao, drži se i budi jaka 💔

• coolkiki
    22. Listopad 2018. 09:47

jutro zene, kako ste
    ribice, jako mi je zao zbog dogadjaja, nadam se da ces to sve sto lakse prebroditi i uskoro novi plusic vidjeti :* :hug:
    nove clanice, cestitam, i da se druzimo do kraja :)

Fairies
    22. Listopad 2018. 10:22

Dobro jutro!
    Meni je danas prvi dan bolovanja. Iskreno koma sam.
    Inace imam nizak tlak 90/60.. zadnja dva dana 110/70 i jako mi se vrti..i mogu rec da me brine. Ne jedem nista preslano niti slatko... sad sam popila kavu i puno mi je bolje..a po logici mi ne bi trebalo bit..bila danas do dok. Da mi otvori bolovanje.. pogledala me na uzv nabrzinu... raste.. 💗
    U petak 6 tjedana..i idem na papu...
    Imam jedan dogadjaj koji mi nije bio za pravo..
    Naime napomenula sam dok.da mi je krivo zadnji put izracunala trundnocu... sto i je..
    Na sto sam dobila- Ajmo se me brinut ko je kakav fakultet zavrsio"...mislim znam da oni svasta prolaze...ali ipak...
    Naravno cmoljila sam od doma zdravlja do doma..
    Uzasno sam zabrinuta..a realno nemam razloga jer je sve uredu..

Svi koji su saznali su odusevljeni jako.. a mene uzasbo strah jer je to tak ranooo...
    Sad kak pricam općenito o trudnoći sa zenama...ispada da svaka druga ima  u svojoj anamnezi bar jedan ab..i to me rastuzije i sokira..
    UZASNO ME STRAH!!! 
    nadam se danste vi dobro 💖

• coolkiki
    22. Listopad 2018. 11:31

Koliku poruku napisah i forum je pojede :/
    Ugl.  nemoj se nervirati zbog sitnica, nekoms jesu sitnice, nama su velike stvari, ali se ubijedimo da su sitnice i ne dajmo da nas ista iznervira od strane nekih xy osoba...  muz je vec druga prica 😂
    Sta za dorucak jedete, ja sam imala fazu samo pahuljice i sjemenke, sad ni to. .  presla na mandarine za dorucak :/
    Jel vjezbate,ja sam prvu prevjezbala s nekim vjezbicama a i sad sam odmah pocela,jer super su mi dosle na porodu, bila sam "elasticna" kako je doktor komentarisao 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.