Winter- Sara, Daria, Mara, Tara, Lara, Meri, Borna, Laura, Mirna... ima ih hrpa, samo otvori neku stranicu s imenima. Meni je najljepse od ovih sto sam nabrojala Mirna.
pikirala si krafne od jučer i odem u kozum i kupim 4 komada i dođem doma i krenem jesti, kad ono s čokoladom! inače su mi puno bolje s čokoladom, ali sad sam si baš zaželila s marmeladom, a imale su šećer gore i uopće nisam mislila da su s čokoladom. koje razočaranje
Mene je nocas probudila neka treskavica i suha usta kao kad imam temperaturu i jutros se probudim s 2 herpesa na usnama...Odmah sam na netu procitala kako u prvom tromjesecu to moze izazvati autizam kod djeteta pa sam naravno isla citati forume i sve moguce stranice...Otkako sam trudna, svaki dan imam novu temu za istrazivanje, ufff sto cu se nacitati u ovih 9 mj😊
Bluegirlista stvar i kod mene, imam 5-6 jela sto mogu jest pa mi je bilo lakse … nadam se da ce uskoro skroz nestati jer me bas izmucilo 😔 ja nisam znala dal da radim taj harmony test tj jos uvijek ne znam 🤨 ja ne mogu da sacekam da saznam sto je pa da i ja mogu se opredjeliti za boje 😅😅
Mi prvo nismo htjeli, pa ipak budemo, pa opet ne i na kraju se odlucili ipak provjerit da smo mirniji. I veeeeeliki plus je saznat spol jer ja mislim da bi izludila dok se nebi vidjelo. Uzasno sam znatizeljna bila 😀😀 jos se stignes odlucit. I super mi je kaj sam krv moglamvsdit kod svoje gin i dobila rezultate na mail. S tim da sam vec bila luda taj dan od iscekivanja, a oni tek u 8 navecer poslali 😂😂
Bluegirl ja sam isto uzasno nestrpljiva toliko bi voljela da znam sto je.. 😅 ali eto na sljedecou kontroli ce mi sigurno vidjeti jer ce bit 16 tjedana pa neznam.. a sto se tice tih bolesti ja ipak mislim da sam premlada (24 god) i u obitelji nitko nikad nista nije imao pa mi dokt kaze da nema potrebe... da li si smislila vec ime?? 😍
bok svima
nisam se duuugo javila nit previse citala nekako nisam stizala ali evo prijavljujem konacno na bolovanju
danas sam 20+3 tt
osjecam se super nemam nikakve probleme
udebljala sam se +6 jos neznamo spol al idem 6.2 na kontrolu pa se nadam da cemo imati ovaj put vise srece
Bluegirl ja sam isto uzasno nestrpljiva toliko bi voljela da znam sto je.. 😅 ali eto na sljedecou kontroli ce mi sigurno vidjeti jer ce bit 16 tjedana pa neznam.. a sto se tice tih bolesti ja ipak mislim da sam premlada (24 god) i u obitelji nitko nikad nista nije imao pa mi dokt kaze da nema potrebe… da li si smislila vec ime?? 😍
Ma mozda i bolje izbjec taj stres oko cekanja nalaza a kak kazes uskoro ces saznat. 😊 pa zasad smo se dogovorili da ce biti David. Nemamo bas ideja za muska imena, ne mozemo se oboje nikak slozit za neko ime. Evo jedva smo za David, a Fran nam je rezerva 😂 a vi? Jeste pricali? Ja znam da je curica da bi bila Ema. To sam vec davno odlucila 😂😂
Mene je nocas probudila neka treskavica i suha usta kao kad imam temperaturu i jutros se probudim s 2 herpesa na usnama…Odmah sam na netu procitala kako u prvom tromjesecu to moze izazvati autizam kod djeteta pa sam naravno isla citati forume i sve moguce stranice…Otkako sam trudna, svaki dan imam novu temu za istrazivanje, ufff sto cu se nacitati u ovih 9 mj😊
Moj ti je savjet sto manje tih clanaka na internetu i ako oko neceg nisi sigurna pitaj doktora. Govorim iz iskustva. U pocetku sam za sve gledala na internet, na kraju vise skoro nista nisam jela jer prema internetu skoro sve moze nastetiti bebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji