Lijepi pozz zenice i mame :)
Ovako mene zanima nešto nije vezano za trudnoću ali zanima me.
Naime uskoro će biti ravni mjesec dana da sam imala bila operaciju dolje i primila sam spinalnu anesteziju..nakon operacije nisam osjećala bolove u leđima ,tek sada nakon mjesec dana osjećam neugodnu bol dok se saginjem ili oblacima hlače recimo.znaci zenice koja je primila od vas spinalnu anesteziju jeli to vama se događalo ili? Da li trebam biti zabrinuta ?? Lijep pozdrav
Bok mame zanima me kako vam je proša četvrti porod, iman neki strah jer sam prehodni tesko rodila i iscrpila sam se al hvala bogu sve je super proslo 😘😘😘😘
Hipo hahahah slika je koma. Meni je celo puno pristica a i po stomaku mi se neke dlake pojavile 😂😂 ah te cari trudnoce
Bluegirl wow David mi je super 😍😍 i Fran je isto lijepo 👏 ja sam smislila isto odavno da curicu da ce biti Nikol, a za decka neznam 😅 Mozda Teo ili Lukas ..
jesi li ti na kraju zatrudnila na Ivf ili prirodno, nisam pratila... mislis li da imam potrebe za harmony test? Nisam pametna, netko kaze da napravim, a netko ne..
bluegirl, meni je Fran super i tak mi se nećak zove i eto moram reći da sam mu ja dala ime sestra i šogor nisu znali kak da se zove mali, i ja predložila Fran, da je meni to predivno, i sad je Fran!
victoria, ja sam radila nifty, nije bilo nikakvih razloga ni indikacija, mm 32 god, ja 28, nitko u obitelji nema kromosomske malformacije, nuhalni nabor bio u redu, nosna kost je bila vidljiva, ali nas dvoje smo veliki ziheraši i sve što se da provjeriti budemo provjerili, bez obzira na cijenu. tak da smo uzeli onaj najopširniji paket koji osim downovog, edwardsovog i patauovog sindroma, provjerava još 6 kromosomskih sindorma (ne znam sad više napamet), i 60-ak kromosomskih malformacija. sve je došlo u savršenom redu i od onda smo puno mirniji. i da, saznali već s 12 tt da je dečko i na uzv se vidjelo, a nifty nam potvrdio.
Victoria isli smo na ivf. Prvi transfer je bio neuspjesan, i samo jedan zametak je dosao do blastociste koji eto odmara u meni ❤ sad sam se najmanje nadala da ce uspjet i ugodno smo se iznenadili 😍 a za test, tesko je nekome savjetovat. Ja imam 32 god muz 30, nemamo u obitelji nikakvih problema ali smo se nekako ipak odlucili. Isto kak Tenci kaze, ziherasi smo i isli smo provjerit, samo smo mi uzeli srednji paket, rekla je doktorica da misli da ipak ovaj najskuplji ne trebamo. Meni malo zao da nismo taj al dobro, bitno da je ovo ok. Morate se vi sami dogovorit, kaj bi napravili da saznate da ima problema i slicno. Mi o tome nismo htjeli s apsolutno nikim pricat bas zato da imamo mira i sami odlucimo i da niko ne utjece na nas jer sam znala da ce bit svakakvih komentara, pogotovo od onih koje samo pogledaju svoje muskarce i zatrudne tako da... ja vjerujem da ce i kod vas biti sve ok, al kazem morate se dogovorit sto i kako ako saznate nesto lose. Jedino kaj je sigurno je da se covjek stvarno vise opusti kad stignu dobri nalazi...
Tenci a kaj ces ti sad s imenom kad si Frana posudila 😉😉
Bok mame zanima me kako vam je proša četvrti porod,trudna sam četvrti put iman neki strah jer sam prehodni tesko rodila i iscrpila sam se al hvala bogu sve je super proslo 😘😘😘😘
Bok curke 😊trebao bi mi savjet ako koja moze pomoc bila bi jako zahvalna 😁nosim jednojajcane blizance u 19 tj sam nis ne osjecam koda nisam trudna,jos ih ni je osjetim dali se trebam zabrinuti?ovo mi je 1 trudnoca pa neznam...18.2 imam zakazan pregled kod gin...zahvalna sam na svakom savjetu i utijehi 🤗🤗
Victoriaisli smo na ivf. Prvi transfer je bio neuspjesan, i samo jedan zametak je dosao do blastociste koji eto odmara u meni ❤ sad sam se najmanje nadala da ce uspjet i ugodno smo se iznenadili 😍 a za test, tesko je nekome savjetovat. Ja imam 32 god muz 30, nemamo u obitelji nikakvih problema ali smo se nekako ipak odlucili. Isto kak Tencikaze, ziherasi smo i isli smo provjerit, samo smo mi uzeli srednji paket, rekla je doktorica da misli da ipak ovaj najskuplji ne trebamo. Meni malo zao da nismo taj al dobro, bitno da je ovo ok. Morate se vi sami dogovorit, kaj bi napravili da saznate da ima problema i slicno. Mi o tome nismo htjeli s apsolutno nikim pricat bas zato da imamo mira i sami odlucimo i da niko ne utjece na nas jer sam znala da ce bit svakakvih komentara, pogotovo od onih koje samo pogledaju svoje muskarce i zatrudne tako da… ja vjerujem da ce i kod vas biti sve ok, al kazem morate se dogovorit sto i kako ako saznate nesto lose. Jedino kaj je sigurno je da se covjek stvarno vise opusti kad stignu dobri nalazi…
Tencia kaj ces ti sad s imenom kad si Frana posudila 😉😉
haha, ma nema veze, to dijete tolko obožavam da mi uopće nije žao imena! naš bude Jakov! mm je predložio, meni je jako lijepo i brzo smo mi to dogovorili. moja mama oduševljena, ona je htjela da se brat zove Jakov, ali tata je htio Filipa pa je bilo na kraju po njegovom.
i da, dobro si rekla, mi smo se baš dosta opustili dok smo nalaze dobili, baš mi je ogromna gromada pala sa srca iako sam vjerovala i prije niftyja da bude sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji