Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    02. Veljača 2019. 08:30

Winter- Sara, Daria, Mara, Tara, Lara, Meri, Borna, Laura, Mirna... ima ih hrpa, samo otvori neku stranicu s imenima. Meni je najljepse od ovih sto sam nabrojala Mirna.

Lalla
    02. Veljača 2019. 08:33

E da, ima i Erin, Iris, Iskra...

02. Veljača 2019. 08:34

pikirala si krafne od jučer i odem u kozum i kupim 4 komada i dođem doma i krenem jesti, kad ono s čokoladom! inače su mi puno bolje s čokoladom, ali sad sam si baš zaželila s marmeladom, a imale su šećer gore i uopće nisam mislila da su s čokoladom. koje razočaranje 

sofi09
    02. Veljača 2019. 08:59

Mene je nocas probudila neka treskavica i suha usta kao kad imam temperaturu i jutros se probudim s 2 herpesa na usnama...Odmah sam na netu procitala kako u prvom tromjesecu to moze izazvati autizam kod djeteta pa sam naravno isla citati forume i sve moguce stranice...Otkako sam trudna, svaki dan imam novu temu za istrazivanje, ufff sto cu se nacitati u ovih 9 mj😊

Bluegirl
    02. Veljača 2019. 09:12

victoria

Bluegirlista stvar i kod mene, imam 5-6 jela sto mogu jest pa mi je bilo lakse … nadam se da ce uskoro skroz nestati jer me bas izmucilo 😔 ja nisam znala dal da radim taj harmony test tj jos uvijek ne znam 🤨 ja ne mogu da sacekam da saznam sto je pa da i ja mogu se opredjeliti za boje 😅😅

Mi prvo nismo htjeli, pa ipak budemo, pa opet ne i na kraju se odlucili ipak provjerit da smo mirniji. I veeeeeliki plus je saznat spol jer ja mislim da bi izludila dok se nebi vidjelo. Uzasno sam znatizeljna bila 😀😀 jos se stignes odlucit. I super mi je kaj sam krv moglamvsdit kod svoje gin i dobila rezultate na mail. S tim da sam vec bila luda taj dan od iscekivanja, a oni tek u 8 navecer poslali 😂😂

• victoria
    02. Veljača 2019. 09:50

Bluegirl ja sam isto uzasno nestrpljiva toliko bi voljela da znam sto je.. 😅 ali eto na sljedecou kontroli ce mi sigurno vidjeti jer ce bit 16 tjedana pa neznam.. a sto se tice tih bolesti ja ipak mislim da sam premlada (24 god) i u obitelji nitko nikad nista nije imao pa mi dokt kaze da nema potrebe... da li si smislila vec ime?? 😍

jasmina.heleg
    02. Veljača 2019. 10:51

bok svima
    nisam se duuugo javila nit previse citala nekako nisam stizala ali evo prijavljujem konacno na bolovanju 
    danas sam 20+3 tt
    osjecam se super nemam nikakve probleme
    udebljala sam se +6 jos neznamo spol al idem 6.2 na kontrolu pa se nadam da cemo imati ovaj put vise srece

Bluegirl
    02. Veljača 2019. 11:56

victoria

Bluegirl ja sam isto uzasno nestrpljiva toliko bi voljela da znam sto je.. 😅 ali eto na sljedecou kontroli ce mi sigurno vidjeti jer ce bit 16 tjedana pa neznam.. a sto se tice tih bolesti ja ipak mislim da sam premlada (24 god) i u obitelji nitko nikad nista nije imao pa mi dokt kaze da nema potrebe… da li si smislila vec ime?? 😍

Ma mozda i bolje izbjec taj stres oko cekanja nalaza a kak kazes uskoro ces saznat. 😊 pa zasad smo se dogovorili da ce biti David. Nemamo bas ideja za muska imena, ne mozemo se oboje nikak slozit za neko ime. Evo jedva smo za David, a Fran nam je rezerva 😂 a vi? Jeste pricali? Ja znam da je curica da bi bila Ema. To sam vec davno odlucila 😂😂

Hipo
    02. Veljača 2019. 12:07

sofi09

Mene je nocas probudila neka treskavica i suha usta kao kad imam temperaturu i jutros se probudim s 2 herpesa na usnama…Odmah sam na netu procitala kako u prvom tromjesecu to moze izazvati autizam kod djeteta pa sam naravno isla citati forume i sve moguce stranice…Otkako sam trudna, svaki dan imam novu temu za istrazivanje, ufff sto cu se nacitati u ovih 9 mj😊

Moj ti je savjet sto manje tih clanaka na internetu i ako oko neceg nisi sigurna pitaj doktora. Govorim iz iskustva. U pocetku sam za sve gledala na internet, na kraju vise skoro nista nisam jela jer prema internetu skoro sve moze nastetiti bebi. 

Hipo
    02. Veljača 2019. 12:17
    😂😂 Morala sam
    😂😂 Morala sam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.